Krátké svateb. šaty

Ahoj ženy, co si myslíte o krátkých svatebních šatech? Svatba bude v létě venku a jen o deseti lidech. Narazila jsem na netu na tyhle šaty http://www.stylova-moda.cz/m/damske-o... a moc se mi líbí...co si myslíte o té délce? :-D
Odpovědět
Tohle u mě nejsou svatební šaty, vypadá to jak sexy prádýlko :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
délka mi nevadí, ale pro mě je tohle na svatbu taky moc sexy :) jinak krátké šaty na svatbu v létě klidně, bude to pohodlné a originální ;)
Odpovědět
Mě se nelíbí, působí lacině a nevkusně. Mě se třeba líbí tyto:
Odpovědět
@anula1 Jůůů, ty první jsou krásný. @martina_h_ mě se ty šatky nelíbí, ale záleží, co se líbí Tobě a v čem se cítíš. Mě osobně nepřijdou svatební.
Odpovědět
@anula1 ty jsou nadherne!! Muzu se prosim zeptat, odkud jsou?
Odpovědět
@martina_h_ Kratke saty mi prijdou na svatbu super, proc by mely byt jen dlouhe? Osobne ale na me tebou ukazane stay pusobi lacine..vzala bych si je na rozlucku, na svatbu bych si ja vzala neco trosku slavnostnejsiho.
Odpovědět
@cokoladovakocka Ty první se před pár lety lety prodávali na modním pekle (pokud si dobře pamatuju), druhé jsou stažený z netu. Bohužel rada na nic :D ale šikovná krejčová ušije :)
Odpovědět
@anula1 Nevadi, dekuju, zes napsala :). Jsou naprosto fantasticke! Krejcova sice usije, ale kde sehnat tak krasnou a kvalitni krajku.. :-/
Odpovědět
@cokoladovakocka Ještě tam jsou: http://www.modnipeklo.cz/bazar/svateb... :)
Odpovědět
@anula1 Dekuju!!
Odpovědět
Ta krajka na druhých šatech je božská! Letos ji měly na jednom modelu šaty Kenneth Winston, podle kterého jsem si nechala šít svoje svatební...vypadaly pak ale dost jinak právě proto, že ta krajka nebyla nikde k sehnání (a pro šaty na fotce mi přijde dost zásadní). Prostě nádhera.
Odpovědět
Článek se načítá
@martina_h_ Ahoj, krátké šaty se na malou svatbu skvěle hodí, ale moc ne ty, které sis vyhlídla. Celkově vyznívají dost lacině a neznám příležitost, na kterou by se vůbec hodily, natož na svatbu. Pokud chceš kratší šaty, volila bych klidně i délku do půli stehen, pokud máš pěkný nohy, ale umírněnější střih a lepší materiál. Moc hezky vypadá šedesátkový retro, obzvlášť, jsi-li dívčí typ.
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_h_ Super nápad, mít krátké šaty, ale ne tyto :-) Souhlasím s holkama
Odpovědět
@cokoladovakocka - já jsem je moc chtěla a psala jsem prodejkyni z módního pekla opakovaně, ale nereaguje... :-(
Odpovědět
@shigella Podobné šaty šiji, z umělých látek i z hedvábí.
Odpovědět
@shigella Fakt? Tak uvidime, jestli se ozve :-/ skoda.. Me tedy nakonec vadi, ze ta krajka je na nich prisita, myslela jsem, ze by sla sundat a ja mohla saty nosit normalne. Takhle bych je nevyuzila, vypadaji s ni opravdu hodne svatebne.
Odpovědět
Děkuju všem za rady ;-) Mě se na nich líbí, jak jsou přes jedno rameno a ten jeden rukáv. Co byste na ně řekly, kdyby byly dlouhé na zem v takovém tom rybičkovém střihu a hořejšek dělaný stejně, jak je na odkazu? (nechci široké šaty)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě druhé nebo posledni;-)dlouhé budou taky zajímavé:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za krátké svatební šaty Vám mohu např. doporučit tyto :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím - trocha inspirace z našeho salonu, kontakt případně viz níže.
Odpovědět
Profilova fotka
Já také budu mít krátké šaty, koukni do alba, nebo na stránku MiaBella ;-)
Odpovědět
jednou až se budu vdávat tak mam ve skříni připravné tyto - jsou z kolekce svatebních šatů Jason Wu a podle mě jsou božské
Odpovědět
Profilova fotka
Taky sháním nějaké asi spíš kratší svatební šaty na mini svatbu ale pořád mi nic nepadlo do oka. :-( Taky nejsem žádné chrastítko a blbě se vybírá když je to všechno foceno na modelkách.
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_h_ promin ale to je hruza, vypadaj jak do baru, kde chces sbalit nekoho na jednu noc :-D jakoby kratky saty musely byt jen obtahly mini z nejlevnejsi krajky. Mini svatba neznamena mini saty, ja bych se nebala ani dlouhych, pokud premyslis nad kratkyma jen kvuli honosnosti svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@cokoladovakocka tato krajka je guipure, ani v salonu ji moc nemame, neni tak obvykla ale pekna :) a souhlas ze sehnat peknou krajku je problem, obzvlast pokud clovek nema tisice na metr a ze saty toho "sezerou"
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Měla jsem krátké šaty a byla jsem opravdu nadšená :-) Cítila jsem se jako nejkrásnější nevěsta. Kdyby někdo měl zájem - tak je prodávám http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?