Krátké šaty

Ahojky, potřebuji poradit. Hodně uvažuji o krátkých svatebních šatech nad kolena, svatebním klobouku a vysokých podpatcích. Taková trochu neklasická nevěsta. :-D Chci se proto zeptat, jestli tato moje představa už není třeba moc nesvatební a jestli se hodí pro nevěstu. Spousta mých kamarádek totiž kroutí hlavou, že by si na sebe nic takového nikdy nedaly. Budeme mít jenom malou rodinnou svatbu a myslím, že někteří členové to budou mít problém skousnout, že nemám dlouhé šaty, závoj atd. Navíc máme dítě, které v době svatby bude zkoušet chodit. Takže mě trochu děsí představa, že mi bude utírat zapatlané ručičky od zákusků a všeho do dlouhé sukně. :-D Tak proto tu krátkou spíše z praktických důvodů (a taky kdyby bylo třeba ještě kojit, ale snad už ne). Co si o tom myslíte? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Byly doby, kdy se ženy vdávaly jen v kratších šatech/ popř. kostýmku a klobouku, tak proč ne :-). I když mi tato představa sedí spíše ke starší nevěstě, jsou i mladší, kterým to takhle sluší :-).
Odpovědět
Asi bych spíš vybrala délku ke kolenům než nad kolena, ale líbí se mi to.
Odpovědět
Ahoj, jestli se budeš cítit krásná v krátkých šatech, tak na ostatní nedej a vem si je. Vůbec bych si tím nelámala hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si koupila taky kratky,sampan,krajkovy,fakt moc pekny a manzel,kdyz je videl,tak rekl,ze by chtel,abych mela dlouhy,tak jsem mu splnila prani a koupila si dlouhy,ale trosku me to mrzi,ze jsem si nevzala ty kratky.!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se tvůj návrh zdá jako velmi elegantní a slavnostní. Zřejmě je ti takový styl blízký, tudíž i nejlepší volbou.
Odpovědět
Profilova fotka
@aedoss V letošní sezoně jsme šily dost krátkých modelů a holky vypadaly úžasně k tomu barevné botky na super :-)
Odpovědět
Držím palce každé "jiné" nevěstě, která vykoukne z našeho princeznovského davu! V pouzdrových šatech po kolena a kloboučku bys byla určitě nádherná nevěsta. Navíc na mě ty velké bílé princeznovské róby u nevěst s batoletem na ruce působí zvláštně, pokud bych se vdávala s dítětem, volila bych stejně jako ty. Pošli potom fotku toho klobouku :-)
Odpovědět
Pokud tě nebude mrzet, že nebudeš princezna, tak do toho jdi! Ostatní ať si říkají, co chtějí...Myslím, že to může být velmi elegantní a chic a klobouk tomu dodá na vyjímečnosti :-)
Odpovědět
@aedoss jen do toho! :-) Připadá mi škoda, že většina nevěst je jako přes kopírák
Odpovědět
http://www.miabella.cz/originalni-vyb...
Odpovědět
@luuula Já už jsem toho retra nějaká přesycená, brala bych, kdyby už nastoupil zase nějaký nový trend. Ale zrovna tyhle jsou moc krásné, to zas jo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aedoss nikde neni psano, ze saty museji byt dlouhe, tim mene princeznovske ;-) delku bych zvolila spis ke kolenum, prilis kratke nejsou spolecensky vhodne (a pokud budes behat za ditetem a ohybat se, hrozil by lecjaky trapny moment :-D ). ale nevidim duvod, proc nemit kratsi saty a klobouk, pokud budou z primereneho materialu a v nejake hezke elegantni forme.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@izzybickerstaff jj souhlasim :-) ale porad se mi ty saty libi...ale kazdopadne uz to neni nic noveho, neokoukaneho, originalniho..coz teda vubec vubec nevadi :-)
Odpovědět
Již třetí rok jsem šila víc krátkých šatů než dlouhých. Některé z letošních nevěst:
Odpovědět
já už na tom nevidím nic neklasického, vysoké podpatky a krátké šaty dnes má "každá desátá" nevěsta... klobouk z toho revoluci nedělá.... tedy, proč by ne...
Odpovědět
@linie_praha ty poslední jsou fakt krásné (jinak krátké se asi obecně víc šijí, protože jsou hůř k ddostání v půjčovnách, ne? a zároveň vyjdou levněji než dlouhé...)
Odpovědět
mně by se s tím kloboukem líbilo něco úplně jednoduchého...(i když s malým dítětem by to asi bylo trochu nepraktické)
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff wau ty jsou :-)
Odpovědět
@laka_lacenda neumím moc hledat...určitě budou někde i hezčí pouzdrovky. Tyhle byly navíc zcela neoprávněně zařazeny v sekci "nevěstina matka" :-D
Odpovědět
@lucinka40 tak to ja to mam presne opacne, muj partner by nejradsi, abych sla v co nejkratsich, ale takova exhibicionistka nejsem :D @salonvanessa barevne botky me nenapadly, dekuji za tip :) @zorro4 ja to prave jeste na nikom nevidela ani o tom od znamych neslysela, tak proto se ptam :) @izzybickerstaff obrazek klobouku pridam, mam ho doma v pc a ted se mi ho nedari znovu dohledat pres mobil. Ty pouzdrove saty jsou pekne. :)
Odpovědět
Třeba takhle? :) http://hillsweddingdress.xyz/img/shor...
Odpovědět
Dobrý den, krásná představa ... je to Váš styl, navíc ne každé dámě sluší šaty jako pro princezny. I nám klientky často posílají foto v krátkých šatech, když mají výraznější boty. Přikládáme obrázky od našich nevěst i krátké šaty z naší nabídky, které by se Vám třeba mohli líbit :-) Přejeme krásné svatební přípravy. Popelka team
Odpovědět
@aedoss Krátké šaty mohu jen doporučit!! Toužila jsem po nich od první chvíle a vyplatilo se.. Strašně jsem se bála reakce okolí a nakonec super..všichni mě chvállili a cítíla jsem se skvěle. Navíc máme též malé dítě a vůbec jsem šaty nebyla omezená..
Odpovědět
@lenkam499 super, takhle nejak plus minus bych si to predstavovala. :) @botyobuvpopelka dekuji za inspiraci :)
Odpovědět
I_f parada, to me tesi, ze jsi byla spokojena, krasne fotky :)
Odpovědět
Já myslím, že to je tvoje věc, jaké budeš mít šaty :-) Je to tvoje svatba :-) A musím říct, že všechny šaty, které tady jsou na fotkách, tak jsou nádherné, ty široké sukně jsou opravdu moc krásné :-)
Odpovědět
@aedoss Shodou okolností mám podobné plány jako ty ;) Jen předesílám, že klobouk si představuji se širokou krempou, ne žádný mini klobouček s francouzským závojem, které jsou obvykle k vidění...... U mě v rodině s tím nikdo problém nemá, nikdo nemá pocit, že nevěsta musí mít dlouhé šaty. Dle mého není nic, co by bylo nenevěstovského, ono strašně záleží na tom, co z Tebe bude vyzařovat. I v pytli od brambor můžeš být krásná nevěsta, když se v něm budeš cítit spokojeně ;) P:S. taky bych se přimlouvala za fotku klobouku ;)
Odpovědět
@izzybickerstaff @alca666 Tady jsou fotky klobouků, co bych si tak asi představovala. No moc jich na trhu k nalezení není
Odpovědět
A takovou mám nějakou představu těch šatů. Ještě je otázka, jak mi budou sedět :-D
Odpovědět
@aedoss Krásné klobouky dělá paní Veselá z Modelu, z Prahy. Nevěsta v červených šatech, kterou jsem dávala na fotografii výš, měla klobouk od ní. http://www.fler.cz/zbozi?ucat=205228
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?