Kratke korzetove bile svatebni saty v Praze

Ahoj, sháníme tip na svatební salon/prodejnu/švadlenu/atd. ... nejlépe v Praze případně bližším okolí (v nejhorším i někde dál :-) ) kde by měli/šili svatební šaty... bílé.. korzetové.. a hlavně! krátké... ideálně nějaké podobné jakou jsou na přiložené fotce. Půjčení/koupi ani cenu v tuhle chvíli neřešíme.. obdobných šatů je v salonech minimum takže hlavní je nejdřív nějaké najít.. pak vyřešíme zbytek :-) O tu dolní odpínací tylovou nebo jakou :-) část nejde.. jde o ten korzetový "vršek" Dík za tipy!
Odpovědět
Oksana Mukha je zaregistrovaná tady na beremese mezi PRO, můžete zkusit přímo ji :)
Odpovědět
@hanih To jsem samozřejmě zkusil :) Bohužel šaty minulý týden prodali.. takže na skladě nemají.. a objednat si je bez vyzkoušení to není dobrý nápad.. uvidíme co se s nimi podaří dojednat, ale prozatím jsme nadhodili tohle téma, kdyby měl někdo tip na podobné...
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeme Vám tento model ušít. Podobný model šijeme na 20.6.2014 jen bez té tylové sukně . Budete li mít zájem další informace vám zašleme e mailem. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka znacky NANAY navrhuju a usivam svatebni saty na miru. Rada navrhnu a usiju pro vas jedinecne saty! Mam velkou skusenost a spokojene zakaznice :) Podivejte se na fotky ktere mam tu. Saty ktere mate na obrazku da se usit! Nevahejte, prijdte na nezavaznu schuzku. NANAY - designing with Love.
Odpovědět
Profilova fotka
@broookes Mýslíme, že naše šaty nejlépe ušije jen naše návrhářka. Budou přesně, jak požádáte: korzetové, krátké, bílé a přímo v Praze ;-) Oksana Mukha je registrovanou značkou, je známá svou kvalitou, a tisícovky spokojených zákazníc po celém světě jsou tomu zárukou. Mnohem rychlejší jsme se domluvíme s Vámi o způsobu pořízení šatů, než tu najdete něco podobného. Nabídli jsme Vám různé možnosti a čekáme na Vaši návštěvu do našeho salonu! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aktuálně v salonu máme takový model kratkých korzetových bílých šatů. Přijďte vyzkoušet! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?