Krátká tylová sukně a body pro nevěstu

Profilova fotka
Zdravím děvčata, ať již vdané,nebo vás to teprve čeká. Jaký názor máte ohledně nevěsty v krátké tylovce a svatebním body? Podobná diskuze zde byla, ale co kdybych jako nevěsta měla sukni krátkou(ke kolenům), královsky modrou? Nebo jsem takový blázen jen já? Svatbu budeme mít čistě jen na úřadě se snoubencovi rodiči a svědky. Poté oběd a domů s naším mimčem 😍
Odpovědět
Klidně bych do toho šla! Zvlášť pokud to bude takhle malinká svatba... Já mám tenhle styl ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Super! Ja se bála,abych nebyla za cvoka :-) děkuju za názor
Odpovědět
Ono hodně záleží, jak to na Tobě vypadá. Pro tento typ svatebního oděvu se hodí opravdu jen hrstka nevěst.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi, jakou mas postavu. Podle me tento styl vypada hezky jen na drobnych, roztomilych holkach. Pokud jsi hodne vysoka nebo prostorove vyraznejsi, je to jak pest na oko.
Odpovědět
Mně to přijde spíše jak outfit na rozlučku se svobodou. Není to škoda, ochudit se o svatební šaty? Je spousta i jednoduchých a dokonce i levných, vhodných i na malou svatbu, Ale jestli se ti takhle líbí, tak proč ne. Nevěsta jsi ty a svatba je to jenom tvoje, respektive vaše :-) Dohromady to vypadá samozřejmě pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
@susieanne Mne právě přijde zbytečné kupovat, nebo si půjčovat šaty, které bych si už jinak nevzala :-| Bude nás i s našim mimčem dohromady 7, tak mi to právě přijde zbytečné :-| :-) Ani rozlučka nebude :-D
Odpovědět
@wall_e Tak musíš to vědět předně ty sama, jestli tě to potom nebude do budoucna mrzet, že jsi neměla šaty. Třeba svatební šaty na Asosu stojí pár korun a dají se tam najít super kousky v poměru cena/kvalita. Já si tam koupila dvoje krajkové bílé šaty jako případné popůlnoční, i když teda plánuji svatební nesundat až do konce :-D Na svatbu v 7 osobách by byly takové určitě taky v pohodě a já tyhle šaty potom budu normálně nosit. :-) Ono to body a tu sukni taky asi nebudeš nosit každý den do krámu, že jo. Jinak jako cvok určitě vypadat nebudeš, dneska mají na sobě nevěsty kde co, už jsem viděla i svatební pár v džínách. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?