Krajkové svatební šaty šité na míru, máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s krajkovými šaty na míru? Jsem menší postavy a v salonech není možné je zkrátit :-(. Nechala jste si některé z Vás ušít a kde? A byly jste s výsledkem spokojené?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu se zeptat kolik měříš? Já jen, že taky nejsem habán - mám 161cm a v salonu mi hned ochotně nabídli, že mi šaty na délku upraví. Myslím, že pokud je to dobrý salon měli by zakaznicím vyjít vstříc. Jinak držim palečky, abys sehnala šaty, které si přeješ. ;-)
Odpovědět
U krajkových šatů je opravdu velmi problematické je zkracovat, protože hodně šatů má spodní lem lemovaný krajkovou bordurou. Nejlépe by ti šaty ušili v jasminesbridalshop.com ,mají na FB reálné fotky a krajkové umí opravdu velice kvalitně ,ovšem cena je větší 10 a více tis. a čekací doba 2 měsíce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechávám šít šaty s krajkou v Madoře - v Mikulově. Budu je mít hotové v pátek 13. takže výsledek ještě nevím, ale na první zkoušce jsem byla velice příjemně překvapená z přichystaného torza na zkoušku střihu. Krajku na ušití šatů jsem si měla možnost vybrat ze 3 vzorů. Pro švadlenky není problém jakákoliv změna oproti předloze. Jsou velmi milé ;) Jinak můžeš příští týden mrknout na můj fotoblog, už tam bude výsledek ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?