Krajkové šaty s dlouhým, či třičtrvrťovým rukávem?

Ahoj, prosím o zkušenosti, která nevěsta měla krajkové šaty s dlouhým, nebo třičtvrťovým rukávem? Bylo Vám v nich hodně horko?Dalo se v tom hýbat, nesvědila Vás z toho kůže? Kamarádka mě vyděsil, když si byla zkoušet takové šaty v půjčovně :-( říkala, že ji vůbec neseděly, stahovaly, nemohla se v nich hýbat, přkdyž si zkoušela hodit kytku, tanec. Jsem docela zklamaná, ikdyž je určitě rozdíl mezi půjčením, kdy velikost nemusí sedět, ale chci si je nechat ušít a co když pak zjistím stejný problém :-( Svatbu chceme mít 1.7.2017. Děkuji za všechny příspěvky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mne moje uplne vyhovovali :) a nemenila by som teplo ti bude v lete v kazdych satach pokial budu tropicke horucavy. mozno by som ti na obrad doporucila saty ake sa ti naozaj pacia a tu chvilu to v nich vydrzat a skusit si najst potom nejake nahradne v ktorych uz teplo bude znesitelnejsie
Odpovědět
Profilova fotka
Při šití šatů s krajkovým rukávem dávám vždycky nevěstě krajku zkusit na kůži, při zkoušce padnutí rukávu dávám prostor aby si nevěsta v šatech "zacvičila" :) Takže pokud budete šít, jde tam hodně věcí doladit, což u šatů z půjčovny nemůžete.
Odpovědět
Každé šaty ti v půjčovně mohou sedět jinak a taky ta krajka může být pokaždé jinak ne/ přijemná, takže bych neházela flintu do žita a šla do půjčoven na zkoušky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě byly kamarádce malé. Já budu mít šaty se 7/8 krajkovým rukávem a vrškem a krajka na nich je ještě podšitá skoro neviditelnou bílou látkou "síťovinou", takže pohodlné jsou 100%, nic neškrábe, hýbat se v nich můžu parádně. Takže já bych poradila zkoušet a zkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám šaty s krajkovými zády a rukávy. Jsou úplně OK. Zkoušela jsem i jiné a sotva mi je oblékli, prosila jsem je skoro na kolenou, aby mi je sundali a to tam krajka ani být nemusela. Je to taky dost o citlivosti kůže :)
Odpovědět
Já jsem krajkový rukáv zkoušela a když pominu, že neseděl (šaty byly trochu větší), tak musím říct, že mě rukav škrtil a špatně se mi ohýbala ruka. Možná ale bude jiná krajka lepší. Doporučila bych si to nejdřív zkusit.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych si šaty nechat ušít..... Krajku si sama vyberet... Dle mých zkušenností z toho co jsem ušila nevěstám, tak byly všechny spokojené...:-) Dělala jsem i celá krajková záda....... Některé krajky mají i elastan a ty jsou pohodlné...... Krajek je ohromný výběr...:-) Martina
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nejsou extrémní horka (když už je jedno, jestli máte krajku nebo ne), tak se v těchto šatech nevěsty nepotí. Záleží na materiálu, pokud je kvalitní, je to OK, doporučila bych vyzkoušet a uvidíte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj :-) Já jsem měla korzetové šaty a krajkové bolerko, které jsem si mohla sundat, kdyby mi bylo horko. Nechala jsem si šaty šít a teď je prodávám, pokud by jsi měla zájem :-) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?