Krajka na svatební šaty - líbí se vám?

Profilova fotka
Ahojky, poraďte mi.... Líbí se vám tahle krajka? Udělali byste si z nich svatební šaty? Dalo mi hrozné práce najít něco pěkného a tuhle jsem viděla v reálu a je krásně zářivá.... cena je naprosto luxusní...jen se nedokážu rozhoupat a rozhodnout.... nevypadá jako záclona? Dík za pomoc...
Odpovědět
Těžko posoudit. Nevypadá jako klasická krajka používaná na svatební šaty. Ty šaty z ní ,by byly trochu něco jiného než klasické krajkové ,tak pokud ti to vadit nebude, tak proč ne.
Odpovědět
Není to typická krajka na svatební šaty, tu si představuji nějak takhle: http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-... (obrázek lze rozkliknout a ukáže se detail materiálu). Hodně záleží, jaký střih by šaty měly, nicméně pokud bys chtěla celokrajkové šaty, něco podobného jako je na mnou přiloženém obrázku, tak bych volila jinou krajku, která není tak záclonovitě pravidelná. Jestli mohu poradit, tak celokrajkové šaty nejsou moc výhodné na ušití švadlenou, jelikož kvalitní krásná krajka stojí hodně peněz a šaty ve výsledku vyjdou dráž než z půjčovny. Ale pokud hledáš něco extra a chceš mít originální šaty nebo jsi ochotná slevit z designu krajky, tak proti gustu žádný dišputát. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se libi uz prave proto, ze neni klasicka svatebni. Jsem PRO! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, koukám flex-tex. Já k nim pro látky jezdím, tuhle jsem si zrovna v šampaňské chtěla pořídit na společenskou sukni. Ale ideální je zajet se k nim na ty látky podívat. Některé totiž na e-shopu vypadají skvěle a v reálu jsem byla zklamaná. Jinak se mi tahle krajka líbí moc a myslím, že i svatební šaty by z ní byly krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se priznam - tu zaclonu mi to silne pripomina :( (a to jinak krajky miluji!)
Odpovědět
taky mi trochu připomíná tu záclonu
Odpovědět
Je to záclona...
Odpovědět
Je to záclona. Přesně tahle mi zdobila můj teenagerský pokojík. Ale vůbec to není důvod, proč bys z ní neměla mít svatební šaty. Kdo určil, aby byly svatební šaty jen ze saténu nebo taftu? Já sama uvažuju, že si šaty ušiju z nějaký originálnější látky, bavlněný... Takže tvým šatům fandím. Navíc na figuríně vypadá ten model naprosto skvěle. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by to šlo. Viz http://equivoque.deviantart.com/galle... (Sice hodně jiné šaty, hodně tradiční v pravém slova smyslu, ale jestli tohle není svatební, tak už nevím co by bylo.)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to teda taky docela dost připomíná záclonu :-D . Ale asi taky záleží jak potom celkově ty šaty budou vypadat. Takto podle obrázku těžko říct. A na druhou stranu, pokud se nebojíš experimentovat, tak proč ne :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?