Krabatění korzetu u šatů - líbí se vám šaty?

Holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte některá podobnou zkušenost s krčením šatů nad boky... Nevím, zda to půjde jednoduše upravit na mou postavu, aby se to nekrabatilo... A taky jsem se chtěla zeptat na názor na šaty - jestli můžou být... :) Děkuji za jakýkoli postřeh a názor!!!
Odpovědět
Můj názor...vyměnit šaty. Máš krásnou postavu a můžeš si vybrat milion hezčích, co se krabatit nebudou.
Odpovědět
Určitě hledej dál.
Odpovědět
Krásné šaty, jen se to trošku povolí a budeš je mít ok. :)
Odpovědět
no me prave maloktere tak sednou... to jen tento strih mi dela peknou postavu, ale zase se krabati, tak jsem v koncich co s tim...
Odpovědět
Buď jsou nekvalitní nebo ti nesedí, hadam, že obojí. Šaty se mi nelíbí, ale i tak jsou hezčí než většina ostatních z prezentovanych
Odpovědět
@kacenkakaca Navíc korzet je příliš dlouhý a přechod mezi korzetem a sukní je hodně nepovedený...
Odpovědět
Za mě jsou to špatně padnoucí šaty. Hledala bych dál :-)
Odpovědět
@starlena to chce kvalitní korzet, ten se nebude na boku krabatit ;-)
Odpovědět
sukně hezká, ale tento typ šatů, kde je snížený pas na boky, nesedí kdekomu! Dost to prodlouží postavu a viděla jsem to na fotkách jedné známé a vypadala jako žirafa!!! Ale to ji na svatbě už říct nemůžeš, takže radši dej na radu kamarádky, která je objektivní a která ti dokáže říct, že ti to nesedí!
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych také doporučila hledat dál.
Odpovědět
Krabatí se ti to jen na jedné straně, myslím, že pokud by ti je trochu povolili, tak by to nedělalo. A jsou hezké. Tu je problém, že se každému líbí něco jného a každý hned zkritizuje, jak nesedí. Já myslím, že jsou hezké i ten snížený pas ti dělá postavu (pokud ti spraví ten bok, jinak ne )
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@starlena podle mě ti teda sedí ohromě...máš krásnou postavu a tenhle styl ti vyloženě padne jak prdel na hrnec....že se krabatí je ale blbé, obrátila bych se s touhle radou na nějakou švadlenu...v salonu ti neporadili? myslím že pokud tady není nikdo povolaný, tak ti moc nepomůžem ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?