Koupím šaty Pronovias Liceria

Odkoupím šaty značky Pronovias, model Liceria - velikost 30 (španělská velikost 34) ... máte někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, model Liceria v požadované velikosti a v krémové barvě máme k zapůjčení v našich salonech v Brně a Olomouci za 15 tis. Kč. Vzhledem k tomu, že se jedná o nové šaty, bohužel zatím k prodeji nejsou. Pořizovací cena nových šatů okolo 50 tis. Kč. Tak pokud byste měla zájem, můžete si je u nás půjčit.
Odpovědět
Já budu prodávat Pronovias Ocelada za 14900Kc ;)
Odpovědět
@luuula Děkuji za nabídku, bohužel však model Ocelada není tak ,třpytivý, jako kapky rosy, což na těch šatech úplně miluji :)
Odpovědět
Jistě, rozumím. Z blízka jsou posity bílými lesklými flitry, ale na fotkách to tak nevynikne :)
Odpovědět

Odpovědět
@blankakaksova Děkuji za nabídku, určitě o nich vím :) ... Našla jsem však v salónu v Bratislavě, že je prodávají za 390 euro, což je naprosto skvělá cena. Bohužel však šaty zkracovaly a už by mi byly krátké. Takže jsem zkoušela, zda někdo za podobnou cenu neprodává :) .. přece jen šaty za půjčení 15 tis., to se o ně o to víc bojí, aby se náhodou něco nestalo, protože pak to ještě těžce doplácet. Kdežto při odkupu bych se o ně vůbec nebála a pak ještě třeba i prodala dále :) ... Kdo ví, třeba ještě do července nabízet k prodeji budete :)
Odpovědět
@luuula Děkuji moc za detailní fotografie. Jako skoro všechny modely Pronovias jsou nádherné, ale přece jen Liceria jsou jiné - i co se týká výstřihu, není tak moc vykrojen, jsou tam drobné květinky.. a tím, že skoro nemám žádná prsa... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?