Koupím podobné svatební šaty

Profilova fotka
Ahoj nevěsty a bývalé nevěsty.. ;-) Chtěla bych se zeptat, jestli je mezi vámi některá, která má podobné šaty ve vel. cca 40 a prodala by je do 5 000,-. Prostě aby to byla jednoduchá tylová sukně s korzetem. :-) Ale koupila bych je jedině, že bych měla šanci si je zkusit - Praha, Plzeň, Beroun, Hořovice, Kostelec n.Č.l. a okolí. Prošla jsem všechny možné bazary, ale většinou jsem našla v mojí velikosti tylové šaty jen u nevěst z Brna.. :-( Svatbu mám až v září, takže pokud máte svatbu třeba v létě a uvažujete potom o tom, že je prodáte, tak mi taky můžete napsat. ;-) Děkuji za každou nabídku..
Odpovědět
ty jsem viděla tady v bazárku, tak se mrkni :-)
Odpovědět
tady máš odkaz http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsou to úplně oni, ale taky jsou pěkné.. :o) Ještě počkám, jestli někdo nenapíše.. Spíš bych potřebovala, aby na korzetu nebylo takové to vrásnění přes prsa.. Dělá mi to zbytečně velký prsa a vypadám pak celkově tlustější.. Ale tak to mohlo být u jiných šatů a tady by to vypadalo dobře.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se do naší nabídky. Nabízíme šaty na míru od 4500,- Kč. :-)
Odpovědět
@bartosba a co tyto: http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Odpovědět
Ahoj, prodávám podobné šaty, pokud bys měla zájem, můžeš si je přijít zkusit. Jsem z Prahy, takže by to neměl být problém. Fotky mám na bazárku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?