Koupě svatebních šatů v Polsku. Určitě doporučuji!

Ahojky budoucí nevěsty, tak jak jsem slíbila, tak plním. Včera jsem navštívila naše polské sousedy. Jela jsem obhlížet svatební šaty. Nebudu to prodlužovat. Koupila jsem hned první, které jsem vyzkoušela. Byla jsem velice mile překvapena přístupem, desingem i cenou. Koupila jsem podle mého vkusu nádherné svatební šaty jen za 2500 Kč. Bohužel ještě nemám k dispozici foto, jen v mobilu. Určitě by si tam vybrala každá z Vás. Jsem fakt moc ráda, protože jsem počítala s vyšší cenou, tudíž si mohu koupit zase něco navíc, třeba pompadůrku. Rukavičky jsem si vybrala čistě bílé bez vzoru, máme s nimi ještě nějaké plány na zdobení, stály 277 Kč. Fakt doporučuji tam zajet.
Odpovědět
1
2
5
Ahoj a ve kterém polském městě jsi byla nakupovat? A jaký výběr šatů tam mají? Jestli to můžeš prosím trochu víc rozepsat, díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky by mě to moc zajímalo, kde jsi je koupila. Já jsem ze severní Moravy, takže do Polského Těšína to není daleko. Moc prosím o další informace, event. o foto. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky se přidávám, že by mě moc zajímalo, kde jsi šatičky z Polska koupila, mám tam blízko a dříve jak v lednu se k nákupu nedostanu, takže objednávámí přes net a pod. už pro mě nemá smysl. Klidně napiš i do IP, ale myslím, že tvé rady ocení spousta nevěstinek.. díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky já už mám svatbu za sebou šaty mám taky z Polska - Těšín, hned tady u Olzy - na malém trhu seženet určitě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo aby jste se nelekly, já měla jednoduchý - viz album ale seženete tam v pohodě i nabíraný klasický svatební ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se tam chystám někdy hned na začátku ledna a podle toho jaké budou budu hledat dál nebo budu mít hned šaty, rozhodně ale tam jedem pro oblek pro ženicha, loni si koupil tmavý a letos chce na svatbu světlý
Odpovědět
Já jsem byla na velkém trhu v prosinci a tam byly pouze společenské šaty a předvším typu viz foto od Anoel(šaty jsou :-) ) Jednoduchý střih sukně jsem neviděla, tak určitě napiš více, zda byly i jiné typy ;-).
Odpovědět
Ahojky nevěstinky, chtěla jsem se zeptat, kde v Polsku koupím nějaké hezké šaty. děkuju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímalo by mě, jestli jde koupit i nějaké hezké šaty za přijatelné ceny v salónu nebo jen na tržišti. Asi se do toho Polského Těšína vypravím a pak budu referovat. Škoda, že nevíme, kde v Polsku koupila Anoel ty šaty za 2500 - jestli na tržišti nebo v kamenném obchodě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, damy doporucuju mesta rzbnik a jeleia gora }tak nejak se to pise. ja si tam koupila krasne saty, i s upravami za 5tisic. originalni. byla jsem moc spokojena.
Odpovědět
Nevěsty pozor, byla jsem v pondělí v Polsku (za Náchodem) Kudowa a tržnice byla skoro zavřena, bylo otevřeno jen pár krámků a výběr šatů na svatbu žádný :-( Normální provoz tržnice prý začíná až v březnu. Jinak společenské šaty se vybrat daly.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoji, byla jsem v Polském Těšíně a mají tam mooc krásné šaty... je to kousek od byvalych hranic... je to v kamenném obchodě a ceny tam jsou od 2500,- (ten obchod je kousek od tržnice...) 8-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, sice Kudowa Zdrój má až od března otevřeno, ale svatební šaty tam mají haldu stejně tak i společenské šaty dámské i pánské. Letos tam měli asi 25 druhu svatební šatů od 2000 - 5000,- .
Odpovědět
Profilova fotka
nocturno: nemáš odkaz či foto ať víme, jaké má šaty?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, sháním šaty na poslední chvíli, přemýšlí, že se pojedu podívat do Polska, byla jste tam některá teď a bylo tam něco pěkného?díky
Odpovědět
Profilova fotka
anika_1: take tak premyslim..jak jsi v tom Polsku pochodila?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Jo jo Polsko, vedle malého tržiště u Olzy v polském Těšíně. Fajn přístup, hezké šaty, dole kvádro pro ženicha taky sehnáno... snad Vám to pomůže, holky tady z okolí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč jste toto téma nezačaly dřív :-( Jak já bych zajela si koupit šatičky.... Ale je pozdě, už je nepotřebuju, snad příště:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, docela o tom polsku uvažuju, jen by mě zajímalo jaká je to kvalita? Moc Polsku nevěřím, i co se střihů týče, ale zase kdyby to bylo za takovou cenu, tak by to bylo super!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidám sek tématu.Slyšela jse že mají v Polském Těšíně parádní výběr.Známá měla před rokem svatbu a kupova si tam šaty, nádherné, ženich si taky vybral, paí prodavačky skvělé, ochotné, hodně poradí.Ale dají se sehnat také šaty od vietnamců, zrovna zítra si jdu nějaké zkoušet, a příští týden do Polska.Už se na to moc těším
Odpovědět
Já jsem si nakonec koupila šaty na české straně a jsem taky spokojena :) záleží na vkusu, času a penězích ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky co jste se byly dívat na ty šaty v Těšíně, nevíte prosím, jestli tam měli i nějaké dekorace za lepší cenu? Mám v plánu si to objednávat z internetu, ale jedeme do Těšína na obleky tatínkům a šaty maminkám (já už svoje mám koupené tady), tak jestli má cenu se dívat tam? Vim, že můj příspěvek nemá moc společného s šatama z Polska, ale když už jste tam některé byly, tak bych byla moc ráda za radu. Děkuju moc;-)
Odpovědět
Nemá někdo, prosím, tip na nějaký dobrý obchod v Polsku, kde mají velký výběr šatů?
Odpovědět
Profilova fotka
Jen posouvám toto téma, ve středu se chystáme do polského těšína kouknout na šaty tak jen jestli někdo nemáte tip z poslední doby. Děkuji
Odpovědět
budu se vdávat v září a taky přemýšlím o koupi šatů v Polsku, když vidím ty ceny tady v půjčovnách...kdysi jsem v Jelenie Goře viděla obchod, kde měli šatů desítky, různé styly, třeba i šaty jako ze třicátých let...minimálně za podívání to asi stát bude a pak uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
hned vedle malého tržiště vedle parkoviště v kamenné budově, dole kvádra pro chlapy (a nejen kvádra, košile, vše) nahoře kupy šatů a za hubičku!! Měla jsem šaty odtud a super :-) a bolerko k šatům za 400 no neberte to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě jsme přijeli z Českého Těšína a vřele doporučuji obchod Euro - Magic (nebo možná se to jmenuje Fashion Lady, nevim přesně) a je to hned za vodou na ulici Al. J. Lyska 3. Je tam celé spodní patro obleků a nahoře spousta krásných svatebních a společenských šatů. Koupili jsme tam asi 4 košile (300,-/kus), nádherný oblek i s vestičkou, botama, košilí a kravatou (3400,-) a mamka si koupila krásné společensko - letní šatky i s bolerkem (1800,-). A je tam navíc strašně ochotná obsluha, která umí suprově poradit, lítá kvůli vám a pořád se vám věnují a klidně vám to švadlena rovnou upraví. Takže doporučuji;-)
Odpovědět
@motomischel nemohu než souhlasit :) taky jsme tam objevili plno krásných věcí
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?