Koupě šatů, jaké jsou běžné ceny?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo zkušenost kde se dají za rozumné peníze koupit (nebo si nechat ušít) svatební šaty? Chtěla bych nové, nenošené, tak do 15tis... Je to vůbec reálné??? Jsem z Prahy, ale klidně i někam po okolí nemám problém dojet! Budu ráda za každé rady a zkušenosti, díky!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@denis85 Madora - ale ta je v Mikulově. To je trochu zajížďka.
Odpovědět
Profilova fotka
Salon Sofia z Kladna nabízí k prodeji šaty - i nové :) a celkem za rozumný peníz :) já mám od nich taky.
Odpovědět
@denis85 Já si plánuju nechat ušít od Madory. Ceny jsou skvělé a je to česká značka, takže nehrozí, že přijde nějaký děs z číny. Předtím se na ně samozřejmě půjdu podívat do nějakého salonu, abych je viděla na živo:-)
Odpovědět
Do 15000 lze ušít nové šaty bez problému. Nejdražší je krajka a ruční práce. Ale krásných šatů bez krajky a vyšívání je hodně.
Odpovědět
Profilova fotka
Jee super tip ta Madora holky, líbí se mi jich tam hned několik a ceny... za to si ve spoustě salónů šaty člověk ani nepůjčí co jsem tak koukala! :-) Jen je asi lepší omrknout na živo no. Vůbec nemám představu co by mi sedělo, budu muset někde vyzkoušet. Na to Kladno jsem taky už koukala a příjdou mi vcelku ještě cenově dostupný, asi tam taky zajedu, to mám kousek ;-) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@denis85 myslim ze nove, nenosene ale aby vypadali opravdu krasne do 15 tis nekoupis.. Do 15tis se daji sehnat pouzite nektere tak malo ze to na nich neni videt..ja si koupila saty v praze za 16 tis a ani nevim jesti je mel nekdo na sobe nebo ne vypadaji jak fungl nove a jsem s nimi za tu cenu hrozne moc spokojena..
Odpovědět
Profilova fotka
@denis85 U nás si máte možnost nejdříve šaty vyzkoušet a pak teprve objednat nové ke koupi. A s cenou se u většiny modelů vejdete do 15000 Kč. Podívejte se na naši nabídku, ozvěte se a domluvíme se na zkoušce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono strašně záleží na tom, jakou máš představu. Protože obecně se dají koupit i krásné šaty použitelné na svatbu za 3.000,- ale taky můžete sehnat Pronoviasky za 100.000,- Kč. Takže rozptyl je obrovský, záleží na typu šatů, materiálu i místa/města pořízení. Obecně si myslím, že za těch 15 se určitě sehnat dají.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, cena za ušití šatů, je reálná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
prodávám tyto šaty za 9 000 Kc, jsou zcela nepoškozené, měla jsem je šité na míru v salonu Oksana Mukha. jsou korzetové s perličkami.. zkuste mrknout. možnost vyzkoušení na Praze 1. http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Profilova fotka
VELIKONOČNÍ AKCE šaty Alice S L E V A 50% celková cena 24000 Kč ted¨lze zakoupit za 12000 Kč šaty Gianni S L E V A 50% celková cena 22000 Kč ted¨lze zakoupit za 11000 Kč šaty Magdalena S L E V A 50% celková cena 20000 Kč ted¨lze zakoupit za 10000 Kč šaty Sandrin S L E V A 50% celková cena 27000 Kč ted¨lze zakoupit za 12000 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty z výprodeje v salónu za 3600. Údajně prý si je ani nikdo nepůjčil.
Odpovědět
Článek se načítá
Taky mám koupené šaty ze salonu Sofia v Kladně a naprostá spokojenost! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z Ostravy a uvazuju, ze zajedu do toho Mikulova si nechat saty usit... nemuzu sehnat mé vysnene, a kdyz z sezenu tak mi nejsou :(
Odpovědět
@lorena89 Poptejte se v místních salonech na výprodej, každý salon má starší kolekce na prodej. Nebo se domluvte s paní Samlíkovou, má zde regostraci, podle fotografií šije velmi pěkně a nemusíte do Mikulova.
Odpovědět
Praha - návrhářka Sandra Marková - kupuju si od ní šaty na míru, cena do 20 tisíc
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha a jaký ma nick taky? podle prijimeni mi ji to nenaslo. dekuji
Odpovědět
@lorena89 http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Hrozná situace, když už musím doporučovat konkurenci!
Odpovědět
já si nechala ušít tyto ;-)
Odpovědět
@lorena89 mám šaty z Madory a prodávám, tak jestli by ste měla zájem, můžete přijet vyzkoušet, jsem z Kozlovic u FM
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @alena2704 můžeme prosím vidět reálné foto Vašich šatů? Originál, tedy šaty Nora od Maggie Sottero jenž zde prezentujete stojí 1700,- Euro. Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculdah muzete poslat fotku jak vypadaji?
Odpovědět
@lorena89 http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem svatebním salonu lze objednat nové šaty značky Private label by G. Jedná se o kolekce Ella Rosa Gallery a prodejní ceny jsou kolem 15 000 Kč (příklad první dvě fotky). Kompletní nabídku těchto šatů, vč. cen naleznete u nás v Profilu profesionála zde na BRMS nebo na našem FCB . Dále je možné objednat šaty z kolekce Colour by Kenneth Winston. Všechny šaty lze objednat jak v krátké, tak v dlouhé verzi a v jakékoli barvě, vč. barvy bílé či smetanové. Ceny za dlouhé šaty jsou kolem 10 000 Kč (příklad druhé dvě fotografie). Ve výprodeji u nás v salonu najdete také nové šaty, které nebyly nikdy na svatbě, takže nové - dodavatel nám poslal jiné modely, než jsme objednávali (třetí dvě fotky, prodejní cena 15900 Kč).
Odpovědět
@svatbasnu Když vidím ty šaty, mám chuť se vdávat znovu (ale s tím samým)! :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporucuji Madoru,ale z Prahy je to z ruky :-( Kazdopadne si myslim,ze saty se daji do 15tisic urcite usit nebo ve vyprodejich sehnat.pokud mas problem s tim,ze ti nesedi,tak je usiti nejlepsi volba. Kde v praze siji ti neporadim,ale nekdo tady urcite ano. Pripadne zkus jeste prozkoumat forum. Zkusila bych hledat "svadleny praha" "usiti satu praha"...
Odpovědět
Zkus svatební salon DDModels v Praze :) Já jsem si tam kupovala svatební šaty a byla jsem hrozně spokojená :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, předpokládám, že šaty už máte, ale i tak si dovolím napsat. Jako salon šijeme šaty na míru z našich látek, které máme skladem cena je od 4500Kč do cca 7500Kč, záleží na velikosti a náročnosti. Pobočku máme i na Kladně v salonu Claudia u paní Olarové.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?