Korzetové šaty na velká prsa

holky měli jste některá korzetové šaty s velkýma prsama?Já se bojím aby mi prsa nevypadávaly :-. Jestli jste měli poprosím i fotku,děkuji
Odpovědět
1
2
Když budeš mít správnou velikost, tak ti držet budou :)
Odpovědět
Když budou mít šaty skutečný korzet a ne jen vyztužený živůtek, bude to lepší než podprsenka.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 no, dej si na to pozor, abys nedopadla třeba takhle.. http://www.beremese.cz/blog/evusaafil... je spoustu jiných, hezkých střihů šaty, které se hodí k určitým postavám... záleží no...
Odpovědět
@olsett tohle je právě jen ten vyztužený živůtek, navíc jsou ty šaty malé a nesedící
Odpovědět
Já mám také velká prsa a korzetové (živůtkové, prostě bezramínkové) šaty jsem zavrhla na začátku. U velkých prsou to působí hodně vulgárně. Sice je to spojené s tím, že si šaty musím nechat ušít (v půjčovnách se stále opakuje jeden styl - bezramínkový), ale alespoň budou mé šaty originální. A vkusné.
Odpovědět
Já měla, hodně dělá střih a zpracování šatů. http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 zkoušela sem spoustu šatů, ale ve všech korzetových sem si připadala moc nahatá. I když to byla moje velikost, tak mi švy neseděly tam kde měly a přišlo mi, že mám ty prsa málo oblečený. Není to o tom, že by vypadly, ten korzet je podrží, u mě je to prostě o divným pocitu. Navíc se mi u tohoto střihu nelíbí, jak se to zařezává a i hubeňourám to dělá faldíky tam, kde korzet končí a při jiné poloze než ve stoje narovno to prostě dělá divný věci s těma prsama mi přijde. Zato, když mám ty svoje s ramínkama, tak sem spokojená. Záleží, co se Tobě líbí a v čem se cítíš dobře a pohodlně, z toho bych vycházela. Mě se na Tobě moc líbí ty co máš v albu, ty s ramínkama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A najděte si salon, kde Vám to paní/slečny řeknou, protože některé nevěsty vypadají opravdu politováníhodně. A přiberte si kámošku na poradu, která bude rázná a řekne pravdu. Nicméně mně osobně se velice líbí tento střih šatů na slečně s velkými prsy. http://www.sneakersalebest.com/proimg... Tady jsou i různé střihy, je to sice převážně na baculky, ale myslím, že to nehraje roli. :-) http://www.eyotrade.com/T/BigWeddingD...
Odpovědět
já už mám šaty vybrané a ze salonu mi řekla že pod tím musím mít podprsenku tak nemůžu žádnou sehnat bez ramínek tak si nechám svojí a schovám ramÍnka.A zeptám se naten korzet aby to bylo ztoho
Odpovědět
Profilova fotka
Sestřenka měla, prsa má velká, nic jí nikde neupadlo, ale nějak jí to (a mě později při maturitě taky) udělalo takový nevzhledný faldíky v podpaží. Ovšem třeba ty šaty od bibi17 jsou moc pěkný a sedí jí opravdu hezky :).
Odpovědět
takhle vysoko myslím že byli taky a pokud ne tak zkusím jinné
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Ahoj, ja korzetove šaty mela - korzet trochu vyšší a problém s vypadavaním nebyl vubec :-) (viz muj fotoblog). Chce to jen nevybirat si nizke korzety.
Odpovědět
Článek se načítá
Určitě vybírat vysoký korzet a hlavně musí být řádně vyztužený , aby prsa nadzvedával , ne aby se pod prsy divně lámal- to dělá malý počet a špatný typ kostic. Většina neznačkových, hlavně čínských šatů, mají špatné vyztužení, kostice jsou jen slabé umělohmotné a nic nepodrží.
Odpovědět
Profilova fotka
Něco na ukázku
Odpovědět
Já asi až tak velká prsa jaká tu řešíte nemám (80E), ale měla jsem korzet s kosticemi jenom do pasu, rovný výstřih, takže se ještě z vrchu o prsa opřel a neměl kam sjet, na sobě pod korzetem ještě podprsenku pro větší oporu a faldíky jsem schovala krajkou. Opticky mi to prsa trochu i zmenšilo.
Odpovědět
@artemis3 na tvé album sem zrovna koukala a moc krásné šaty to je bolerko nebo ktomu rukávky přidělané
Odpovědět
@tynuska1990 přišité napavno. Vlastně ta krajka z korzetu přechází do bolerka. Byla to pružná krajka, abych se v tom mohla hýbat. A mělo to být více na tělo. Bála jsem se, že mi bude horko, ale bylo to v pohodě.
Odpovědět
Take jsem mela tento problem...nakonec jsem si nechala saty sit....korzetove...site na miru...krajka az na dekolt (hezky zakryva vystrih)takze to pusobi decentne...jinak v pujcovnach jsem mela take problem....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám větší poprsí (75F) a docela mě po přečtení této diskuze děsí, že na nás holky "krev a mlíko" toho moc není :-/ Chjoooo
Odpovědět
@eldaal nemáš fotku prosím
Odpovědět
já měla korzetové šaty bez ramínek, prsa mám fakt velké a problém jsem žádný neměla :-). Opravdu záleží na tom, jak kvalitní jsou šaty. Od čínského výrobce bych tomu korzetu ale určitě nedůvěřovala a naslepo bez zkoušení po internetu bych také nenakupovala. Na fotky se můžete kouknou ke mně do albíčka ;-)
Odpovědět
@janictourek Krásné fotky i video.Opravdu krásná nevěsta.Prsa máme asi stejná no tak snad nebudu mít problém s vypadáváním.měla jsi podprsenku?
Odpovědět
Profilova fotka
@artemis3 A mohu se zeptat, jestli jsi měla podprsenku bez ramínek?Mám to stejně jako ty, 80E. Kde se dá taková bez ramínek aby pevně držela sehnat?Děkuji :-)
Odpovědět
@tanulinkaaa měla jsem obyčejnou bílou se silikonovými proužky z Takka 85D. Košíčky mohly být ještě o kousek větší, ale dalo se to a obvod mi švadlena zmenšila. V záloze byla ještě tělová z Triumph, ale ta už měla košíčky moc vysoko a bála jsem se, že by byla vidět. Tu si nakonec asi vzala mamka. Obě mám vyfocené v albu. V korzetu mi ta bílá stačila, ale pod tričko bych si s ní bez ramínek netroufla. Po převlečení do krátkých šatů jsem připevnila siikonová ramínka. Ta tělová držela v pohodě i bez ramínek.
Odpovědět
Profilova fotka
@artemis3 A jaká byla cena té z Triumphu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam velikost 75G, nejsem zadny hubenour, konfekcni velikost v dobe svatby 42, a mela jsem korzetove saty a naprosto v pohode. Ovsem zalezi, jak jsou udelane, zkousela jsem jich hodne a rozhodla jsem se pro Pronovias hlavne kvuli tomu korzetu. Pradlo jsem pod ne mela spis jen pro vlastni pocit, abych nebyla naostro :-) Byla jsem predem presvedcena, ze pro me korzetovky nebudou, i kdyz se mi vzdycky libily, a nakonec to byla ta nejlepsi volba :-) svatebni album mam zde http://www.beremese.cz/blog/neftys75/... a fotky od hostu zde http://www.beremese.cz/blog/neftys75/... Jde ale opravdu hlavne o to, jak se v nich budes sama citit a pri zkouseni zkus vsechny mozne situace - poskakovat, ruce nahoru, predklon... ;-)
Odpovědět
@tanulinkaaa Tu měli ve výprodeji asi za 850Kč z původní ceny asi 1300. V eshopech se ještě asi dá vyhledat, byla to Triumph Lovely Silhouette WDP. Jinak jsem potom našla pěkné podprsenky ve větších velikostech na Astratex (zadala jsem filtr s odepínacími ramínky v bílé barvě a velikost) a pak mají ještě v Marks and Spencer, ale jsou tam dražší a střihově mi neseděli. A podprsenku jsem měla i na doporučení tady z beremka, že ochrání bradavky, když se korzet o ně trochu šoupe, aby se neodřely. V jiném salónu mi paní pod šaty doporučovala korzet jako spodní prádlo. Že podrží prsa a korzetové šaty na něm lépe sedí, ale nevím co je na tom pravdy.
Odpovědět
Tak nad korzetem sem taky přemýšlela pokud neseženu podprdu
Odpovědět
@tynuska1990 zatim ne....svatbu mame za tyden....saty se ted dokoncuji.... ;-)
Odpovědět
Myslím si, že korzetové šaty jsou pro velká prsa super. Co jsem zkoušela v půjčovnách, tak seděly moc dobře. Bohužel jsem si nakonec nechala šaty šít - nekorzetové a je to děs běs :-x
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?