Kopie svatebních šatů Vera Wang, máte?

Ahojky holky, zajíma mě jestli máte některá z vás zkušenosti s kopii šatů Very Wang nebo jiných návrhářů? Ať už z číny nebo z nějakého českého krejčovtství? Můj rozpočet je max. 20tisíc. Chtěla jsem si je objednat z druhé ruky ale i tak jsou pořád hodně drahé. Líbí se mi dvoje šaty tyto jsou od Monique Lhuillier http://jasminesbridalshop.com/index.p... nebo Vera Wang http://jasminesbridalshop.com/index.p... Budu ráda za jakoukoliv zkušenost, radu, tip.
Odpovědět
@kettrinka Dost na toto téma koupě a šití kopií je v diskusi http://www.beremese.cz/forum/svatebni... ;-)
Odpovědět
Jj vím díky..
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrinka zadej si do vyhledávače VW Uherské Hradiště, jedna paní má pár modelů, které půjčuje... ;)
Odpovědět
@kettrinka Asi jsi už tu četla o Jasmines bridal shop. Já osobně bych je nechala ušít u nich. Podle mně mají úplně nejvíce ze všech zkušenosti s kopiemi originálů. Všude jinde by to nebylo ono. Máš dobrý rozpočet, tak bych je nechala ušít z těch nejlepších látek co mají a připlatila si za designer grade ( budou ti i posílat fotky v průběhu šití, takže je budeš moc kontrolovat).
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrinka já mám též kopii šatů very wang, ale bohužel nevím odkud :-S Od ní jsou prostě boží šaty! :-N tak hodně štěstí ať najdeš ty pravé x-)
Odpovědět
Holky, děkuju. Na to Hradiště jsem se dívala mají moc pěkný šaty.. Zkusím ještě nějakou švadlenku z Brna jestli by to zvládla. Pak mají pěkný šaty z druhé ruky na Oncewed .com nebo na Preownedweddingdresses. com máte nějaké zkušenosti? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S rozpočtem, který mate na šaty, bych si raději půjčily originály nebo koupila použité z USA. Ta kopie nebude nikdy to pravé. Máme šaty Vera Wang v salonu, jsou to opravdu nadčasové šaty, lehké jak pirko. :-)
Odpovědět
@dreamagency Dají se u vás šaty zakoupit?
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrinka samozřejmě Vám šaty můžeme objednat a prodat
Odpovědět
Koukam ze v cechach jeste stranka jjshouse .com/ neni proflskla, ta jednou spznici mistni pujcovny.. Levnejsi nez pujcene a kvalita super, dve kamosky od nich mely saty na miru!
Odpovědět
@ dreamagency děkuji, určitě se zastavím
Odpovědět
Profilova fotka
Za 20 tisíc už seženeš originál nenošený http://www.davidsbridal.com/Browse_Br.... Podle mě kopie Very Wang nemá smysl, ty šaty jsou jedinečný právě materiálem a zpracováním, to tady nebo v Číně žádná šmudla neušije. Vždycky to bude jen kopie. Tady v bazaru taky často někdo prodává repliku VW, ale i když stojí třeba 15tis., tak je to na nich dost vidět. Třeba tady, nejsou špatný, ale Vera Wang to fakt není ani omylem už od pohledu http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
@verarius na stránce davidsbridal.com jak uvádíte, nejsou opravdu originál šaty Wery Wang. Je to opět kopie, dole u jednotlivých šatů jsou fotografie reálných šatů, kde je vidět, že je to kopie. Originál šaty nikdy nekoupíte za 20.000,- Kč. Oni jsou opravdu velmi drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
@yana_2020 Kde berete,ze davids bridal prodava kopie? Mimochodem za 20 000 v zahranici se da najit spoustu satu, originalu,navrhari maji casto slevy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yana_2020 davidsbridal má pouze originály. To, že jsou tady šaty předražené a vy o značkách nemáte žádný přehled neznamená, že jsou drahé všude. I vera wang má levnější-levné (jak pro koho;) kolekce, pak samozřejmě má i šaty za statisícové částky. Takže asi tak:) příště si nejdříve zkuste o daném tématu něco zjistit než vypustíte nějaký blábol, díky ;-)
Odpovědět
@yana_2020 ajéje zase další "odbornice" :-) Davidsbridal je v USA největší řetězec na prodej svatebních šatů a má POUZE! Originály. Když si jdeš pro šaty tam je to záruka skvělého servisu i šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám originál Vera Wang z David´s Bridal. Mají s Verou smlouvu, takže skutečně prodávají originál. Doporučuju počkat si u David´s Bridal na slevy, dají se pořídit i o 200 - 400 dolarů levněji. Akorát mám pocit, že u modelů Very Wang není mezinárodní prodej.
Odpovědět
Profilova fotka
Klasika, co je nekde levnejsi nez v CR je automaticky kopie ci padelek. :-D
Odpovědět
Holky omlouvám se, jen jsem si opravdu nemyslela, že šaty od Very Wang můžou stát 200-1000 dolarů. Mám problém si najít svatební šaty, jelikož jsem hodně malá a drobná a většina šatů na mě ani nejde upravit. Opravdu ta kvalita je odpovídající ceně? Zkoušela jsem si v jednom salóně šaty Very Wang a byly mi dokonce 34 velké)). luidisek tobě někdo ty šaty v Americe objednal a poté poslal poštou, když píšeš, že není mezinárodní prodej? Děkuji Yana
Odpovědět
Profilova fotka
Davids Bridal je největší sit prodejen se svatebnim zbozim v USA, exkluzivně pro ne vytvořila Vera wang kolekci white by Vera wang. Levnejsi a dostupnejsi. Do Evropy nic z teto kolekce nazasilaji.
Odpovědět
Profilova fotka
@yana_2020 Kvalita opravdu odpovídá ceně, jsou vlastně stejné jako mají tady v salonech - White by Vera Wang. Momentálně starší modely vyprodávají za zhruba 400 - 600 dolarů a dávají nové od 1200 dolarů. Pokud by ses rozhodla pro koupi od David´s Bridal, tak doporučuji o číslo menší než ti vyjde v jejich měřítkách. Já si v salonu zkoušela 8 a sedla, chtěla jsem si objednat 6 dle jejich měřítek, ale neměli, tak jsem objednala 4 a je mi ještě trochu volnější :-D Jinak mám v USA rodinu, takže to doručili k nim, zaplatili přes americký účet a pak mi je dovezli v kufru.
Odpovědět
Viděla jsem tvé fotografie, ty šaty ti moc slušely. Právě tyto jsem si zkoušela v salónu a byli na mě moc velké i ve velikosti 34.Jsem moc drobná a malá. Třeba nějaké jiné se mi zalíbí a objednám si je. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?