Kombinace champagne svatební šaty a zbytek bílý

Chci se zeptat měl někdo kombinaci champagne šaty a bílé vše ostatní vč. závoje? Jak to vypadalo? Díky za pomoc ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
To nééé!
Odpovědět
V každém salonu říkají v žádném případě. B udeš vypadat, že máš ty šaty zaprané. A ani ženich nesmí mít bílou košili, košile v barvě šatů, kravata v barvě kytky (mi bylo vysvětleno a uznala jsem, že logiku to má). Já si zkoušela bílé boty ke svým šampaň šatům a vypadala jsem jak šmudla. Takže nééé?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidávám. Pěkný by to fakt nebylo.
Odpovědět
Asi mě švihne mám nádhernej závoj a teď je mi na nic.....připadá mi, že se mi nic kolem svatby nedaříííííí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
vazne ne, i ja mela champagne saty i zavoj a manzel mel champagne kosili,...na fotkach to nejde ani poznat, tam vypadame bili jako snih ;-) , ale jinak by jsi fakt vypadala jako smudla. rozhodne NE
Odpovědět
Profilova fotka
champagne v kombinaci s bílou fakt ne...bílá je studená a champagne teplá barva....je to jak pěst na oko! My měli vše ve slonové kosti se zlatou...a nádhera.....k bílé zas jde stříbrná....je opravdu třeba se držet ladění barev!
Odpovědět
Profilova fotka
tak si půjči bílé šaty, jestli už máš závoj koupený.....a vše tomu přizpůsob. A nebo, naopak přizpůsob vše šatům a závoj prodej! ;-)
Odpovědět
tak ho zkusit obarvit, šampan barvu na barvení prodávají. Jinak šampaň k bílé je jak zapraná nebo po prababičce!
Odpovědět
Profilova fotka
Judies, nekoukej na to tak tragicky, tak si hold koupíš jinej závoj nebo jak říkaly holky, podřiď tomu šaty! ;-) Stávají se přece horší věci! :-D
Odpovědět
To asi ano :-) dám na vás a kupuji nový závoj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Správně, dej bílej do bazaru a někdo si ho určitě koupí! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ještě než ho prodáš, si vyber 100% šaty, aby to pak nebylo zas jinak a ty si nesháněla zas bílej! :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nechci načínat novou diskusi, tak pokračuju tady. Píšete, že by se mělo ladit - šaty/košile a kytka/kravata. Ještě nemám vybranou kytici, ale oblek a šaty už máme. Budu mít champagne šaty, ženich černý oblek, bílou košili a champagne kravatu. Zkoušeli jsme to i společně a vypadalo to myslím dobře. Jen boty budu shánět champagne, je pravda, že bílé by asi nebyly to pravé... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kkoudelko, mám stejný názor jako ty. Taky budu mít s největší pravděpodobností šaty krémové a ženich bílou košili. Krémovou doladíme na kravatě/regatě. Alča
Odpovědět
Jaká barva obleku a kytek se chodí k šampaň šatům? Mám s těmi kombinacemi nějaký problém. Napadl mě krémový nebo hnědý oblek, vestu s kravatou v barvě šatů no a kytici v kombinaci krémových a světle žlutých růží?
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla pro přítele tmavý oblek. Paní v salónu sice přišla se světlým, zkusili jsme ho taky, ale nebylo to prostě ono. Je to ale spíš můj subjektivní pocit, světlé obleky se mi nelíbí. Tzn. u nás to bude šampaň šaty a černý oblek. ;-) Holky a ještě k těm botám, začala jsem intenzivněji koukat po botkách v barvě šampaň a nebude to asi tak snadné. Navíc stejně asi netrefím stejný odstín se šatama, jak to budete mít s botama vy?
Odpovědět
Ahojky,budu mít šaty šampaň, bílé botky a bílé lilie s oranžovými nebo béžovými korálky na dlouhém stonky, ženich má šedý oblek a bude asi mít šampíko košili se žluto oranžovou kravatou, nemyslím si, že bílá košile vypadá špatně když se doladí kravatou...
Odpovědět
Profilova fotka
vendy31: no nevím jestli k šampáň šatům bílé boty - sice ony nejdou tolik vydět ale sem tam vykoknou. Co mi vrtá hlavou je kytka - já mám šaty ve slonové kosti i závoj a boty. Kytku ale chci mít bílou s modrými peříčky. Nebudu vypadat zašedle ve srovnání s bílou kytičkou. Pro snoubence jsem chtěla bílou košili a krémovou regatu ale kdyz jsem si četla příspěvky měla by to být spíš krémová kravata a modrá regata! Je to fakt věda to sladit :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Vendy31 přítel bude mít bílou košlil a šampaň kravatu a vypadá to dobře. ;-)
Odpovědět
Tak ja se pridam, ja ma sampan saty, pritel ma cerny oblek, sampan kosili, vesticku a regatu. Takze u nas na svatbe bude jen bila kytice. Ladili jsme to v salonu, odkud mam pujcene saty, tak jsem na to zvedava.
Odpovědět
Profilova fotka
jibkam: košile vesta i regata jsou šampán?
Odpovědět
ahojky my mame barvy sampan a oranzova, ale museli jsme tez prijmout bilou - treba bile ubrusy v restauraci... tak jsem do kyti nechala namichat tez bile minikyticky. zenich bude mit tmavy oblek a sampan kosili a tmavsi sampan cos na krk ( - ze by se to jmenovalo ragata?), tatinek - tmavy oblek a oranzova kosile a oranzovo-tmava kravata. vendy - tez se mi zda divne k sampan satum bile boty. zase kdyz bude bila kyti - mozna to bude zajimave... viruska bila kosile a kremova kravata vypada krasne - videla jsem nekolik fotek! mozna zalezi na konkr. odstinech jibakam vy mate vse sampan jen bilou kyti??? :-. zajimalo by me videt to dohromady. Ja mam sampan saty a zuby nehty se branim cemukoliv bilemu... ze bych si to jen zbytecne komlikovala...??? kkoudelka - po vice ci mene intenzivnejsim hledani sampan bot s nizkym podpatkem jsem to vzdala a jala se kupovat pres net. vyssi podpatek sezenes - ale nizky ne. nebo aspon ja nemela stesti - ani v salonech ani v obchodacich. a bily boty fakt ne - mam i sampan samodrzky a ty vedle bile vypadaji zlute... =-)
Odpovědět
kkoudelka - vlastne jestli mas do svatby cas - leckde v salonu se daji objednat - ale jsou docela drahe mam dotazek - co rikate na sampan nevestu a vedle ni svedkyni nebo druzicku bilou - teda ne celou - ale s bilymi vzory na satech, doplnky... nebude vedle ni vypadat nevesta zežloutle??? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Holky botky jsem sehnala na mimibazaru, šampaň a jsou krááásné. Musím je dát do svého alba. maaariii: nad sladěním mých šatů se svědkyní jsem se přiznám vůbec neuvažovala. Ví, že budu mít šamaň šaty, ale výběr těch jejích nechávám na ní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojda,také jsem dost uvažovala, jak sladím champagne šaty a vše ostatní a myslím,že jsem se s tím celkem poprala. Byl sice dost problém sehnat botky, bižu, stužky, ale nakonec to dopadlo. Skoro všude měli vše do bílé.. Kdo byl měl zájem něco odkoupit, dejte vědět. NABÍZÍM: nádhernou bižu sadu (korunka, náhrdelník, náušnice) v provedwní štras a champagne perličky,stuhu (mašli) na auto, vývazky 15 ks,perličky do vlasů, ...atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Tak já mám šampaň šaty a také přemýšlím nad barvou bot???? Přítel má antracitový oblek ( světlé se nám nelíbí a černý byl zas moc tmavý ) a bude mít šampaň košili a šampaň kravatu..
Odpovědět
A máte pravdu, že s tou bílou by to vypadalo asi ušmudlaně..
Odpovědět
já jsem ráda, že všechno měli v salonu a mohla jsem si to vyzkoušet jak to k sobě jde. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lumiga Máme to podobně, já šampaň s černou krajkou, přítel tmavě šedý oblek a košile, vesta a kravata šampaň. Botky mám taky šampaň, ale viděla jsem tu i barevné. Např my bueme mít kytku+korsáž v barvě bílá+malinová, tak by mohli vypadat hezky i botky v malinové barvě
Odpovědět
@kitinka76 A nebo mě napadlo mít boty ve zlaté barvě... ale nevím...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?