Kolikrát jste zkoušely vybrané svatební šaty?

Dobrý večer. Holky chci se zeptat, kolikrát jste byly na zkoušku svých vybraných svatebních šatů? A i přesto, že jste měly vybrány šaty, změnily jste je na poslední chvíli, z důvodu pochybností o výběru? Začínám mít pochybnosti, jestli jsem si správně vybrala šaty a jestli bych neměla vyzkoušet další :-( . Foto šatů nemám :-( , už je mám zamluvené od října 2015, v květnu 2016 jsem si je vyzkoušela i se svědkyní a ta řekla, že jsou krásné, ale po tak dlouhé době, kdy jsem je zase neviděla začínám pochybovat. Asi budu vypadat hloupě, ale asi zase do salonu zajedu a vyzkouším je a buď se ujistím, že to jsou ony, nebo budu hledat dále. Co myslíte? Normálně nejsem takhle nerozhodná, ale najednou mě ten pocit pochybnosti přepadl. Je na tom některá podobně? Jak jste to řešily? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zamluvene šaty od listopadu, zkoušela jsem je dvakrát. Jsou nádherné, ale do salonu dorazila nová kolekce, kde se mi líbí asi čtvery další. Ráda bych si je vyzkoušela :-) už mám i boty, takže se domluvíme na zkoušku těch co mám zamluvene a těch, které se mi ještě líbí. Ne že bych vyloženě pochybovala a chtěla měnit, ale malej červik ve mně hlodá :-D slečna v salonu mi říkala, že můžu chodit na zkoušky, že to chápe. Mám strach aby ty šaty nebyly poničené, když budou předemnou několikrát půjčené. Maximálně, když tam budeš každý týden můžou chtít nějaký poplatek :-D jestli tam půjdeš, tak si je vyfoť, bez fotek bych to tak dlouho rozhodně nevydržela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja pochybnosti mela,ale pak uz jsem nepochybovala. Ale ja saty kupovala, takze jsem ani nepremyslela nad jinyma. Jdi si je zkusit a uvidis, ale zkousej je s licenim a ucesem, klidne bych sla na zkousku a pak zkousela saty. Protoze to je fakt rozdil ;-)
Odpovědět
holky, děkuji moc za příspěvky. Hned je mi lépe, podělila jsem se a je to zase o něco jednodušší ;-) , ještě jednou děkuji. :-)
Odpovědět
já jsem měla vysněné šaty (tylová sukně, krajka, knoflíčky), při zkouškách šatů jsem si ale vybrala pravý opak. Korzet, úzké s vlečkou. Byly krásné a seděly mi, ale když salón v prosinci vypsal výprodej šatů, jela jsem se podívat a vše bylo jinak. Koupila jsem si tam šaty přesně, jak jsem chtěla a i když mi visely ve skříni téměř půl roku, od zkoušky v salónu jsem je na sobě neměla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si saty sehnala v listopadu a hned je koupila a uz jsou v miste svatby pripravene,jen je v salonu vyzehli..
Odpovědět
Já byla rozhodnutá, že si chci šaty koupit a to značku Pronovias. Měla jsem sen o lehkých splývavých šatech a la víla. V listopadu Nuance vyhlásila výprodej, tak jsem tam šla, aniž bych si zkoušela šaty jinde. Z těch co jsem tam vyzkoušela mi slušely jen jedny, byla jsem uchvácená, velké šaty jsem na sobě nikdy neměla, hned jsem je koupila. Pak samozřejmě začaly výčitky, že jsem si koupila jiné než vysněné, že jsem neobešla více salónů. Na poslední návštěvě Nuance, kde mi je upravovaly, jsem se alespoň vzdala kruhové spodnice, aby byly splývavější, i když sukně je stále veliká. Ale říkám si, že díky tylu aspoň trochu ten vílí dojem dělají. Na fotce pak nevypadaji tak dobře, ale na živo je to OK. Takže naprosto chápu tvé pochyby, ale myslím, ze to má většina nevěst, pokud to opravdu nejsou šaty, o jakých snily. Ty máš tu výhodu, že sis je ne koupila, takže Ti nic nebrání zkusit další, pro Tvůj klid a porovnání. Ze zkušenosti vím,že v zrcadle jsem se sama sobě v šatech, které jsem v Nuanci stihla vyzkoušet, líbila, ale na fotkách tragédie, fotka nic neodpouští, každá nesrovnalost je znát, takže doporučuji fotit,fotit, fotit.
Odpovědět
@luuula Děkuji za příspěvek. Nejblbější je to, že v salonu, kde šaty mám zarezervované je zákaz focení šatů, což mě mrzí :-(
Odpovědět
@meginka2010 co to je za hloupost, to mohl vymyslet jen blb. Tak aspoň tajně v kabince,kdyby byla možnost.
Odpovědět
@meginka2010 Já dlouho nemohla sehnat šaty, které by se mi líbily. U nás je všechno na jedno brdo nebo to je nehorázná pálka. Takže když jsem viděla jednoduché bílé dlouhé šaty bez spousty zdobení, korzetu, mega sukně apod., koupila jsem je. Přišlo mi, že mi docela sluší, cena byla směšná. Zašla jsem za švadlenou s tím, že uděláme jen pár úprav a budou dobrý. Jak jsem tak zkoušela šaty po těch úpravách, pořád to nebylo ono. Nebylo tam žádný Wow, mně to ale sluší, ale spíš Hm, asi dobrý no. Pak jsem si ale řekla, že takhle by svatební šaty působit neměly a sice je na sobě budu mít jen 1x, ale ve výjimečný den a chci se líbit nejen ženichovi, ale i sama sobě. Jela jsem do Prahy zkoušet šaty a najednou jsem zjistila, že se dají najít moc hezké šaty za dobrou cenu. Vybrala jsem šaty, které jsou na první pohled svatební, slavnostní, lichotí mé postavě (ty první nelichotily) a cena podle mě taky super (5 000 Kč za půjčení). Jsem šťastná, že jsem se tak rozhodla a že budu mít šaty, ve kterých si opravdu přijdu jako hezká nevěsta. :-) A ty upravované od švadleny prodám. Sice jsem chtěla mít šaty svoje a ne půjčené, ale to oželím.
Odpovědět
@meginka2010 V jakém salónu ti to nepovolí? Jedním z rozhodujících faktorů pro mě byl také přístup v salonu.
Odpovědět
@meginka2010 Já jsem si jedny šaty koupila, protože jsem po několik zkouškách v různých salonech propadla panice, že už lepší neseženu. Byly a jsou fakt krásné, koupila jsem je proto, že jsem prcek a chtěla jsem je nechat upravit a střihnout přesně na sebe. Ale ten pocit, že to není to, co jsem chtěla, byl tak silný, že jsem se nakonec rozhodla jet z Prahy až do Písku k jedné zdejší nevěstě pro šaty, co byly za cenu, která se mi fakt nelíbila :-D A to ty pravé byly... Ty první, koupené, mám stále na prodej... Takže ve výsledku to stálo spoustu peněz navíc, ale stálo to za to...
Odpovědět
@juanitka je to salon žanetka v havířově. Přístup je skvělý, na to si nemůžu stěžovat, ale že nemůžu fotit, z toho jsem smutná. Zkusím se ještě jednou zeptat, jestli by nepovolila focení, když už tam mám zaplacenou zálohu, ženich si tam koupil oblek, boty, kravatu, košili. Takže 4.7. tam jdu znovu a budu zkoušet. Děkuji holky za odpovědi. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@meginka2010 A řekli ti, proč to nepovolují? Jsou tím sami proti sobě přece. Když je vyfotíte a budete dávat sem nebo na Facebook apod., tak jim budete ještě dělat reklamu. Měli by ti chtít vyjít vstříc, aby ses v šatech cítila co nejlépe i na fotkách. :)
Odpovědět
@meginka2010 To je zvláštní, po zaplacení zálohy mi v tomto salonu dovolili fotit, a to dokonce troje šaty, protože jsem si nebyla volbou jistá. Hloupě rozhodně vypadat nebudeš. Jsou zvyklí :-D Měla jsem to naprosto stejně, jela jsem tam hned druhý den znova :-D Pod tlakem svědkyně, která se tam rozplývala, jsem kývla a udělala chybu. Nakonec jsem je změnila a vybrala si šaty v jiném salonu.
Odpovědět
@michelle_01 jéé, tak to je fajn, že má někdo jiný zkušenost se stejným salonem. Já jsem si vybrala šaty napodruhé a byla jsem fakt spokojená i svědkyně řekla, že jsou krásné a moc mi sluší, ale právě lituji toho, že jsem si nevyzkoušela i jiné i přesto, že třeba se mi na ramínku nelíbily. Takže jak tam půjdu, tak je prostě slušně požádám, abych se mohla vyfotit. Já si myslím, že salon měnit nebudu, zrovna tam mají šaty nové, tak uvidíme, jestli ty stávající změním, nebo u nich zůstanu. ;-) juanitka - řekli, že si je nevěsty vyfotí a pak si je nechají ušít jinde. Ale když mám zaplacenou zálohu, tak by to přece neměl být pro ně problém :-)
Odpovědět
Já byla na zkoušce v pondělí.Samozřejme jsem do te doby našla také jiné které se mi líbily více. V salonu s tim vůbec problém neměly, že se mužu rozhodnout jak chci.Prvne jsme zkusily mnou zamluvené saty,sestra začala plakat a Já jsem věděla,že nemám měnit a že ty druhe už nechci raději ani zkoušet a ze jsem vybrala dobře i mne to dojalo.A co se tyče focení nevím proc s tim má tolik holek problém. Ani by me nenapadlo se v šatech fotit dobredu na co?abych na to pořád koukala a váhala? nebo aby je zenich nasel v telefonu?vydržte holky az do onoho dne 😊
Odpovědět
@meginka2010 Jako hloupost to nepovažuji. Já byla ve 4 salonech a nesmělo se fotit ani v jednom ;-)
Odpovědět
@musaci nevím, jak tvůj muž, ale ten můj mi do mobilu neleze, takže by neměl co najít. Tím tedy k tomu nejhloupějšímu argumentu. A pokud jde o to, proč se fotíme, tak třeba proto, že v těch mnoha šatech strávíme jen pár minut, vidíme se jen zepředu, s fotkou si uděláme lepší obrázek, srovnání, s odstupem, na každý holt narazí hned na wau šaty. Další důvod je, že to nad fotkami můžeme probrat s více rádkyněmi. A v neposlední řadě s fotkou chodíme ke kadeřnicím a kosmetičkám, aby nám k nim vytvořily vhodný účes a líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Přesně...my si teda s přítelem do soukromí taky nelezeme...a faktem je, že jsem si nejdřív nebyla jistá, jestli ty šaty chci, byly taky dost drahé, ale pak mi sestra poslala fotky a já si řekla: Cože??? Tak ty chci! :-D A už mi visí doma ve skříni :-)
Odpovědět
@juanitka Já to měla stejné, a rovnou ve dvou salonech ze 4 navštívených se fotit nemohlo, až po uzavření smlouvy a jen v těch rezervovaných šatech.... Taky jsem se nejdříve divila, ale pak jsem si řekla, že ví co dělají a pro mě to bylo i dobře, protože ty co jsem si zarezervovala, tak jsem se v nich vyfotila a na fotce už se mi nelíbily, tak jsem si nakonec vybrala jiné a v těch jsem se sama rozhodla, že se nechci fotit, že mi stačí ten pocit, který mám, když je mám na sobě. Jako každá žena bych potom na fotky koukala tak dlouho, až by se mi okoukaly a nakonec bych našla víc nedostatků než dostatků a zase váhala. Vyfotila jsem se v nich až po několika měsících,když jsem si šla vybrat závoj a na fotku se nedívám a nehledám žádné nedostatky, protože pocit v nich byl prostě tak úžasný, že vím, že jsem zvolila správně :-)
Odpovědět
@kikiet Pro mě byly fotky docela důležité, protože jsem se rozhodovala mezi několika šaty a každé z jiného salonu. Takže jsem prostě potom koukala na fotky a přemýšlela, které. :)
Odpovědět
@zorro4 nejhloupější tady nebude muj argument,ale spis....Náš syn několikrát denne chce,aby jsme mu ukazovali fotky a videa v telefonu hrozne ho to baví.Samozřejme pouze z meho tak když nevis tak nepiš. A fotte se kolik chcete dejte si to třeba na billboard.Já fotku neměla a domluvila jsem se se všemi raz dva.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
K tomu focení, já jsem se taky nefotila, nesnáším se na fotkách, přijdu si totálně nefotogenická a fotky ještě zvýrazňují všechny věci, které na sobě nemám ráda :-D Jinak šaty v salonech jsem většinou během pár vteřin věděla, že to nejsou ony a hned je sundala. Šaty, které jsem si nechávala šít na míru jsem si pak zkoušela tak obden, když muž nebyl doma 8-)
Odpovědět
Ja si šaty vybrala az měsíc před svatbou a neměla jsem čas o nich pochybovat. Nechápu proč si šaty vybíráte tak dlouho před svatbou.
Odpovědět
Já se vdávala v září, ale v ČR jsem předtím byla jen na konci března a pak až pár dní před svatbou. Šaty jsem si nechávala šít, takže jsem je objednala už v zimě tak, aby v březnu až přiletíme, už byly u rodičů doma. Zkusila jsem je, aby se kdyžtak daly ještě poslat na opravu, ale naštěstí seděly skvěle, a pak jsem je oblékla až ve svatební den (dokonce jsem je nakonec v tom shonu před svatbou ani znovu nezkusila, oblékla jsem je opravdu až v den svatby :-N). Upřímně jsem to ale až tak závažně neřešila, takže jsem o nich ani nepochybovala :-D V žádném salonu jsem nebyla, žádné jiné jsem si nezkusila. Věděla jsem, od koho je chci a líbilo se mi jich od nich hodně, tak jsem dala na intuici a první dojem, jedny vybrala a objednala, a tím to pro mě bylo vyřešené... Jednou mě pak napadlo, jestli jsem o něco nepřišla, když jsem vynechala rituál obcházení salonů a zkoušení různých šatů, ale myslím, že ani ne, se svými šaty jsem spokojená i zpětně a stejně by to bylo v mojí situaci složité, až nemožné, chodit v ČR po salonech...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šla do salonu jednou a hned jsem si je vybrala, ale ráda bych si je ještě vyzkoušel třeba v únoru (svatba v červnu), tak abych k nim mohla doladit další doplňky. Jinak poslední zkoušku mám týden před svatbou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?