Kolika kruhovou spodničku mám zvolit?

Ahoj holky, moc se nevyznám ve spodničkách.. Jestli 3 nebo 5 či 6.. :-D Jakou by jste zvolily vy? U těchto šatů.. Děkuji..
Odpovědět
Profilova fotka
@zafarnice Ahoj, mám doma stejné, ale v jiné barvě, velikost podle čísel nevím,ale měla jsem pod nimi tu největší.Nejlepší by bylo jít do salonu a vyzkoušet, která se ti bude pod něma líbit nejvíc :-)
Odpovědět
Nebo nechat ušít pod šaty tylovou.
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala bych ušít tylovou také ta obruc bude vidět vždy...
Odpovědět
@halaskovapavla No já je ještě doma nemám, chci si je právě objednat na aliexpressu a když už budu u té objednávky, tak si chci objednat rovnou spodničku.. Já do teď neřešila velikost kruhu, ale počet.. Zase jsem o něco chytřejší.. Můžu se zeptat odkud šaty máte? Ptám se kvůli velikosti, pořád doumám jakou velikost vzít.. Podle tabulek mám přes prsa jinou velikost než když se změřím přes pas..
Odpovědět
Jinak holky děkuju, já bych chtěla mít hodně bohaté šaty, myslím že tyl by tak nebyl nebyl tak bohatý.. ..
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš než kolik, tak řešit velikost těch kruhů, jak už bylo řečeno. Často mívají číselné označení. Není pravda, že budou vždy vidět - chce se to podívat na spodní vrstvu šatů - tu nejblíž tělu - pokud je z pevného materiálu, jako je třeba taft, rýsovat se nebude. Pokud jsou vrstvy nedostatečné a kruhová spodnice je opravdu jen ta látka + kruhy, sehnat ještě spodnici přes kruhy (nebo ušít, není to věda).
Odpovědět
Profilova fotka
@zafarnice Já jsem je kupovala na aukru a podle tabulky mi přes prsa seděli, ale velikost přes pas byla větší a jak šaty dorazili nechala jsem si je zužit a není nic poznat :-)
Odpovědět
Jojo.. Taky jsem si rikala, ze objednam radeji vetsi a pak necham zuzit.. Muzu prosim jeste vedet cenu? Za jakou je mate?
Odpovědět
Profilova fotka
@zafarnice stali me asi 3600kc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?