Kolik za půjčení/koupení celokrajkových svatebních šatů?

Profilova fotka
Ahoj, kolik byste byly ochotny dát peněz za půjčení případně koupení šatů z krajky. Splývavé šaty s korzetem, možná s vlečkou. Pro představu přikládám foto. Díky za Vaše názory.
Odpovědět
Profilova fotka
25.000 za koupeni a 15.000 za pujceni maximalne..... :-)
Odpovědět
v EL jsem viděla krajkové za necelých 12tis. (půjčení), a např. v Madoře je ušijí za 8-10tis. a budou tvé
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na krajce...ted jsem kupovala s kamaradkou krajku na kratke svatebky a stala 4 tis.A tady na ty bude vic jak o polovinu vetsi spotreba,plus dalsi material a prace.Takze kolem 20-30 tis je to realne,pri levnejsim materialu o dost min.Pujceni tak 10-15 dle znacky.
Odpovědět
Profilova fotka
Krajkové šaty šijeme od 10 000kč .Podobné prvnímu modelu jsme ušily za 12 000kč. Vice informací podáváme emailem. salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Ceny které tu holky píšou jsou reálné. Přikládám ukázky dvou celokrajkových šatů. První obrázek půjčovné 15. 000,- cena za prodej je 28.000,- a ty druhé půjčovné 12.000,- a prodejní cena je 24.000,-. Oboje šaty jsou s vlečkou a z prvotřídní krajky.
Odpovědět
Profilova fotka
V našem salónu půjčujeme celokrajkové svatební šaty od 6 500,- do 8 990,-
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo od nás za 3500 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
tady na té stránce, jsou krásné a myslím, že i levné šaty...navíc mají i pozitivní recenze http://www.dressit.cz/svatebni-saty-k...
Odpovědět
Já si nechala ušít krajkové na míru, tenkrát za 8tis., dnes už jsou prý dražší. Podobné jsem si zkoušela v Brně za skoro 15tis., a tolik jsem za šaty dát nechtěla. Kdybys chtěla ušít u paní od Brna, ozvi se, spolupracuju s ní. Můžu Ti je dát nacenit.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte i k nám na web - http://salonnobless.cz . Ve vyhledávání dejte hledat slovo "celokrajkový" a uvidíte i naši nabídku. Během 14 dní budou ještě další zcela nové modely.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla půjčené šaty ze salonu Nevěsta - cena 9.500, značka W1. Ale měla jsem štěstí na slevu 20% :-)
Odpovědět
No ono záleží, jak jsi náročná.. Pokud netrváš na značkových šatech a super krajce, tak si můžeš nechat ušít i za 3 tisíce a poslat z Číny. je to sice risk, to je pravda, ale já to takhle mám v plánu.. příklady http://www.ebay.com/itm/2013-New-Ivor... http://www.ebay.com/itm/New-White-Ivo...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?