Kolik vás stálo vyčištění svatebních šatů?

Profilova fotka
adresováno hlavně nevěstám, které měly své šaty
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, stálo mě to 1 000 Kč, šaty jsem měla v dobrém stavu, byla jsem na ně opatrná, jen dole byly prostě špinavé tím, jak jsem je courala po zemi.
Odpovědět
Pracka jemne prani na 30st a parada :-D i kdyz byly dost spinave, tak to krasne pustilo :) a bez jedine znamky poskozeni. Takze cena akorat tak za vodu a gelu na prani a to se mi fakt nechce pocitat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla šaty dole dost zašpiněné, ale do čistírny jsem se je bála dát. Ptala jsem se i ve svatebním salonu a i tam mi doporučili, raději si šaty vyprat doma. Nejdřív jsem je namočila do vlažné vody a nechala je tam máchat společně s vanishem na bílé prádlo a pak jsem je dala vyprat do pračky na 30 s otáčkama na 500. Pak jsem je dala jen na ramínko a nechala volně oschnout a jsou jak nové.
Odpovědět
Profilova fotka
1000 Kč, čištěno v čistírně, materiál hedvábí. Byly hlavně špinavé zespodu.
Odpovědět
Profilova fotka
pračka,kvalitní prášek a pak ještě jednou pračka a prášek do myčky a zašedlá krajka která byla zespodní části jak prasátko krásně bílá. Ségra má známou ve svatebku a perou to běžně..jen obráceně aby se to nepoškodilo:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
čištění + žehlení 500,- v Přerově... neměla jsem šaty nijak špinavé i paní v čistírně (zároveň půjčovně šatů mě chválila, že by chtěla takto dostávat své šaty zpět od nevěst) až potom jsem našla diskuzi, že perete šaty i v pračce, škoda. Ale vypadaly krásně jako nové.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě stálo vyčištění v jedné malé čistírně tady u nás asi 350-400 Kč, byly zespodu dost ušourané ale vyčistili to v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala jsem si čistit šaty ve svat.salonu i s žehlením za 500,- kč...jinak šaty jsem měla od prachu,bláta,trávy a černé z auta,takže jako čuně,ale po vyčištění byly jako nové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doma jsme je normálně vyprala v pračce a jsou krásné, jako nové! A to jsem na nich měla vínovou krajku a trochu jsem se bála, že pustí, ale nic se nestalo.
Odpovědět
Ve většině salonu kde jsem byla je čištění šatů v ceně půjčení šatů, tak nevím kde je holky půjčujete :-) Samozdřejmě, kdybych je polila od červeného vína, tak bych si zaplatiĺa za čištění zvlášť, ale jinak ne ... ale tak možná jste za půjčení dávali jen 2000 Kč a pak bych to pochopila, jinak?
Odpovědět
Profilova fotka
cisteni, zehleni a opraveni stalo celkem 500,-kc ;-) (hedvabne saty, moje vlastni, tedy ne pujcene). Bylo to zarizene pres svatebni salon, skrze ktery byly saty upravene a pripravene na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem se setkala spíš s tím, že čištění je v cené půjčovného - pokud na šatech nemáte nějaké "nestandardní" skrvrny, třeba zmíněné červené víno. Pozor taky na šmír od auta, když máte objemnější sukni a protáhnete ji dveřma - je to hned. Moje šaty byly ušpiněné od mokré trávy a písku - nedoplácela jsem nic.
Odpovědět
Článek se načítá
Vyčištění je v ceně, tak to neřeším. ;-)
Odpovědět
Holky tu mají na mysli čistění vlastních šatů,samozřejmě, že u půjčovaných je to starost salonů
Odpovědět
koupila jsem šaty přes ebay a došly ušmudlané z celnice, v Opavě ve svatebním salonu mi je ručně vyperou a protože je to složitý korzetový model, napaří a vyfoukají profi žehličkou. Za 500Kč
Odpovědět
čištění šatů bylo za 600 a nechala jsem si je čistit v salonu, kde jsem je koupila
Odpovědět
Profilova fotka
500 vyčištění+100 žehlení.Dala jsem je do salonu, kde jsem je koupila... x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
a co když je na šatech napsáno, že pouze suché čištění??
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to ráda slyšim, já jsem měla sice šaty půjčené, ale pani byla celá vedle z toho jak jsou špinavé a že pokud to nepůjde vyčistit, tak mě bude kontaktovat..přitom jsem v nich nedělala nic jiného než, že jsem je měla na sobě..nepršelo, neválela jsem se v trávě..byly jen odspodu ošmudlané od země..Tak jsem si tak řikala, v jakém stavu vrací šaty ostatní nevěsty a jestli je to čistění opravdu takový problém..
Odpovědět
Profilova fotka
@memollka moje byly uválené od trávy, špinavé od čokoládového dortu a ze spoda špinavé, jak jsem v nich chodila (nehledě na to, že měli utrhlé poutko a knoflík na vlečce) Chtěla jsem zaplatit čistírnu, ale paní mě ujistila, že to nic hrozného není a chválila mě v jak perfektním stavu je vracím!!!
Odpovědět
čištění šatu, které byly od trávy a černé od hlíny a raní rosy, plus makeup 250kč i se spodnici, závoj 30 a komplet ženich za 200:-) aneb at žiji mala mestečka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?