Kolik stáli vaše svatební šaty?

Profilova fotka
Tak kolik? Jsěm zvědavá kdo vychytal nejlevnejší a kdo naopak platil ,,pálku,,. a litujete, že ste měli levné nebo přehnaně drahé šaty? i foto pokud chcete
Odpovědět
1
2
Ja mam z Asosu v prepoctu za necele 4000Kc, svatba me teprve ceka ale ty saty jsou nadherne, jsou jen moje a nelituju.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám šaty v procesu výroby cena bude někde mezi 12-15-ti tisíci šaty budou jen moje a podle mých představ...
Odpovědět
Profilova fotka
Půjčuju, za 12 tisíc v caxe Olomouc a nelituji. Jsou přenádherné 😍💞
Odpovědět
Šaty byly šité, jednoduché, krátké, retro, se spodnicí kolem 9tisic. Naprostá spokojenost:)..
Odpovědět
Profilova fotka
Moje nejdokonalejsi ❤️ Pujcene ze salonu ale site jako primo na me, platila jsem 11tis plus vsechny doplnky v cene
Odpovědět
Profilova fotka
Zatim mám nejlevnejší ja (1500kč ) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já zatím nejdražší :-D Svatba byla v září 2017 a šaty jsem měla jen půjčené. Půjčovné mě stálo v přepočtu cca 16tis (640€) bez doplňků, ty jsem si kupovala vlastní. Byli půjčené na Slovensku v salonu Lerya v Žilině, jelikož celá svatba se konala na Slovensku v Terchové. Byla to strašná pálka, ale rozhodně nelituji, pro mě byli dokonalé. Něco jako úprava na mou postavu byla samozřejmost. Zkoušela jsem jak drahé, tak i levné šaty a byl ohromný rozdíl nejen v tom, jak vypadali, ale taky materiál, provedení a váha. Nechtěla jsem se trápit v těžkých šatech, proto jsme volili lehké šaty z kvalitních materiálů.
Odpovědět
Já si šaty nechávala šít a stály mě přesně :D 17 307 Kč :) Nelituju jediné koruny. Vypadaly úplně podle mých představ a byly ušité přesně na mě, takže mi perfektně seděly a já v nich vydržela celý den :)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít své. Koupila jsem je za dobrou cenu 7000.- plus co mě ještě budou stát úpravy a doplňky, půjčení spodničky. Takže myslím si, že stoupnu na těch 10 tisíc. Ale jak říkám koupila jsem je za super cenu, paní ze salonu co mi je prodávala říkala, že původní cena byla 20 tisíc
Odpovědět
Moje se teprve budou šít, rozpočet mám +-18 000,-. Chci netradiční :)
Odpovědět
11 500,- šité na míru :-) stály by 9 500,-, ale na poslední chvíli jsem se rozhodla, že chci mít odepínací vlečku :-)
Odpovědět
Půjčovné 15 300 Kč, nelituji šaty byly strašně krásné, všichni mi je chválili ale....teď po mě chtějí 2500 pokutu což teda nechápu a jsem rozhodnutá jim nedát ani korunu na víc.. ]-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rencik_a Tak já tě „přebiju“, jo? :-D Nechávala jsem si šít vlastní, vyšly cca na 22 tisíc. Mohly být o třetinu levnější, ale já jsem je prostě chtěla s ručně našitými krajkami :-D. Rozhodně té investice nelituju, protože jsem se v nich cítila skvěle, krásná, přesně mi sedly, vydržela jsem v nich až do konce a zůstaly mi :-). Nejsou to pro mě jen šaty na jeden den, ale nesou v sobě i příběh, cesty autobusem, kdy jsem měla po dlouhých měsících konečně vynucený čas na čtení mé oblíbené knížky, návštěvy salonu, zkoušky, čekání na úpravy, snídaně, svačiny a kafíčka v Mikulově, procházky, zatímco jsme se snoubencem čekali, než švadleny provedou úpravy a já si budu moct vyzkoušet šaty, které se zpočátku svatebním vůbec nepodobaly, ale postupně vznikaly, přibývaly, vylaďovaly se... :-) <3
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky , ja budu davat za půjčení 2.500,-kč a pokud se rozhodnu na poslední chvili pro jine pŕi poslední zkoušce mych stavajících tak bych davala 3tis .
Odpovědět
Já měla šité na míru za 14.500 ,- a byla jsem moc spokojená. Krásně seděly, a vydržela jsem v nich celý den :)
Odpovědět
Já mám koupené za 3400 a jsou jednoduche nadherne, vrchni cast z krajky :-) já mám bohužel ten názor, že bych za šaty velkou pálku nedala, dají se sehnat nádherné i za polovinu co v salonu, ale věc každého :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala jsem si ušít u elody.cz a byla jsem naprosto nadšená :) I se závoje vyšly něco kolem 13 tisíc a nelituju jediné koruny. Pořád na ně občas chodím jukat do skříně :) Loni ještě tolik nefrčely spadlá ramínka, tak jsem si připadala naprosto výjimečná a ženich byl okouzlený :) Myslím, že to vyšlo levněji než půjčit a loni ani nikde takové se spadlými rameny neměli :)
Odpovědět
@mrtvanevesta taky :-D moje stály taky 1500,-Kč a nestydím se za to :-D
Odpovědět
Ja mám za 1800 odsud z bazaru. Zamilovala jsem se do nich na první pohled. Nechala jsem si je upravit a vyčistit... se vším všudy vyšly na cca 2, 5 tisíce.
Odpovědět
Profilova fotka
@bety_h a jak Vám vysvětlili tu pokutu 2500? Byly nekde navržené, nebo hodně znečištěné? Mě v salonu řekli že pokutu bych platila pouze pokud bych je někde propalila nebo roztrhla mimo šev tak mi to právě přijde divné, že to po Vás chtějí...odkud jsou půjčené?
Odpovědět
Profilova fotka
Som čítala v jednej diskusii pani dala 60 000kč za šaty ktoré si dala ušiť a bola sklamaná z nich ... to by ma klepla pepka ..ešte že 60k ani nemám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tonsillitis koukla jsem album a moc vám to slušelo :-o
Odpovědět
Za hlavni saty jsem dala 600 Euro - koupene vlastni, k tomu upravy svadlenou za cca 100 Euro. Tylova spodnice bez neprijemnych kruhu za 80 Euro. Ostati doplnky rovnez kupovane zvlast. Neltuji ani koruny (eura).
Odpovědět
Profilova fotka
@veruliify Tak přesně tyhle jsem si a Elody vyhlídla i já :D Jak je to s těmi spadlými ramínky? Nevadilo vám to v pohybu nebo něco? Trošku se toho bojím. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@enninka92 Já jsem je měla jako úplně první nevěsta a ty šaty jsou moje láska na první pohled! :) Ramínka teda byla docela pevná. Měla jsem z toho fakt obavy (ale Terezka mě uklidnila a skvěle poradila). Nakonec v šatech nebyl nejmenší problém cokoliv dělat. Zvládla jsem hodit kyticí (musela jsem ale trošku bokem jakoby přes rameno a ne přímo nad hlavou), zvládla jsem nakrájet dort, tančit a spoustu dalšího :) Moje šaty byly opravdu pevné, takže jsem ruce vysoko nezvedla, ale nebyl to žádný problém a nijak mě to neomezovalo. V šatech jsem vydržela od 11 do 10 večer, ale kdybych neměla pole dance vystoupení, klidně bych v nich ještě zůstala. Tím, že jsem ruce moc nezvedla, jsem naopak byla celou dobu narovnaná, a spoustu hostů mi říkalo, že to vypadalo krásně elegantně, jak jsem se v nich "omezeně" pohybovala :) Takže za mě není vůbec čeho se bát. Na fotoblogu mám spoustu fotek ze svatby, tak jde vidět, co jsem všechno dělala a kdybyste se chtěla ještě cokoliv zeptat, tak napište :)
Odpovědět
Měla jsem půjčené šaty za 6900 Kč + dlouhý závoj 700 Kč. Šaty byly nádherné, se saténovou sukní a krajkovým vrškem. :-) Záleží vždycky na štěstí, jaká cenová kategorie padne Vám. :-) Já měla štěstí, ale byla jsem i v saloně, kde byly podstatně dražší a pokud si člověk má připadat jako princezna, tak proč ne? ;-) Uvažovala jsem i o ušití, ale nakonec jsem si řekla, že by mi jen ležely ve skříni jako mnoha známým, co si je nechaly šít, a zašly by. :-)
Odpovědět
@lucie_sev Tak to je krásná cena za ty šaty. protože ty vypadají vážně luxusně. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stanka898 Ano cena naprosto luxusní, jsou to šaty zn. Maggie sottero, půjčovala jsem je v Brně v salonu El, v Praze vychází myslím kolem 20tis za pujčení. Navíc jsem k tomu měla už v ceně půjčení závoje, ozdoby do vlasů, bolerko, deštník, takže opravdu bomba :-) Moc sem si ty šaty užila, brala bych je za jakoukoliv cenu, byly hrozně lehoučké a všem se moc líbily. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem našla úplnou náhodou tyto. Stály mě 3500 a byl to přesně můj styl:jednoduché, splývavé 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@veruliify Tak to je skvělé. Já jsem právě koukala na facebook a tyhle šaty tam na sobě paní Tereza přímo fotila a normálně mi poskočilo srdce, když jsem je viděla. Jen je škoda, že v partnerských salonech nejsou k vyzkoušení. Mám trošku silnější paže a potřebovala bych vědět, jak by to na mě vypadalo. Každopádně jsou úžasné a vypadáte v nich skvěle. Vy jste měla i kruhovou spodnici? :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?