Kolik salonů?

Ahoj holky chci se zeptat kolik jste prošly salonů a vyzkoušely šatů než jste našly ty pravé, kde byl ten wow efekt to jsou ony. Byla jsem ve druhém a už začínám panikařit, že je nenajdu :( Můžete se mrknout do mého alba a poradit, jaký styl se Vám víc na mě líbí :)
Odpovědět
Byla jsem jen v jednom, přišla jsem, viděla jsem, oblékla jsem a už jsem nechtěla jiné.. Ale pak jsem si ze srandy ještě asi čtvery zkusila... Stejně jsem zůstala u těch prvních.. :-) Neboj, najdeš to, co hledáš ;)
Odpovědět
@tedrezka Jedny jsem zkoušela na které myslím, jen sem se neztotožnila s barvou :( Tak doufám, že buď je najdu, nebo si je asi nechám ušít.
Odpovědět
Ja si saty koupila hned na prvni zkousce, prala jsem si Pronovias a to se mi splnilo. pak me chytla panika, ze jsem se unahlila, ze jsem mela sen o splyvavych...a ted uz jsem zase v klidu a libi se mi 😀 Budu je pak prodavat dal, kdyby Te zaujaly, viz album a inzerat.
Odpovědět
@petiv v salonu jsem byla v jednom, který jsem měla vybraný už dlouho kvůli značkám, které prodává a pronajímá.. vyzkoušela jsem tam strašně moc šatů a nakonec jsem tam ty své taky vybrala:)
Odpovědět
Profilova fotka
@petiv Byla jsem v 8 salonech, takže myslím, že můžeš být naprosto v klidu :-D Na Tvé album jsem koukala, máš krásnou postavu, takže si myslím, že to u Tebe bude spíše o tom, co pasuje nejvíc Tvé osobnosti a třeba i stylu svatby, každopádně nevěš hlavu ;-)
Odpovědět
Moc děkuji, jste úžasné. Ono ta postava, mám propadlý trochu hrudník a nejsem s ním v korzetových šatech ztotožněná, ale budu hledat a doufat, že najdu. Moc děkuji holky ♥
Odpovědět
Profilova fotka
Sve vysnene jsem objevila hned jako prvni kus v prvnim salonu. Neverila jsem ze to muze byt tam snadne, tak jsem obesla dalsich 7 salonu a vyzkousela cca 40tery dalsi saty (abych mela jistotu) a pak se rychle vratila pro ty prvni 😄
Odpovědět
@petiv mě se třeba líbily ty 6 z tvého alba:) máš supr postavu, chce to jen hledat dál a zkoušet i typ šatů , který tě třeba na věšáku na první pohled tolik nezaujal :-) může tě to překvapit, taky jsem nakonec zůstala u šatů, u kterých jsem si na fotce říkala "nikdy" :D
Odpovědět
@petiv Já jsem byla ve 4. V každém salónu byly nějaké, které nebyly špatné a uměla jsem si představit, že bych v nich šla. Jenže většinou při podívání se pak na fotky, nadšení opadlo a věděla jsem, že to není ono. Vžy tomu něco vadilo a chybělo. Takže ve 4. salónu jsem už ani neočekávala, že bych se snad ten den rozhodla pro zaplacení zálohy, ale druhé šaty, které mi paní oblékla, tak poprvé jsem udělala waaau a odmítla jsme je sundat a zkoušet další :). Takže záloha zaplacená už 2 měsíce a nemám sebemenší pochybnost a ani to nebudu v žádném případě měnit. Teď už mám jen stres z popůlnočních, protože chci zůstat u bílých, dlouhých, splývavých a pro změnu chci jít do krajky... Takže budu hledat dál ve svatebních, takže mě čekají další kola zkoušení a musím najít druhé wau :) Jinak je to jednoduché, pokud nevíš které a musíš se ptát ostatních, tak jsi prostě ty pravé pro sebe ještě nenašla a měla bys hledat dál :).
Odpovědět
Holky díky, vím že je najdu. Díky moc za povzbuzení. Je to jiné, když to řeknou doma a tu, kde máte zkušenosti ;-) Jedny by šly, ale ta barva mě štve :D :D Je to vůbec možné :D
Odpovědět
@petiv Určitě najdeš! Jen jde o to mít chuť a prolézt klidně 10 salonů, když to bude nutné :). Tak držím palec při výběru. Na svou postavu problém mít nebudeš a výběr máš obrovský :).
Odpovědět
Já byla v jednom a hned vybrala ty pravé :) ale třeba známá snad v deseti a nemohla si vybrat. Neboj,určitě vyberes :)
Odpovědět
Článek se načítá
Já ve třetím 8-)
Odpovědět
Šťastná sedmička :-D buď v klidu, určitě je najdeš. Dva salony není nic :-D Já za těma svýma ujela 350 km :-N :-D
Odpovědět
Ve 3 salonech a u jedné nevěsty :-D v prvím se dostavil wau efekt, než mi ukázali cenovku, tolik jsem platit za půjčení (teda i koupi) odmítla. Pak jsem byla v druhém, kde se mi jedny moc líbily, ale nebylo to wau. Pak jsem došla do třetího, kde to bylo pekelné (nabídka i personál) a mě popadla panika a vrátila jsem se do druhého a šaty tam koupila. Ale pocit, že to nejsou ty pravé, nepřišel. A tak jsem se vypravila přes půl republiky na zkoušku k jiné nevěstě a ty jsem si odvezla.
Odpovědět
Já byla v 8 salonech.. :-D vždycky jsem zkoušela tak 2-5 patery šaty, ty ,, nej´´ jsem si pak vytiskla fotky a pořád na ně koukala. Každý den vyhrávaly jiné :-D Začínala jsem už taky být zoufalá, že se nedokážu rozhodnout.. Svatbu máme za měsíc a půl, všude na mě už koukaly tak zvláštně, že šaty ještě nemám. Nakonec jsem vyrazila minulý týden ještě do vedlejšího města, kde jsem v posledním salonu oblíkala poslední šaty (které se mi ani na ramínku nelíbily).. zkoušela jsem je jen proto, že mi je paní podala, že by mi mohly slušet. Navlíkla jsem se do nich, koukla do zrcadla a hned jsem jí řekla, že to jsou ONY, že ty chci. Takže hlavně nepanikařit, ty pravé na tebe určitě někde čekají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to celkem hází číslo 8 (v jednom salonu jsem byla 2x). A až ten poslední byl "to ono", po čem jsem celou dobu toužila. Takže určitě nic nevzdávej a nepanikař. Jen to prostě může déle trvat najít ty vysněné :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?