Kolik jste vyzkoušely šatů, než jste našly ty pravé?

Holky kolik jste vyzkoušely šatů než jste našly ty pravé? Já jsem byla dneska ve dvou salonech, zkusila jsem spousty šatů, jsem K.O. a žádné my neseděly :-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já sem to měla rychlé bylo to hned druhé šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
V prvním salonu asi tak šestery, v žádných jsem se necitíla, i když ty prodavačky mi říkaly, jak mi to sluší, ale pořád jsem cítila, že to není ono ;-( Říkala jsem si, že to asi bude problém a můj budoucí se mi smál, že na tom asi vše ztroskotá, že jsem nerozhodná. V dalším salonu jsem si vyzkoušla osmery šaty a ty poslední osmé byly to pravé, i když jsem takové vlastně původně nechtěla, tak hned jak jsem je oblíkla jsem věděla, že jsou ty pravé :-) když jsem pak přišla domů, tak přítel mi ani nevěřil, že jsem si už vybrala, pořád vyzvídal jak vypadají, jestli mám fotku a tak...ale chci, aby měl překvapení, takže mlžím... :-) takže žádné stresy, nějaké si určitě vybereš 8-) :-)
Odpovědět
Tak to závidím :-) Já jsem z toho docela zdrblá, všechno mi bylo velké, tak mě čeká další kolo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulala a kdy máš svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
HNED 3 ŠATY BYLY TY NEJ.
Odpovědět
17.8.jestě je čas najít ty pravé
Odpovědět
Profilova fotka
Já obešla 11 salonů, měla jsem na sobě přes 60 kusů. Našla jsem v 10. saloně (do 11. jsem byla už objednaná,t ak jsem to nechtěla rušit, jinak bych tam ani už nešla) a byly to tak 58. šaty, co jsem zkoušela. Nemám moc typickou postavu a nechtěla jsem se smířit jen tak s ledasčím:o)
Odpovědět
Profilova fotka
V prvním salonu v pořadí třetí vyzkoušené. Měla jsem je vybrané dopředu z internetových stránek. Byly mi sice trochu větší, ale po zůžení naprosto super 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@macinka007 já taky :-)
Odpovědět
Já jsem na sobě měla šestery a nakonec jsem si vybrala ty první. :-)
Odpovědět
Ahojda, hlavně buď v klidu a neudělej to jako já, že jsem byla taky z toho už nešťastná a chtěla to "mít za sebou", tak jsem si vybrala v barvě šampaň, zaplatila zálohu, přítel s vybral světlý oblek a já jsem z toho teď hotová, že nevím jak vše sladit (máme spolu malou dceru a přítel syna) aby nebyl každý pes jiná ves (oblek není stejně barevně jako mé šaty, jeho je světlejší). A řeším, zda je neodřeknout a vybrat si jinde bílé, s tou bílou se mi to zdá jednodušší - a to jsem zapomněla, že budou i družičky a to nemluvím o dalších věcech (stoly,...),..no, nejradši bych si na.....! Takže radím, klidně jich obejdi 10 a až si budeš 100% jistá, vyber si a nezapomeň tak jak já uvažovat dopředu a "vše" zvážit :-( Přeji Ti šťastný výběr :-N
Odpovědět
ja obešla tři salony a nic...holkam, co byly radit se libi alespoň troje, ale já se v tom necítím...nejsem ale moc typ na zkoušení, nakupování apod., takže davám šanci ještě jednomu salonu a pak si prostě vyberu, nehodlám se tím stresovat.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem jich měla na sobě asi dvacet a jedny z toho jsem si vybrala - nebyly to ty poslední, co jsem zkoušela. Jestli ti byly všechny šaty, co jsi zkoušela, velké, tipuji, že jsi byla v nějakých levných neznačkových salonech, kde mají všechny šaty v jedné univerzální velikosti 40. Kdybys byla v lepším salonu, tohle by se nikdy nestalo - šaty tam mají ve více velikostech, a když jsou ti ty, co tam mají, velké, sešpendlí ti je tak, abys měla jasnou představu, jak by na tobě asi vypadaly, kdyby se zmenšovaly. Vůbec se netrap, chyba není ve tvé postavě nebo ve špatné konstelaci hvězd, ale zcela zřejmě v těch salonech. Odkud jsi? Možná by mohl někdo nějaký dobrý salon doporučit...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nestresujte :-) ja ne ze jsem jich X vyzkoušela, na jedny slozila zalohu (ktera propadla ) a pak jsem si troje dokonce koupila a ted mi leži ve skřini a nevim co snimi :-D ale nakonec jsem byla nadmiru zpokojena drzím vam vsem palecky at si vyberete spravne i kdyby to byly 20 v poradi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@raaduza Bílá barva sluší málokomu, šampaň je mnohem lepší (také ji mám a vybrala jsem si ji naprosto záměrně). Barvevné ladění plánuju tak, že budu mít modrou barvu svatby, modré boty, družička modré šaty a přítel buď šampaň košili - modrou kravatu, nebo naopak (co seženu). Navíc ta má "šampaň" má skoro stejný odstín jako některé košile a boty, co jsou prezentovány jako bílé, podle mě to není až takový rozdíl.
Odpovědět
Profilova fotka
mnoho mnoho... 3 salony a nakonec jsem koupila z bazaru beremese
Odpovědět
Byla jsem v šesti. V pátém jsem narazila na úžasné šaty značky Daphne a začala pátrat na internetu, kde by je ještě mohli mít - blíž v salonu k mému bydlišti. No a do šestého salonu jsem se objednala záměrně, nabízeli ty mé vysněné ke koupi, úplně nové, voňavé, nenošené, ve velikosti 36. Bylo rozhodnuto. Takže mi teď visí ve skříni a čekají na 1. června :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla ve dvou salonech a celkem vyzkoušela asi 10 šatů a do třetího jsem šla záměrně pro ty co jsem našla na netu, zkusila a bylo hotovo :)
Odpovědět
Profilova fotka
já byla jenom v jednom salónu a zkoušela sem si 6 šatů a ty poslední byly ty pravé :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulala V salonu jsem si jich vyzkoušela mraky, ale nechtěla jsem žádné. Byla jsem jen zkoušet velikost a střih, abych měla představu :-) Vybírala jsem podle fotek tady na beremku a vyhrály to hned třetí - aneb - do třetice všeho dobrého!
Odpovědět
já vyzkoušla cca deset šatů, víc ne, ve dvou salonech.taky ty poslední byly ty pravé.jak už jsem se jednou rozhodla, už jsem nekoukala jinde, salony ani net :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petulala nezoufej, já si vyzkoušela v 6 salonech asi tak 20 šatů a nakonec to byli ty poslední, které jsem původně ani moc nechtěla zkoušet, ale sedli mi naprosto parádně, a je to to ONO. I já jsem na sebe zírala do zrcadla jak vyjevená a nemohla jsem věřit jak mi to sluší :-) i když vím, že samochvála "smrdí". :-D
Odpovědět
Holky děkuji za odpovědi, uklidnily jste mě, že nejsem sama tak nerozhodná, sice máme malou svatbu, ale krásné šaty si nechci nechat ujít když je to jednou za život tak ať je to podle mých představ :-)
Odpovědět
tak to já měla štěstí, první salon. první šaty na ramínku, které se mi líbily, vyzkoušela jsem je sice jako třetí a seděly krásně a už jsem jiné ani zkoušet nechtěla. Nakonec mě ještě paní prodavačka přemluvila, abych si vyzkoušela ještě nějaké. Tak celkem jsem vyzkoušela patery, ale ty které jsem objevila jako první mi i nejlíp seděly, takže jsem měla okamžitě vybráno a už se moc těším až si je půjdu vyzkoušet znovu a s botičkama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi 40, sla jsem do peti salonu, a ty posledni byly ty prave :-)
Odpovědět
@mysicka_lb : Moc děkuju za reakci, já jen nemám ráda modrou, oranžovou:o(, přemýšlela jsem to zkombinovat s bordó, ale to se mi taky nelíbí. On hlavní problém je v tom, že "nás je víc" - dcera, přítelův syn, družičky a doladit to tak, abychom vypadali že patříme k sobě se mě zdá, že není jen tak s tou šampaň, myslím si, že je s bílou je to jednodušší, mám i potvrzené od nezávislých poradců, že v těch bílých vypadám líp...A je podle mě pravda, že šampaň vedle bílé nevypadá moc dobře, kdyby třeba družičky byli v bílých šatech,..No, jsem z toho špatná a hlavně si kladu za vinu neuvážené rozhodnutí a hlavně nedomyšlenost! Ještě jednou díky! :-)
Odpovědět
@nikimm Děkuji Vám za Váš příspěvek, udělal mi radost a podpořil mě v dalších rozhodnutích, díky!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já zkoušela asi 10 kousků, nic se mi nelíbilo až přítel jedny vytáhl ze stojanu a to byly ty pravé :-)
Odpovědět
byla jsem v jednom salonu, ale vyzkousela jsem jich asi 30 a jedny z nich jsem si koupila, i kdyz jsem mela tezke rozhodovani mezi 5-ti poslednimi saty :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?