Kolik jste utratily za šaty? Ostrava

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat: Kolik jste utratily za svatební šaty v Ostravě? (půjčení v salonu) A kolik jste byly ochotny za šatičky zaplatit? Projížděla jsem různé diskuze na tohle téma, kde doporučujete šatičky z Polska, od švadlenky nebo z ebay. Já ale hledám něco luxusnějšího. Chci mít ve svůj svatební den opravdu vkusné a princeznovské šaty. Budu moc ráda, když mi doporučíte i nějaký dobrý svatební salon v Ostravě. Děkuju :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já mám šaty tady od nás z Frýdku-Místku (to je jen kousek od Ovy) ale myslím, že to cenově vyšlo velmi dobře :) Šaty budu mít od pátku do pondělí, k tomu mi paní půjčí bolerko, kožíšek, závoj, rukavičky, veškerou bižuterii, popůlnoční šaty a ozdoby na auto :) cena celkem 8 000 kč :) A i když mám svatbu až v únoru 2016 tak mi paní šaty schovala a už je nemá v nabídce :-) Ještě bych chtěla dodat že mám šaty opravdu "princeznovské" :)
Odpovědět
Profilova fotka
@viktorieluskova Jestli hledáte opravdu luxusní šaty a není vám jedno, kolik za ně zaplatíte, zkuste náš svatební obchod :) V blízké době budeme spolupracovat i se salony, kam bude možné šaty objednat a poté vyzkoušet.
Odpovědět
makisykes a jaké máš šatičky značky? Nemáš fotku?
Odpovědět
Profilova fotka
@viktorieluskova pošlu ti IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
do frydku kde doporucuje pani bych nesla...taky sem tam byla...kdyz se podivate na jeji stranky pujcuje v celku jen par satu a ktere se mezi nevestami stridaji....a pani argumentuje jen tim ze vsecko ostatni od ni dostanete zadarmo..na co bohuzel nevesty slysi a pak jsou vsecky stejne...
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolatumova Mně se výběr v salónu zdál dobrý, na stránkách jich má opravdu ukázaných jen pár ;-)
Odpovědět
Děkuju za názory, já právě nechci takové ty šaty jaké se nosili před 30lety... chtěla bych něco opravdu elegantního a to si myslím, že šaty pod 10 tisíc nemůžou být... ale nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem hledala TY ony šaty a nikde v Ostravě jsem nemohla narazit a krom Beladony se mi všude šaty na půjčení zdály takové ušmudlané. Byla jsem i mimo Ostravu, ale nikde nic moc. Až mě okouzlily šaty v salonu Emmi Maridge v Dolní Lutyni. Šaty na koupi i půjčení. Ty na půjčení v luxusním stavu, nepůjčují více než třikrát. V šatech jsem si připadala jak princezna. Výhoda je, že si šaty můžeš i koupit a ušijí ti je přímo na tvé míry. Ještě sice nejsem 100% rozhodnutá které šaty, ale rozhodně vím, že budou z tohoto salonu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@makisykes no za me bych v fm zadny salon nedoporucila....
Odpovědět
Profilova fotka
@viktorieluskova zkuste salon Luxury v Koprivnici.....neni to zadny pajlz kde je na sobe povesenych 10 satu...a majitelka mlada a prijemna:)
Odpovědět
Profilova fotka
zaplatila jsem 3900,- v salonu Karin. Mají tam jednotné půjčovné, já jsem chtěla atypické šaty a vybrala jsem si (mám je na fotkách v profilu - album úplně dole :-).). Další, kdo měl od nich šaty je tady na beremku @dennie111 :-) Pokud chceš opravdu luxusnější šaty, tak zajdi do Salonu Paris, ale ty ceny budou už asi trochu jinde :-). Já jsem nechtěla dávat za šaty víc jak 5 tisíc, jediný, kdo to splnil a zároveň neměl zašedlé šaty byl právě salon Karin. Na Paris bych tehdy neměla :-).
Odpovědět
huwik jasně no já mám trochu jinou představu o šatech (Pronovias atd.) jen mě zajímalo kolik jsou tak ženy v ostravě ochotny za šaty zaplatit, protože co jsme koukala tak ceny za hezčí šaty v Parist atd. tak 15 000.... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@viktorieluskova Když chceš luxusnější šaty musíš si být vědoma, že i více zaplatíš. Mě přišlo šílené dát 10 000 (popravdě třeba i sedm mi přišlo moc) za půjčovné. Raději jsem za tu cenu už opravdu chtěla svoje, nakonec zaplatím bohužel mnohem více, ale vím, že jsou ty šaty opravdu luxusní a hold prostě platím za materiál a ušití na moje atypické míry. A raději nekoukej kolik chce dát sousedka, ale kolik ty sama si můžeš dovolit a kolik jsi opravdu ochotná a zda ti ty šaty za to prostě stojí. ;)
Odpovědět
andromedastoupajici...mužu se zeptat kolik zaplatis za saty na miru,pristi rok se vdavam a mam to tady kousek do salonu Emmi Mariage do Lutyne,mela od tama loni saty moje svagrova a taky byla nad miru spokojena,saty byly lehoucke,z luxusniho materialu,site primo na ni,ale ta cena skoro 30 000.Kolik to vyjde zhruba tebe?
Odpovědět
Nedoporučuju salon Angelika v Ostravě. Škaredé šaty za nehoráznou cenu. Doporučuju ti si je nechat ušít. Já jsem ochotna utratit do 20 000Kč s tím, že si je nechám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já si vybrala taky v Karině, a měla jsem taky úplně jinou představu a nakonec byly zrovna tam :-D Tak za podívání možná nic nedáš :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka020 Leni ja si nechavam sit u svadlenky Magdy Samlikove v Ostrave a pouzijeme hedvabi a krajku a meli bychom se vejit vklidu do 20 tisic.
Odpovědět
Holky, ta paní nechce poradit, kam si má jít půjčit šaty.. Sbírá jen informace pro své podnikání.
Odpovědět
Profilova fotka
@tedrezka no je blbe, ze to dela takovymto zpusobem a dela z nas pitomce, ale zase na druhou stranu, pokud dokaze prijit na trh s necim co tu schazi a nabidne siroky sortiment zbozi a sluzeb za rozumnou cenu, tak jen dobre pro budouci nevesty ne?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?