Kolik jste ochotné investovat do svatebních šatů:)

Ahoj, chtěla bych prodat svoje svatební šaty,ale jsou poněkud dražší než je v ČR obvyklé, tak nevím,zda je mám prodat v ČR nebo v zahraničí. Děkuji za odpověď:) :-D
Odpovědět
No zkusit to můžeš tam i tam, ne?
Odpovědět
Jj,dělàm průzkum:) Ta přeprava není uplně nejjednodušší:D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, ze pokud jsou kvalitni a necim jiny nez bezny salonovy sortiment prodas je i za vyssi cenu....jsou tu nevesty co nehodlaji dat ta saty vic nez 3tis ale i holky, co si poridi saty za 30tis a vic...jasny ze jich je mene :) ale zkusit to muzes :) myslim, ze prumerne nevěsty za saty daji kolem 10tis plus minus :)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhladim s @laka_lacenda Najdeš tu dámy, které už zvažují šaty za 3000 Kč, dámy, které za šaty dají 30000 Kč a většina, která je v průměru cca 10000-12000 Kč
Odpovědět
@leellaahh Hlavně pozor na nabídky ze zahraničí, můžou být i od podvodníků. Vyskytují se na různých internetových bazarech (i tady na bazárku). Jsou tady o nich i diskuze.
Odpovědět
Děkuju:)
Odpovědět
@leellaahh prodej do zahraničí nebude snadná záležitost. Kolik peněz jsou nevěsty ochotné za šaty dát poznáš celkem snadno z přepněnosti bazaru tady a cen. Já osobně jsem byla ochotná dát max. 12 tisíc, ale to by musela být pecka. Co jsem tak prodávala já i holky v mém okolí, tak jsme prodávaly za 4 tisíce a méně... Hodně záleží také na tom, odkud jsi, v Praze je větší šance najít kupce, pokud umožníš zkoušení...
Odpovědět
No ty moje chci prodávat cca za 30 000, vic nedostanu ani náhodou:(
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusila bych byt tebou stillwhite, pre owned wedding dresses atd. tam se prodavaji svatebni saty.Muzes mrknout i na ceny... Co mas za saty,ze je chces prodat za 30?
Odpovědět
A jake mas saty, jakou znacku a model? Je ta cena videt? Napada me taky, jake jsi postavy? Budou spise vetsine nevest, protoze jsi konfekcni a prumer, nebo skoro nikomu, protoze jsi atypicka? Zkusila bych se zeptat i ve velkych salonech v Praze, tam znackove modely nemaji ani nahodou, zvlast ne moderni a nove - tech par znackovych co tam je provarenych. Myslim tedy luxusni znacky. Taky jsem chvilicku uvazovala o prodeji, ale jsem drobna a saty jsou na me, byly by minimu nevest a pod urcitou castku bych ja nesla, a tu mi za saty nikdo neda. Ale vim, ze salony docela stoji o modelove saty.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to ti řeknu rovnou. Šaty z druhé ruky za 30tis. neprodáš. Ani v salonu. Salony nezapomeň kupují za velkoobchodní ceny a ty jsou tak poloviční proti maloobchodním.
Odpovědět
@mirizu Ja nevim, jake ma zakladatelka saty, ale salony kupuji za velkoobchodni ceny tam, kde ty ceny existuji - ale saty od navrharu velkoobchodni ceny nemaji. Akorat resi tu konfekcn velikost a upravitelnost satu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Sama jsem chtěla prodat značkové svatební šaty Jasmine a v salonu by je vykoupily za směšnou cenu. Šaty od návrhářů se nedávají do salonu a značkové salony kupují za velkoobchod. Za 30tis. z druhé ruky jsou takřka neprodejné...
Odpovědět
@mirizu I saty od navrharu s davaj do salonu - proc by ne? Znama tak saty prodala, sice za tak smesnou castku, ze me by to za to nestalo, ale ji ano, tak proc ne.
Odpovědět
Nedávno tu nevěsta nabízela své šaty za 150 000. Pořizovací cena byla prý 250 000. Hned se jí tu ozvala zájemkyně a domlouvaly se na vyzkoušení šatů. Nevím ale, jestli obchod zdárně proběhl nebo ne. Ty šaty byly ale peckovní. Třeba ale šaty Pronovias i když nové stojí i 60 000, tak za více než 17 000 je neprodáš.
Odpovědět
Profilova fotka
No právě... Renomovaný návrhář šaty do salonu na půjčování neprodává a když si nějaká nevěsta od něj takové šaty koupí, tak je sama pak do salonu prodá doslova pod cenou.Některé menší salony jsou postaveny na vykupování šatů od zákaznic a mají tam pak všehochut, ale bohužel je tomu i odpovídající úroveň.
Odpovědět
@radkaja Ja si prave myslim, ze zalezi, co to je za saty, nejsou "drahe saty" jako "drahe saty". Dovedu si predstavit, ze ta nevesta mela zajemce..Saty jsem nevidela, nevim, o koho jde, ale cene verim, mam stejnou zkusenost. skoda ze ta nevesta neprodavala pred rokem :D Byt zakladatelkou, zkusim to za tu cenu prodat..ale fakt zalezi na tech satech...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych je ráda viděla...
Odpovědět
@mirizu Tak to naprosto souhlasim, cenu, kterou za ne dostala, byla v porovnani k porizovaci k smichu (k placi). Ale ona je chtela pryc a neresila to. Proto si ale myslim, ze jestli zakladatelka treba prodava saty za porizovaci cenu 200 000 za 30 000, dostane za ne tolik. Jen me by za to tech 30 000 fakt nestalo. Ale nevim, co se mysli temi "drazsiimi saty".
Odpovědět
Stejně je zajímavé, že většině nevěst nevadí dát za pouhý jeden den za půjčení v průměru 10.000,- za půjčení šatů, které měla před nima už jiná kupa nevěst a kolikrát se takový komentář objevuje i pod fotkama - jéé, ty jsem si taky zkoušela, tyhle jsem taky měla , tyhle jsou i mé favoritky apod. ale nekoupí si originální šaty (většinou od návrháře nebo lepší švadleny) za podobnou cenu - teď nemyslím konkrétní šaty tazatelky, i když je předtím měla jen jediná nevěsta. Jinak bych taky zkusila zahraničí, pokud máš někde kontakt - příbuzné, známé, aby to bylo jednodušší s penězma. Sestra prodala šaty původně za něco přes 1000 liber za 800 liber, takže pro ni to byla ve finále perfektní cena na původní koupi. Další nevěsta je potom prodá za cca 500-600 liber atd.atd.
Odpovědět
já jsem spíš pro půjčovnu. Je to levnější a nemusíte řešit čistění apod.
Odpovědět
Mam saty od Martina Tutery. Postavu mam normalni, velikost mezi M/L;) Fotku prilozim, az budu mit od fotografky:)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje stali 2800kc a jsou nadherny..vic jak 4tis bych nedala..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ten má opravdu moc krásné šaty. Ale přesto nepočítej, že je výhodně prodáš. Nevěsty, které už klidně dají 30 tisíc za šaty si klidně koupí i nové a třeba i dražší.A půjčovna nevykupuje za takové velké maloobchodní ceny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?