Kolik jste ochotné dát za svatební šaty?

Ahoj nevěsty, chci se jen zeptat kolik jste ochotné dát za šaty - půjčení i koupě?
Odpovědět
1
2
Za půjčení toho, co jsem v půjčovnách potkala bych dala tak do 2500,-, ale chtěli tak 2x až 4x tolik, což mi za tu nekvalitu přijde směšné. Za koupi bych dala tak do 10 tis., ale nakonec budou levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
tak... půjčovné se bohužel pohybuje kolem 8.000,- když vím, že za tuhle cenu můžu mít na míru ušité....tak bych tolik za půjčovné nedala .... a při koupi svatebních šatů sem si dala limit 10.000,-
Odpovědět
Profilova fotka
Já si koupila šaty za 9.900,-Kč, které jsou úplně nové z Německa. K nim jsem ještě jako dárek dostala svatební botky a veškerý servis zdarma, takže si myslím, že jsem dobře koupila :-) Navíc si ještě šaty budu upravovat podle svých představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si půjčuju za 5800kč a to mi přijde akorát. Kdyby se mi mooc líbily, dala bych za ně max. 10tis, víc asi ne.
Odpovědět
Já mám tady z bazaru na beremku šaty za 2500, budu je mírně upravovat (cca do 1000 se vlezu). Šaty, které se mi líbily v půjčovnách, se pohybovaly okolo 12 000 Kč a to bych za to nikdy nedala. Hlavně mě děsila představa, že bych se o ně celý den bála, jestli je neušpiním a nenaúčtují mi za to další peníze, jak některým nevěstám tady.
Odpovědět
Profilova fotka
já si koupila tento víkend šaty v německu za 230eur... jsou teda z výprodeje takže ne zrovna nejnovější kolekce ale jsou prostě užasné.... a hranici jsem měla ca. 12000czk
Odpovědět
Já zvolila půjčovnu, protože po vyzkoušení asi desatero šatů mi sedly jen jedny, takže koupě přes net nepřicházela v úvahu, a když se mě ptali na můj cenový strop, řekla jsem, že 5000, což jsem nakonec splnila, mám za 4900Kč a jsou parádní.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šatičky také tady z bazárku za 900 a jsou báječné,krásné,v perfekt stavu a světe div se bez úprav! I když jsem na to měla připravenou maminku. :-) Půjčovnu jsem zavrhla za stejného důvodu jak píše hanagrun, nechci se celo svatbu děsit skvrn,z toho stres mít nehodlám :-)
Odpovědět
já po vyzkoušení v půjčovnách a ceně, co za půjčení chtěli, jsem si je nechala za tu samou cenu ušít na míru, vejdu se do 7000,- a jsou přesně podle mých představ ;-)
Odpovědět
Já jsem původně říkala, že nedám víc než 5000 za půjčení, ale když jsem viděla ty hrůzy za ty peníze, tak jsem názor ihned změnila a nakonec jsme dala 8500Kč za krásné, vyovněné, bíloučké lehké a hlavně pohodlné šaty a navíc jsem k nim dostala všechny možné doplňky ( šperky, bolerko, boa, deštník apod.) kromě botů a závoje vše, co jsme si řekla. Nakonec jsem se utvrdila v tom, že není dobré na šatech šetřit, kousavé a nepohodlné šaty by mi určitě zkazily den. :) Vůbec jsem neuvažovala o ušití, protože kvalitní šaty střihu, který jsme měla třeba já, by švadlena za ty peníze prostě neušila.
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem koukala v půjčovně na šaty za 3900Kč, nakonec jsem šla ještě v Chomutově do Delty a půjčujeme za 7900Kč....
Odpovědět
ahojky ja dala za pujceni 6 500 . a to patri mezi jeste ty uplne nejlevnejsi v olomouci tohoto typu ktery jsem chtela ... v caxe se tyto pohybovaly okolo 13-15 tis. muzes juknout mam je v albu .
Odpovědět
Článek se načítá
já mám taky šité na míru, původně jsem měla předlohu od značky Demetrios, ale upravila jsem si to podle svých představ a cena byla cca 6.000,- ... krejčová si s těmi perličkami pěkně mákla!! Půjčovat jsem si nechtěla, jelikož jsem nechtěla podporovat tuto živnost, kdy šaty za 30.000,- půjčí 2x-3x a pak již jen na modelu vydělávají ... navíc ten strach, že se třeba někde roztrhnu nebo zavadím o něco! a za to nekřesťanské půjčovné bych ještě měla něco doplácet? Ani náhodou, a navíc mi zůstanou na památku, nedokážu si představit, že bych je měla po víkendu vrátit! :-(
Odpovědět
@alubif Půjčovné mých vybraných je 16 tis, tak si je nechávám šít za poloviční cenu.
Odpovědět
Moje hranice je 20, plus minus podle kvality šatů. Ale nebudu mít klasické bílé, řekla bych, že budou spíš v kategorii společenské.
Odpovědět
@everylee sehnala jste v Drážďanech??? Maji tam dobry vyber???:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petbap jojo sehnala ... :)) a fakt si nemuzu na nic stezovat .... a vyber... jak rikam je to vyprodej ... saty maji mensi vady ktere opravdu nejsou poznat ale presto... s tim se musi pocitat .... Ja si koupila perfektni saty absolutne originalni... nemaji am ale skoro žádne šaty typu uplý korzet a potom mega velká načančaná sukně ty jsem puvodne scháněla a tam měli asi 3kusy co jsem zkousela :) takže záleží i typově co hledáte... jinak jsou to šaty všechno od dráždanského modního návrháře uwe herrmanna. Jak říkám já jsem pořídila a jsem nadmíru spokojena :) v čr jsem v žádném salonu nebyla takže nemužu srovnávat... Ale pro mě taky neni problém jet do dráždan a a zpátky jen tak anižbych třeba pořídila. Jsou to spíse originalni napadite kousky... nez taková ta princeznovská klasika co se tu stále dokola omílá.... ale látka, spracování, všechno v pořádku, a jsou moc pohodlné, všechny byly co sem si zkoušela...
Odpovědět
Profilova fotka
Podařilo se mi sehnat včetně kruhové spodničky a závoje za 3500,- byl to skvělý kup :-)
Odpovědět
Profilova fotka
původně jsem se chtěla vejít do 5000 ..po obejití sedmi salonu jsem zjistila, že to je nemožné, šaty se pohybovali cca od 7000 - princeznovský typ a to u nich už šlo vidět, že byli x-krát půjčené (nažloutlé) nebo těžké neforemné šaty..takže mám šaty nakonec za 15000 (půjčovné)...před zkouškou šatu bych řekla, že tolik peněz v životě za ně nedám, ale jak jsem je dala na sebe, tak to bylo sto a jedna oproti těm levným..
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám půjčené a opravdu krásné za 3 800,-:-)
Odpovědět
Budu mít šaty půjčené za 6500,- a k tomu má budoucí manžel ze stejného salonu zadarmo půjčený oblek ;-)
Odpovědět
já si za 4800 půjčila ze svatebního salonu na malém městě......Sestra mě informovala o cenách a modelech v Brně a říkala, že jsou daleko lepší z malého města než z Brna.....tam je mají omicanější a dvojnásobně dražší, Měla jsem je na sobě do 23 hodin a při vracení se mě ptali, zda jsem je vůbec měla na sobě
Odpovědět
Holky, které jste si nechaly šaty šít, daly byste sem typy na švadleny, se kterými jste byly spokojené? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechala sít krásné svatební šaty v mikulovské Madoře, šaty mně ušili do druhého dne a neuvěřitelné je, že stály jen 7 800,-- (komplet i se spodničkou). Když si vezmu, že bych si je za tyhle peníze jinde jenom půjčila... Tak jsem hrozně ráda, že jsem do toho šla! @evzena doporučuju!
Odpovědět
@evzena Také budu mít z Madory
Odpovědět
Profilova fotka
já mám půjčovné 1500,- jsem malá, mám 155cm, takže o to jsou šatičky levnější :) a mám je bez kruhové spodničky, na mě to vypadalo opravdu směšně :) Půjčovna je mimo Prahu.
Odpovědět
Koupila jsem si je 8000,- :) a můžu si v nich dělat co chci... žádný dohady s protivnýma prodavačkama z půjčovny :D to už jsem jednou zažila :) budu je pak prodávat tak za 5000,- 6000,- kdyby někdo měl zájem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naši nabídku, máme všechny šaty skladem na prodej s možností vyzkoušení v Mokrých Lazcích (Ostravsko), ceny jsou většinou 3000 Kč - 5000 Kč a to za nové šaty.
Odpovědět
Já mám koupený luxusní šaty za 15 tisíc.Ale dá se sehnat i levnější...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Půjčené šaty opravdu nechci, mám svoje, se vším všudy včetně úprav, spodničky a doplňků budou do těch 10 tisíc.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?