Kolik jste daly za půjčení svatebních šatů?

Holky, kolik jste daly za půjčení šatů?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Moje švagrová si půjčovala šaty a dala za to 6 500,- .Já si je raději nechala ušít na míru a podle mých představ.Za šaty,rukavičky,textilní náhrdelník,vyteplené bolérko a polštářek pod prstýnky jsem platila 8 000,-.A že na mě spotřebovala hodně materiálu. @nikdo17
Odpovědět
Profilova fotka
U nás chtěli za půjčovné od 3000-8500, ale smaozřejmě za ty 3000 to nebyla žádná sláva. Ale i tak je to strašně moc peněz, tak jsem si koupila vlastní z netu za 2500 :) Takže já se doporučuji podívat i po bazárcích atd na netu, na to že jsem je tam sehnala jsou úžasné (viz fotky u mne)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@johankab Podle mě záleží, které ti padnou do oka :) Na mě v salonech žádné neměli ani velikostně (jsem dost hubená), takže jsem se porozhlížela po netu a našla tam pěkné značkové, a ta od které je mám je měla na sobě poprvé nové, takže jsou za parádní cenu na to že jsou značkové :) Někdo je rád, že se jich prostě po svatbě jen zbaví a nemusí být nutně "staré" ;)
Odpovědět
Profilova fotka
já si šaty koupila z výprodeje svatební půjčovny za 1000 Kč na aukru ... (plus cesta 200, a sukně na převleční 300 spodnici jsem dokupovala zvlášť za 600).... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja platila 900 eur, ceny tu Nemecku v salonech zacinaji ve vyprodejich nekde kolem 400 euro a pohybuje se to tak do 1500 a samozrejme vys
Odpovědět
Profilova fotka
@nikdo17 Já jsem na sobě měla šaty od 3.000 do 15.000 za půjčení. Ty za 3 byli nic moc, prostě žádná hrůza, ale taky žádné wow. Ty za 15000 už se mi zdáli dost drahé a nakonec budu mít za 8.400,--, ale zase je v ceně půjčení závoje, bolerka, pompadurky, šperku a dostala jsem podvazek. Cenově žádná výhra, ale řekla bych, že normální průměr, i když stále je mi z té ceny jauvajs... :-/
Odpovědět
Já jsem si půjčila nádherné jednoduché šaty za 3800kč. To mi přijde jako super cena...
Odpovědět
Já za 8tisíc. Nakonec závoj v ceně, jinde ho měli za 1500,-! Je to limit, ale zase za značkový šaty by si jinde řekli i jednou tolik.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám šaty za 11 500. ale kdybychom měli na přípravu více času, tak bych si nechala šaty ušít, nebo bych obešla i jiné salóny a vybrala si určitě levnější šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
já si šaty nakonec koupila, byli ve výprodeji za 5 tisíc ale kdybych si půjčovala dala bych za ně nanejvýš do 6 tisíc víc ne
Odpovědět
Ja mam prave pujcene za 11 tisic a to jeste po sleve a je to hodne. Bohuzel jinde se mi zadne nelibily ptz se mi zdaji vsechny stejne.
Odpovědět
Článek se načítá
Mimochodem kacbal divala jsem se na fotky tvych satu a myslim ze i kdyz staly vice jsou nadherne - opravdu
Odpovědět
Profilova fotka
Mám půjčené za 5200,- kč. S cenou jsem celkem spokojená. Kupovat vlastní jsem si nechtěla, přijde mi zbytečné mít pak svatební šaty viset ve skříni, když těžko přijde situace, kdy bych je užila znovu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se i líbí možnost, že když už si koupíš vlastní šaty, můžeš je po svatbě hned prodat, takže se ti finance zase vrátí zpět :)
Odpovědět
Já mám rezervované šaty San Patrick za 8 tis. Na to že jsou značkové, myslím docela OK, i když je to samozřejmě ranec... Když si představím, že jsem si nikdy předtím za tolik šaty ani nekoupila... Ale narazit na krásné šaty, které jsou skoro jak nové, to je fajn. Mně se to zatím nepoštěstilo. Navíc jsem do těch zamluvených "zakoukaná".
Odpovědět
Jinak taky mi v jednom salonu řekli za šaty, co mě zaujaly, skoro 18 tisíc za půjčení...
Odpovědět
Mně přijde fakt ujeté dávat za půjčení třeba 15 tisíc. Nebo víc. Nebo i třeba 10. To bych si radši nechala ušít a byly by ještě nějaké noblesní za tu cenu. Z krásného materiálu. Někdo říká co pak s tím, ale když dám 15 tisíc za půjčení na tři dny, tak je taky jen tak vyhodím a taky mi z toho noc nezbyde. Jen fyzicky zbydou ty šaty v opačném případě, ale to je stejné jako kdybych je neměla, pokud se neprodají.
Odpovědět
Já mám šaty za 8000 ( půjčené ) a chtěla jsem dávat max 10000.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikdo17 děkuju moc
Odpovědět
Kacbal neni zac tve saty jsou fakt povedene a hlavne takove "neokoukane "
Odpovědět
Profilova fotka
@nikdo17 vidíš a to sem si je zkoušela, až jako poslední. vůbec sem si jich nevšimla, zkoušela sem si pořád nějaký krajkový, který mi ale nějak neslušely. až ty poslední byly pravé. jaké máš ty šatky?
Odpovědět
@kacbal ja ty sve zkoušela taky jako posledni i kdyz pak jsem byla i v jinem slaonu ale uz se mi po tech ktere jsem mela vybrane zadne nelibily. Tady je fotka tech mych vybranych satu ale ta pani v nich nejsem ja:-D
Odpovědět
Profilova fotka
wau, krásné šaty sis vybrala.
Odpovědět
fakt se ti libi? protoze ja jsem uz z toho uplne blba a nevim zda toho nezacinam litovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikdo17 takhle na obrázku se mi opravdu líbí moc. nemáš fotku, jak v nich vypadáš ty?
Odpovědět
Nemám:-( byla jsem z nich uplne mega nadsena myslim ze mi i slusi, ale ted hodne premyslim nad tou cenou a tak celkove zda jsem si vybrala dobre. Ale takto mozna premysli vice lidi nebo spise ja jsem takova ze se pro neco rozhodnu a pak zacinam pochybovat. Jak se znam vypravim se do toho salonu znovu a budu si je muset znovu zkusit abych se ujistila ze "jsou ty prave" :-D tam se i vyfotim a pak tady fotku dam:-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě to tak cítí více nevěst, že si pak nejsou jisté. i moje sestra to tak měla. zamluvila si jedny a pak se pořád dívala na jejich fotku a nebyla si jistá :) být tebou, tak do toho salónu ještě zajdu a ujistím se. a vem si ssebou nějakou rádkyni. já jich tam měla 7 :) třeba se pak rozhodneš a vezmeš si jiné. a pak sem dej určitě fotku. ale tyhle sou opravdu pěkné, i mému příteli se líbí.
Odpovědět
ja tam mela sebou mamku a segru a obema se libily. ale ja jsem takove ten "nejisty typ" cloveka pro neco se rozhodnu a pak stejne nevim. tvemu priteli se libi? tak to jsem rada. a tve saty videl?
Odpovědět
@nikdo17 totiz vim presne co me nejvice odradilo od tech satu. muj pritel chtel jit vybrat saty se mnou. jenze ja si je chtela vybrat spise sama ale snazila jsem se koukat i jeho ocima. vybrala jsem je tedy s mamkou a segrou. jenze pritel me premluvil abychom se zasli do salonu jen podivat a ze mu nereknu jake saty mam. tak jsme se tam koukli ja zatim vyzkousela nejake svatebni boty a sli jsme. a vis co mi rekl? ze zrovna tyto saty jsou nejhorsi! pry ze maji na sobe takovou jak zaclonu (myslel tu sukni) takze si asi mozna umis predstavit jak mi bylo. kazdopadne po tom co jsem brecela a tak jsem mu rekla ze zrovna to jsou ty saty ktere jsem si vybrala
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?