Kolik by mohlo stát ušití takovýchto šatů?

Ahoj, nevěsty. Vybírám si svatební šaty a zatím mne bohužel žádné v půjčovnách nedostaly do kolen. Dostala jsem tedy nápad, že bych si mohla nechat ušít šaty podobné mým vysněným, do kterých jsem se zakoukala před lety při sledování seriálu Gossip Girl. Pochopitelně bych je ale chtěla v bílé barvě a také s pár úpravami. Neměla by některá z vás aspoň odhad na to, kolik by ušití takových šatů cca mohlo stát? Bylo by to proveditelné? Vím, že by bylo lepší se přímo zeptat u vybrané návrhářky či švadleny, ale jsem zatím jen ve fázi nápadu (a možná narazím na své vysněné šaty v příštím salonu, který navštívím), tak se mi zatím nechce dělat průzkum, kdo by mi je vůbec mohl ušít. Díky za všechny odpovědi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jsou nádherné...;)
Odpovědět
Zkus Petru Brzkovou na fb jako Petra Brzkova fashion designer :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ta krajka bude draha. Usiti by mohlo byt do 5ti tisic
Odpovědět
Paní švadlena Podolská mi šije šaty za 5 tisíc práce + matriál 6,5tisíce a to nemám moc krajky, ale šaty jsou skvělé a přesně jaké jsem si přála.
Odpovědět
já si nechávám šít tady: https://www.facebook.com/kabelkovaopl... Jsou to dvě šikovné, mladé návrhářky ;) a ceny mají řekla bych příznivé
Odpovědět
Já si také nechávám šít, výhodou je, že mi je šije teta, takže práce "zadarmo" ale nakoupený materiál vyšel za necelé 4 tisíce. Nejdražší je samozřejmě krajka. Pokud chceš kvalitní, pohybuje se cena cca 1500kč za metr. Já budu mít krajku jen na vrchní díl - hrudnik, záda a 3/4 rukáv a za krajku jsem dala 2300 Kč - (1,2m). :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus oslovit Madoru Mikulov, když jim pošleš foto, jsou schopni říct, kolik by to cca stálo☺
Odpovědět
Aby šaty vypadalo tak luxusně jako na obrázku, tak na ně je třeba kvalitní a tím pádem drahou krajku. Levnou krajku ani neuvažuj, protože je to fakt pak hodně znát. Sukně je dost široká, tak ta spotřeba bude obrovská. Tipuji tak cca 10 metrů krajky, ne-li více. Takže to máš klidně 15 - 20 tisíc jen za materiál. Dobrá švadlena si řekne za práci kolem 10 tisíc, takže se můžeš celkově dostat i na těch 30 tisíc, možná i více. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?