Klasické svatební šaty na 2. svatbu, co vy na to?

Profilova fotka
:-) Svatba je po 2O letech,je mi 42,nynější přítel trvá na na klasických šatech-mám mu to rozmlouvat? :-)
Odpovědět
Jak to napsat a neurazit. :-D Záleží na tom, jestli vypadáte na 35 nebo na 50 . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co si přítel představuje pod "klasickými šaty"? :) Myslím, že by už asi nebyla vhodná obří šlehačka, ale jsou i jednodušší a přitom krásné šaty a také mohou být jak říkáš klasické. Zjisti co si on představuje, vyraž do salonu, vyzkoušej a uvidíš jak se v tom budeš sama cítit, však tvůj pocit je ve výsledku stejně rozhodující a věř tomu, že i když nebudou šaty přesně dle představ mužskýho, tak si tě nakonec vezme :) Jak říká můj - vezmu si tě i v pytli od brambor :)
Odpovědět
Jojo, určitě záleží na tom, jak vypadáte, jak se v čem cítíte. Určitě zjistit představy přítele a podle toho vybrat, nemyslím si, že je nějaký problém mít i na druhé svatbě krásné, bílé dlouhé šaty. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím... Můj názor je, že je to Vaše svatba a měla by být podle Vašich představ. Jestliže chcete být klasickou nevěstou, tak si vyberte vysněné šatičky. Pokud byste ráda jiný styl, tak zvolte jiný. Je to přece Váš den a musí být podle Vašich představ :-) Vy budete jednou z hlavních osob, tak se hlavně Vy musíte cítit příjemně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja souhlasim s petachudou. Je to vase svatba, a je dulezite, v cem se budete citit vy. Pokud se vam libi "slehackove" saty, nic proti, pokud se vam to libi a budete se v tom citi fajnove. Zalezi i na vasem stylu oblekani "v civilu". Osobne za sebe bych doporucovala nechat si saty usit. Pokud jste z Prahy, doporucim i svadlenu. Mrkntete na me album, mam site na miru a vysly stejne jako v pujcovne, ale byly usite pro me ;-) a jeste stejne pro moji holcicku ;-) Ale nemyslim si, ze kdyz je vam 42 musite mit stridmy kostymek, nebo neco "seriozniho". Drzim palce a preji prima svatbu dle VASICH predstav! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No takhle...co se ještě snese na dvacítce (takový ten kýč - třpytky, volánky, korunky, šlehačka, obří sukně), to už na čtyřicetileté vypadá hodně debilně. Bílé šaty určitě ano, ale vybrala bych je se vkusem, nějaké stylové, rafinované, možná spíš štíhlá silueta http://dresssafari.com/wp-content/upl...
Odpovědět
Profilova fotka
ja mám 41 a vyriešila som to takými polodlhými šatami...a hlavne doplnkami...pozri na môj album :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?