Kdy začít vybírat svatební šaty?

Profilova fotka
Dobrý den, jak dlouho před svatbou bych měla vybírat svatební šaty? Půl roku? - není to příliš brzy? :-| :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírat bych začla klidně rok před svatbou, pak jestli si je budeš půjčovat, kupovat nebo nechat šít, tak minimálně několik měsíců dopředu, klidně i půl roku. :-) Jinak když si dáš u sebe "můj fotoblog", tak vpravo dole máš "Svatební plánovač na 1 rok" a tam máš většinu věcí krásně vypsanou co a kdy doporučujou. :-)
Odpovědět
Jestliže uvažujete o šití šatů na míru, doporučuji se již teď se domluvit s krejčovou. Na podzim a v zimě se vybírají a objednávají látky a krejčová by měla vědět, o co je zájem.
Odpovědět
Já začala 4 měsíce před svatbou a vybrala jsem naprosto bez problémů :-)
Odpovědět
Já si je vybrala cca půl roku před svatbou a dostala na ně slevu za včasnou rezervaci 1000 korun dolů :-) a brzo to určitě není, zkoušku či výběr si více užijete dokud nemáte tolik starosti se vším ostatním, jako na poslední chvíli :-) a taky výběr bude teď větší než třeba blíže svatební sezóně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čím dřív tím líp
Odpovědět
Začala jsem docela brzy po zásnubách, cca 11 měsíců před svatbou, ale jen velmi lehce, pokukovala jsem na internetu, co by se mi tak líbilo. Kupovala jsem o měsíc později, ale to byla náhoda, že jsem narazila na ty "nej" a nechtěla jsem si je nechat utéct :-). Jinak asi hodně záleží na představě a náročnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si šaty vybrala 10.1. Svatbu jsme 1.6.
Odpovědět
Profilova fotka
ja byla zkouset v listopadu a svatba byla v zari. Chtela jsem ,ale vse vklidu projit a mit dost casu na rozhodnuti. Navic jsem se bala toho ze na 19.9.2009 bude dost svateb tak at uz neni problem s obsazenosti. Nakonec jsem si v lednu saty kupovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za odpovědi. Šaty si budu půjčovat, již mám zmapované území a přesně vím, které salóny navštívím a jaký styl šatů budu zkoušet. Dám na vaše rady, jak píšete - čím dřív, tím líp.. Půl roku dopředu začnu :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla svatbu v září a doma jsem je měla snad od února, vlastně to byla úplně první věc, kterou jsem pořídila. Měla jsem je tady z bazárku. Ale já zas nejsem typ, že by hrozilo, že si to budu tisíckrát promýšlet a rozmýšlet a dva měsíce před svatbou se mi přestanou líbit, prostě jsem našla šaty, které spadaly do nějaké mé představy, seděly mi a bylo to. 8-) S půjčovnami zkušenost nemám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?