Kdy začít chodit zkoušet svatební šaty?

Momentálně jsem v procesu hubnutí, jde to dobře, ale předpokládám, že na své původní velikosti budu po Novém roce. Svatba bude v květnu a tak jsem si říkala, že v lednu začnu obrážet svatební salóny. Věřím, že jsem schopná to zvládnout rychle a popř. se ještě v lednu rozhodnout, že se mi v salónech nic nelíbí a zadat si šití šatů. No a najednou mě všichni začali děsit, že nemám šanci nic stihnout, i kdybych v lednu našla šaty v salónu, nestihnou se úpravy atd. atd. Takže se chci zeptat - je to fakt tak náročné, že mi v salónu nezvládnou ušit/upravit šaty za 5 měsíců, nebo jen mé kamarádky příliš vyšilují?
Odpovědět
vyšilují, leden stačí:) ...ale taky možná trochu záleží, odkud jsi ;-)
Odpovědět
@kerasi Myslím, že je to úplně v pohodě, zvlášť pokud máš (nebo budeš mít) naprosto konfekční velikost, ve které je velkej výběr. Navíc v lednu a únoru bývají svatební veletrhy, kde se dají získat různý slevy, který můžeš využít. Pokud neplánuješ vyžívat se ve zkoušení (obrazit všechny salony v blízkým i dalekým okollí a nafotit stovky fotek ve stovkách modelů), rozhodně si můžeš vybrat šaty za den nebo do týdne. Podle mě je zbytečný vyšilovat rok dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím, doufám že to tak náročné není. Ikdyž je fakt, že mám podobně naplánovaný harmonogram jako ty, ale já se vdávám až v srpnu. Tak raděj začni zkoušet už teď a máš klid. Navíc by teď mohli začít výprodeje atd. ne? Jinak si myslím, že stihnout se to dá vždy,akorát pak třeba člověk musí slevit z nároků. ;-)
Odpovědět
clementina: z velkého města, salónů je tu dost:) maiki1: No zkoušet právě nemůžu, když pořád ještě hubnu. Ještě srazím minimálně jednu velikost, takže i kdyby mi teď padly šaty, které by se mi líbily, bude to na nic. Prostě to "risknu" až v roce 2014.
Odpovědět
Profilova fotka
@kerasi My meli svatbu 13.4. a ja sla saty zkouset az zacatkem unora, byla jsem v Praze ve dvou salonech a s vyberem naprosto bez problemu, zadne rezervace jeste nemeli.. a i vyber byl dost velky, protoze zrovna vyprodavali lonskou kolekci a dostavali nove saty :-) takze pokud nemas nejake konkretn vysnene saty urcite znacky nebo nemas vyslovene atypickou postavu, tak neni duvod plasit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevyšiluj, když se to tam vezme, tak na úpravu šatů švadlena potřebuje den, dva (pokud jde jen o zkrácení či jiné lehké úpravy, ne předělání celých šatů). Já tedy pravda měla šaty zamluvené už 9 měsíců předem, ale to proto, že jsem měla svoje vysněné a kvůli práci jsem věděla, že od ledna do června bude velký problém se uvolnit v práci i jen na půlden kvůli zkoušce šatů. Takže jsem to chtěla stihnout ještě před Vánocemi. Ale kdybych to neměla v práci tak, jak mám, tak bez problémů bych to nechala až po novém roce. Jinak každé šaty se většinou šijí až na 3 velikosti - pomocí šněrovačky se do stejných šatů vejde většinou nevěsta s vel. 36 i 40 - akorát ta jedna je má hodně utažené, ta druhá víc povolené.
Odpovědět
bereme se v srpnu 2014 a letos bych chtěla ojuknout výprodeje, abch se orientovala jaký střih mi sluší a případně bych si ho nechala příští rok ušít - většinou píší, že je to za 2 měsíce hotové, ale pro safe máš počítat s 5 měsíci...asi tak
Odpovědět
Profilova fotka
My meli svatbu v kvetnu. Po salonech jsem zacala chodit v lednu. Terminy meli na saty porad volnw. Ale prehodnotila jsem to a pockala si na konec unora, to vsem prisla nova kolekce a z te jsem taky vybrala. Z Ciny jsem objednavala populnocni saty. Od objednani dosly asi za 3 tydny.
Odpovědět
V dnešním 21. století není problém sehnat šaty ze dne na den, řekla bych. Nevěstami oblíbené šaty mají salony na půjčení třeba i víckrát. Záleží ne tom, jak moc náročná nevěsta budeš :) Užívej si to.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by jste si u nás chtěla nechat ušít šaty dle vašeho přání a jste v procesu hubnutí tak si u nás zablokujete termín svatby ať vás máme zařazenou a šít se začíná 2 měsíce před svatbou. Více informací podáváme emailem. Salon Vanessa
Odpovědět
@salonvanessa Nějak Vám nefungují Vaše stránky. Hlavně ta fotogalerie bude zákaznicím chybět. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@radkaja děkuji za informaci musím zjistit co se děje. Co se týče nafocených šatů co jsme již ušily je pravda že jsme modely nefotily posílalo se to klientkám na email a pak jsme spoléhaly na fotky nevěst ,které si u nás nechaly šaty ušít. Takže teď už si šaty fotíme sami a věřím že postupně budeme mít širší ukázku. Nešijeme asi takové kvanta jako Zimo, protože máme svatební salon a záleží nám na kvalitě zpracování proto bereme jen určitý počet zakázek. salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Momentálně máme k prodeji přes 150 nových svatebních šatů, dovoz USA, opravdu kvalitní krásná práce a do 14 dní naskladníme dalších 150 kusů takže pokud byste měly zájem, také nabízím kvalitu za 3500 Kč :-) , více na eshopu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky, mohu se zeptat, kdy je nejlepší se objednat na zkoušku šatů, když termín svatby máme v červenci 2014? Původně jsem chtěla jít po Novém roce (chci do zkoušky ještě něco zhubnout), ale když tu tak vidím alba, jak nevěsty už chodí vybírat šaty na příští rok nyní, bojím se, aby už nebylo pozdě a aby hodně šatů již po Novém roce nebylo zamluveno. Obrážet salony půjdu v Praze (Adina, Nuance, Maggie). Moc děkuji za odpověď. Daniela
Odpovědět
Profilova fotka
@danielama Ahoj, my měli svatbu v červenci (už teda před 2 lety) a vybírat jsme začali v lednu. Myslela jsem si, jak budu objíždět různá města a v nich různé salóny, ale koupila jsem hned v prvním.
Odpovědět
@danielama Obvykle v lednu dostávají salóny nové kolekce šatů, tak bys na ně mohla počkat. Třeba si salony obvolej a zeptej se kdy jim přijdou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vyšilují, ale spíš bývá problém s tím, že v lednu na květen už bude dost šatů rozrezervovaných :-)
Odpovědět
Profilova fotka
po novém roce sice budou v salonech nové kolekce, ale jen pro Ty, které moc neřeší kolik korunek zaplatí za půjčení .. Nová kolekce bývá o hoodně dražší než loňská 2013 a ta loňská může být přesně jak píše @tessie187 (obzvlášť ty nejžádanější modely) už rezervována ... U nás v malém městě, už jsou nyní rezervačky na červenec i srpen 2014 :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@danielama Ahoj, pokud budeš vybírat v Praze, tak leden úplně stačí. Konkrétně v Nuance v Praze jsem teď byla a paní majitelka mi říkala, že v lednu je největší nával, takže je to asi běžný termín pro zkoušení šatů na letní svatby. Já jsem začala už dřív, protože na to chci mít klid, zjistit co mi sluší a asi bych to už do ledna nevydržela...těším se na to už snad od školky.:D
Odpovědět
Já budu mít svatbu až v červenci 2014 a říkala jsem si, že bych se klidně šla podívat ( abych omrkla, kde se mi budou nejvíce líbit )už příští týden :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jolinka2010 novou kolekci máme již nyní k dispozici v našich salonech v Mostě a v Chomutově a kolekce San Patrick a La Sposa půjčujeme do 9900kč. Prohlédněte si naši galerii:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muzete také vyuzit našeho velkého vyprodeje, který zacal včera a svoje saticky vlastnit za cenu pujceni i méně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Taky nevim kdy zacit, jestli pul roku staci. Jsem dost narocna asi, uz jsem koukala na web a teda zadne me neoslovily tak nevim...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?