Kdy vybrat saty?

Mame svatbu v cervenci. Ja byla zatim jen v salonu Maggie a vybrala si saty Mirabella. A pani mi rekla, ze maji akci 15% slevu kdyz je rezervuju do konce roku. Z 15000 je to znat. Ale ja si rikam, ze v unoru je pak veletrh a chodi nove kolekce. Mam to nechat po veletrhu anebo se ted stresovat, sehnat hlidani pro dceru a behem tydne objet dalsi salony a rychle vybrat s vyuzitim slevy do konce roku??? Chci bile luxusni saty a tech je uz ted evidentne malo. Bude jich v unoru vic? Najdu levnejsi a podobne jako v Maggie? Tot otazka! :-)
Odpovědět
Tak co jsem slyšela a viděla tak už teďkom mají salóny nové kolekce šatů...ne všechny samozřejmě...máme svatbu 16.5.2015 a šaty mám rezervované už od listopadu( nová kolekce) nejvíc mě totiž lákalo, to že je budu mít jako první na sobě( takže nebudou obnošené):)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme svatbu 24.07.2015 a já ještě vůbec nikde nebyla ani nekoukala :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nové kolekce 2015 jsou již ve větších salonech kompletně k dispozici, takže pokud máte chuť zkoušet, není na co čekat. Veletrhy v Clarionu v lednu a v Diplomatu v únoru nemají nic společného s příchodem nových kolekcí, tam se salony prezentují právě tím nejlepším, co v salonech nevěstám nabízejí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?