Kdo s vámi šel vybrat svatební šaty?

Kolik lidí vám dělalo "doprovod" při zkoušení šatů? Se mnou chce jít mamka, tchýně, švagrová, kamarádka, vizážistka. Připadá mi to blbé, takové procesí a hlavně to bude zase milion komentářů od každé. Takže: koho si vzít s sebou? :-(
Odpovědět
1
2
8
se mnou byla sestra :-) Jeden názor a ten můj mi stačil .-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem byla sama...zadny kecy nikdo nemel :-D
Odpovědět
já jsem domluvená na zkoušku šatů s kamarádkou, víc lidí bych u toho nechtěla. Kamarádka mi poradí, pokud si s nějakými šaty nebudu jistá, moc lidí moc názorů a každý může být různý a navíc bych ráda, aby pro ostatní byly šaty překvápko ;-)
Odpovědět
Já měla dvě kamarádky. Záleží na tom, do jakého salónu jdeš, někde by se na takovou "demonstraci" mohli tvářit všelijak, nehledě k tomu, že někde mají třeba tak malé prostory, že se tam tolik lidí sotva vtěsná nebo překážejí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já s mamkou, nakonec to ale vypadá že budu mít šaty ušité na míru, snad to nezakřiknu;)
Odpovědět
Se mnou byl vybírat šaty jen přítel - dneska už manžel :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja byla s mamkou a byla to paráda! Původně jsem myslela že budu chotit se svědkyní, ale nějak se k tomu neměla..
Odpovědět
já byla se ségrou a bylo to fajn,ségra by mě nenechala jít jen tak v něčem ;-)
Odpovědět
Já byla sama, ale původně se nabízela švagrová a další známá...pak bylo moc horko a neměl se jim kdo starat o děti...asi výhoda... Doporučuju nej-kámošku, ale někde ve Foru bylo, že na 1. vybírání sama, a pokud si nebudeš jistá které (z užšího výběru), příště vzít někoho s sebou... Dej pak vědět, kdo to vyhrál...
Odpovědět
Profilova fotka
Se mnou byla moje sestra,bylo to fajn. Moc mi pomohla. Je opravdu objektivní člověk, takže mi poradila.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla jednou s kamarádkou a jednou sama.. Obojí bylo fajn, víc lidí bych nechtěla..
Odpovědět
Byla jsem s kamarádkou, pak ve dvou salonech s přítelem, vlastně v tom posledním jsem se domluvila na jiný termín a pak už jse docházela sama, jen jednou tam byla semnou budoucí tchyňka :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já byla několikrát s kamarádkou-svědkyní a jednou s mamkou. Nakonec jsme ty pravé vybraly s kamarádkou a to měsíc a půl před svatbou, do té doby to prostě pořád nebylo ono :-D . A jak píše vivian, v jednom salonu by se více jak dvě osoby nevešli:o). Pokud se chystáš do více salonu co třeba doprovod vystřídat?
Odpovědět
Mě to teprve čeká, ale asi to vypadá na sestru a přítele. Čím míň lidí, tím líp :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem byla zatím ve 3 salonech a pokaždé s mojí 14ti letou sestrou . Není nad kritický pohled puberťáka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky , já jsem byla většinou vybírat šaty s mamkou,kamarádkou a nebo sama,ale ty co jsem měla v den D,tak ty jsme vybrali s mamkou:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Se mnou měla jít moje svědkyně, ale pak mi napsala, že se jí nebude chtít vstávat a za svědkyni mi taky nechtěla jít. Nakonec šla moje hodně těhotná kámoška (zítra jde do porodnice :-o )a bylo to úžasné, vydržela se mnou běhat celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
já byla s mamkou s švagrovkou
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vybírala šaty s kamarádkou, pro všechny ostatní byly překvapením ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako u petty.. já byla vyírat jen s přítelem ;-) Svatbu jsme tajili, takže nic jiného nezbylo... a vůbec nelituji... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě to taky teprve čeká, ale vidím to na přítele a nej kámošku-svědkyni. Přítel si to ujít nenechá, tak půjdu prvně s ním-a když bych se nemohla rozhodnout mezi několika, tak přiberu kámošku. Víc lidí než dva neber, někde se ani nevejdete, navíc Ti z nich půjde hlava kolem..Asi bych vynechala maminky, té Tvojí se budeš líbit ve všem, tchýňka zase může preferovat něco ve stylu, ve kterém se vdávala ona...No však uvidíš.
Odpovědět
první várku salonů v Plzni jsme obešli s nastávajícim ( nemám tu nikoho, koho bych mohla vzít s sebou, jsem přistěhovalec) a druhá várka v Praze byla s kamarádkou a s mamkou
Odpovědět
Profilova fotka
evulka25 : ja bych z tveho vyberu zvolila vyzazistku a kamaradku a mamkam bych se v nich sla ukazat az puzdeji(pokud by na tom trvaly)
Odpovědět
Děkuji všem za radu. Nakonec mě asi půjde doprovodit "ženich" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to bude asi uplne nejlepsi, protoze ti rekne v cem se mu nejvic libis :-D
Odpovědět
Profilova fotka
evulka procesí klidně vem!!Já byla s mamkou, babičkou, kamarádkou a svědkyní a paní v salonu z nás byla nadšená a říkala, že je to moc hezké, že nás jde tolik, i babička atd. ;-) .Předvýběr jsem ale udělala asi se 3 kamarádkama, pak jsem pár salonu obešla s jednou holčenou z beremese...procesí jsme si vzala až na finální den a skvěle jsme si to užily!! ;-) Jinak co se týká přítele, je to každého věc, ale má zkušenost: byla jsem na svatbě, kdy pro ženicha byly šaty překvapením a nikdy nezapomenu na ten jeho pohled, když svou nastávající uviděl v celé kráse x-) .A byla jsem na svatbě, kde přítel viděl šaty na své nastávající už v salonu a tam, v ten den D nebyly samozřejmě žádné reakce, jen nevěsta sešla dolů, podívali se na sebe a prostě žádné překvápko!Ten výraz chlapa, když vás takto vidí v celé kráse je úžasný a já bych se o něj nenechala připravit ;-) .Pokud se o toto nechcete připravit, běžte na šaty radši bez chlapa!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak se mnou tuto akci absolvovala kamaradka, pri rozhodovani byly 2 :-) - zenicha jsem nechtela - bude pro nej prekvapeni, jaka budu nevesta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Consti: Ale nemusí to tak platit vždy a u každého, mojí kamarádce pomáhal vybírat šaty ženich, věděl, že bude mít takové, jenže když ji pak viděl ten den, načesanou, nalíčenou, nádhernou, stejně mu spadla čelist...Prostě zůstal koukat. No a u druhé ženich nevěděl nic, jenže jakože už ji zná a stejně mu připadá hezká ve všem, tak se prý jen usmál a šlo se.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla taky s přítelem :-)
Odpovědět
ja som bola raz s mamkou, raz so segrou a raz dokonca so zenichovym svedkom :-D a ten mi poradil najlepsie, fakt ;-)
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?