Kdo jste se vdávaly ve svatebních šatech z Číny?

Profilova fotka
Toto tema by mohlo slouzit jako seznam nevest, ktere mely/maji saty z Ciny koupene pres internet, aby se zajemkyne mohly podivat do jejich albicek na saty v realu a mely tak blizsi predstavu o tom jak vypadaji saty z Ciny na ceskych/slovenskych holkach. Takova virtualni prehlidka :-D Jinak k dotazum a rozvinutejsi diskuzi ohledne objednavani atd. by stale melo slouzit tema: "Asapbay a ostatní čínští (i jiní) prodejci šatů - zkušenosti, názory" http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
moje info> objednavka pres email, ktery ma asap na e-bay. Na zakladne nekolika fotek mi bylo sdeleno, ze saty je mozne usit za XY penez. Nasledne platba pres paypal zacatkem zari a zaslani mych rozmeru podle jejich instrukci (ale merila jsem se sama!), za tri tydny pote prislo cislo zasilky a saty dorazily pres DHL presne 30 dni po zaplaceni. Komunikace s kontaktem stroha, jednoducha, ale dobra. Spokojenost maximalni. Jen bude nutne saty trosicku zabrat v bocich, jinak vse perfektni.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja se taky pridavam, saty jsem mela od asapa a spokojenost byla na 100%, perfektne drzely, a na to ze je sil podle fotky byly jeste hezci nez sem cekala. Usiti trvalo 6 tydnu ale do toho mely novy rok.
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla šaty za pomoci Arti od Aprilbridal. Přišly během 5 týdnů, takže dodání v pohodě. Žádala jsem jen šaty a spodnici, ale přišel navíc a pěkný závoj, takže v tomhle byla spokojenost. Šaty byly hezké, dole sice jeden velký flek (asi 10x10 cm) a několik menších, ale šel vyprat, takže to neberu jako závadu. Šaty ale byly moc úzké přes boky (byly mi šité podle mnou zaslaných mír), naštěstí tam byla rezerva, takže jsem si je nechala rozšířit a byly akorát. Co nebylo moc dokonalé bylo vyztužení korzetu. Měl jen 2 výztuhy vpředu pod prsama, jinak nikde, takže při šněrování se látka hodně krabatila a korzet nedržel. Ale i to mi švadlena hravě opravila - našila na zadní část korzetu zevnitř výztuhy a hned to bylo o 90% lepší. Fota jsou v albu.
Odpovědět
salomme: Mohla bych se zeptat kolik takové šatky stojí se všemi poplatky okolo jako poštovné atd? A kolik si vzala švadlena za úpravy? V tomhle se fakt neorientuju, ale docela ráda bych si udělala nějakou představu. Stačí mi to přibližně, nemusí to být do koruny přesně. ;-)
Odpovědět
mich - viz IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já jsem objednávala šatičky od asapa přes arti a naprostá spokojenost, šatky držely nádherně, vůbec mi je nemuseli během dne stahovat, super. Vydržela jsem v nich až do časných raních hodin. Vyšyl mě na 7400 včetně spodničky. Potřebovala jsem si je upravit jen malinko, prodloužit spodničku, našít knoflíček na připnutí vlečky a jelikož jsem před svatbou zhubla, o 3 cm mi je zúžovali, ovšem nešlo to vůbec poznat, můžete kouknout na foto do mého svatebního albíčka. Úprava + příprava šatů na den D stála 1000. Šla bych do toho znovu.
Odpovědět
Ahoj taky jsem měla šaty od asapa přes Arti:-) Seděly mi perfektně, jenom jsem si nenala našít knoflíček na připnutí vlečky. Jiné úpravy nebyly třeba. Seděly mi perfektně. Jen mi byly trochu delší, ale to nebyla vina asapa. Měla jsem strach, aby nebyly krátké, tak jsem si pár cm na délku raději přidala ;-) Jednoduše to měla vyřešit větší spodnice, kdyby mi ovšem v salonu ve svatební den nepůjčili jinou menší :-S Takže s asapem maximální spokojenost, se salonem, kde mi šaty připravovali vůbec. Ještěže jsem si tam nepůjčila celý šaty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak pridavam se mezi dalsi stastne nevesty ktere mely vlastni svatebni saty - kdybych se vdavala znovu (coz ale doufam ze nebudu .-) sla bych do toho zas :-) mela jsem saty od Asapa. Sil je podle predlohy, poslala jsem mu svoje fotky ze zkouseni satu Pronovians Levante a chtela jsem jen udelat drobne upravy. Saty prisly za 8tydnu presne podle predstav a cena se pohybovala kolem 7tis vcetne spodnice, zavoje a bolerka. Jen pujcovnce techto satu v salonu bylo 9,5tis. Saty byli uzasne, hrozne pohodlne, lehke a hlavne byli moje tak jsem se nemusela bat ze je uspinim a tak.. Proste jsem si je uzivala az do rannich hodin :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Cartmaster, myslim ze trosku kecas... V par tematech chvalis saty od Asapa, pak zase vyjadrujes nespokojenost se salonem, kde ti saty upravovali /kdyz byly tak dokonale, tak proc se musely upravovat???/ A o kousek vedle pises, ze saty z Ukrajiny jsou proste nejlepsi... Co si teda mame vybrat?
Odpovědět
Děkuju všem nevěstám, které napsaly, na kolik je šatky vyšly. Určitě to bude přínosné i pro ostatní nevěsty, co se v tom neorientují. ;-) cartmaster: Prosím, nepiš ve všech diskusích, že máš šaty " na míru" a tady dokonce koukám "namíru"! Vím, že se to všude používá, ale není to pravda. Hrůza , jak se tenhle špatný výraz ujal! ]-( A navíc si myslím, že když píšeš do těhle diskuzí, je jsné o jaké šaty jde a není to třeba zdůrazňovat.)
Odpovědět
Ahojky, ja som si objednavala saty od Asapa sama. Boli krasne, ved posudte same z mojich albumov. Jedine co ma trosku mrzelo, ze som nemala viac vrstiev tylu na sukni, boli by krajsie ale na druhej strane by sa s nimi tazsie chodilo. BTW su to tie iste co ma nevestinka2010. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Také mám šaty od Asapa. Mrkněte do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, ktere nemate satky z ciny v albu, tak sem prosim nepiste, pak to ztraci smysl, chtela sem aby tohle tema bylo fakt jako seznam uzivatelek u kterych muzete videt saty v realu... to pomuze holkam, ktere o tom uvazuji nejlip ;-) sama sem se predtim koukala holkam na saty v diskuzi "Asapbay a ostatní čínští (i jiní) prodejci šatů - zkušenosti, názory" - ale prave, ze tam ne vsechny maji satky z ciny v albu... a neni to tak prehledne :-| dik za pochopeni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, tak sa pripajam k diskusii o skusenostiach s cinskymi satami. Prepacte, ze to bude trosku rozsiahlesie: Objednavala som saty cez Arti na podnet fora, ked som si povedala, ze to risknem. Aj ked moj drahy nebol moc nadseny, pomohol mi s platbou cez paypal. Vybrala som si saty s rukavmi a spolu s mierami poslala Arti. Povodna cena bola 137 eur, ale Arti pisala, ze je lepsie si priplatit za kvalitu, tak som suhlasila, este plus spodnicka a postovne a bolo to 220 eur! Cize nakoniec saty vysli na 185 (mimo spolocenskych). Cakala som na ne 8 tyzdnov, pretoze som si objednavala aj spolocenske. Ked saty dosli, bola som dost sklamana :-( V prvom rade mi boli male, aj ked miery som dala dobre a v druhom rade boli usite inak ako som chcela. Takze som si ich nemohla obliect. Bola som jedna z 3, ktore mali zle saty. Taktiez mi neposlali uz zaplatenu spodnicku. Spolocenske boli male tiez :-( , do tych som ale potom schudla aj ked som ich nakoniec nemala. Zacali sme s Arti vybavovat reklamaciu, ale bolo jasne, ze mi peniaze nevratia (lebo su to saty site na zakazku). Nakoniec mi ponukli, ze mi usiju nove za 1/4 ceny. Moj drahy nebol nadseny, ale nakoniec suhlasil. Tak sme Arti poslali dalsie foto a peniaze. Co ma prekvapilo, ze vraj neprisla cela suma cez paypal ako sme poslali, takze Arti zaplatila zo svojich a ja som jej poslala dalsich 6 eur navyse. Neviem ako sa to mohlo stat, ked 1x to bolo ok (mozno si myslim ako :-D ), ale to uz nevyriesime. Na druhe saty som cakala presne 1 mesiac. Nastastie 2. boli super a podla obrazku, mozte ich vidiet v albume, a poslali aj zabudnutu spodnicku, akurat, ze som nemala s rukavmi, co je trosku problem, ked sa pozriete na foto, moje ruky ]-( Keby som vedela, objednam si aj bolerko, lebo som ho uz v pozicovni nezohnala. Takze po dlhych trapeniach, aj ked som s tym pocitala, ale v kutiku duse verite, ze vam sa to nestane, som mala svadobne saty :-p Nakoniec ma to vsetko stalo asi 335 eur!, stale menej ako v pozicovni, az na tie nervy. Bohuzial stale sa mi tie 1. nepodarilo predat :-| (aj ked mi vraveli, ze este na tom zarobim :-D) Ked by som to mala spravit znova, urcite by som si ich objednala znova, ale teraz uz viem, ze sama, bez priplacania za kvalitu, pretoze tie druhe boli super a take iste kvalitne aj bez priplatku . Nie je na tom nic zlozite a viete komu, za co a kolko platite :-D Este nakoniec, co ma trosku prekvapilo, ze Arti zareagovala nahnevane, ked sme ju poprosili o poslanie tracking cisiel uz poslanych siat inych dievcat (bez ich detailov), len aby sme sa uistili, ze to je realita. Ked niekomu platim, a nie male peniaze, chcem si byt ista, ze to nie je podvod. Napriek tomu dakujem Arti, akokolvek to uz bolo :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Bojím se, že mě zase někdo ukamenuje :-) , protože jsem už několikrát byla proti šití z Číny... Já sama bych to neriskla, viděla jsem pár "případů", který mě odradily... Omlouvám se za vypůjčenou fotku z cizího alba a pokud můj příspěvek admini smažou, pochopím to ;-) Vysněné šaty: http://www.beremese.cz/album/view.php... A realita: http://www.beremese.cz/album/view.php... Ať si každá udělá obrázek... PS.: jednou se šaty i povedly, např. album Silente ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
marrei: taky jsem pro šití, ale tohle je hrůza....-/mám právě strach aby ty šaty nebyly jako od vietnamců...a tohle je přesný
Odpovědět
Profilova fotka
marrei: myslis ze moje saty vypadaji jako od vietnamcu???
Odpovědět
Profilova fotka
Mám taky šaty z číny a naprostá spokojenost,všem se moc líbily a vyšly kolem 7.000,- ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
mmaxicka + ferinka: nádhera.. pokud by dopadly takto budu naprosto spokojená.-) co jsem vypozorovala člověk si asi nesmí moc vymýšlet..nebo jste měly nějaké speciální požadavky? Já mám vršek velikost 34-36 tak snad ani s korzetem by nebyl problém..ach jo..je to dilema,ale člověk musí riskovat.-)
Odpovědět
Profilova fotka
pridavam se k nevestinkam s cinskyma satama :-D :-D :-D posoudit muzete samy v albu :-)
Odpovědět
mnarrei: Nějak jsem to nepochopila...Mě jako od vientamců připadá i ten originál (asi k vůli té červené krajce), nejen pak ta realita...Ale každému se holt líbí něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
marrei: pokud si cetla ten komentar v albu tak slecna byla spokojena a byly saty podle jejich predstav, tak mi prijde dost hnusny ze sem hodit odkaz a rikat jaka je to hruza, holt kazdej mame jinej vkus a slecna je takove chtela..promin ale prijde mi to sprosty.. kattyynka: jak to tak pozoruju tak ani tak nejde o to jestli mas nejaky specialni pozadavky ale spis bych nedoporucovala saty s vyraznou vysivkou v jine barve, aspon me prijde ze vetsinou nevypada dobre.. jinak ja specialnich pozadavku mela hromadu a aspon ja si myslim ze to dopadlo dobre..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky tak si tu pročítám vaše názory a dívám se do vašich albíček a musím uznat všem Vám to moc slušelo. Krásné šatičky. Já jsem jeden čas ,také přemýšlela o ušití, ale teď už manžel mě tehdy od toho odrazoval...hodně jsme se toho bály , tak jsme do toh nešly, nakonec jsem si šaty půjčila v salonu a nelituju byly krásný, a byly jediné , které mě padly...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla šatičky taky od Asapa a vyšli se vším všudy na 6500,-..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak je to tady, já to věděla :-D Takže postupně: Mmaxicka, tvoje šaty jsou pěkný. Jak jsem psala, i Silente měla krásný šaty, co se povedly. A možná i další z Vás. Salomme - no já tam teda vidím víc rozdílů, v reálu je krajka mnohem jedodušší, připadá mi odfláknutá, a materiál originálu rozhodně není lesklej taft nebo co to je. Pokud měly být šaty podle předlohy, tak si myslím, že se to číňanům moc nepovedlo, ne??? Tulikiss - tak moment, já jsem ty šaty nekomentovala, nikdy jsem neřekla, že jsou hnusný, to jsou tvoje slova!!! Můj názor tady nikoho zajímat nemusí. Já jsem se rozhodla sem dát jen odkaz, aby si kažná holka mohla udělat představu, jak to taky může dopadnout, aby pak nebyla zklamaná. Takže asi tak.
Odpovědět
Profilova fotka
A co se týče příspěvku Marrei....je pravda, že hodně nevěst, které si nechali šaty šít v Číně a měli takto barevné výšivky, tak skoro každá byla zklamaná co jim přišlo...křiklavé barvy, úplně jiný střih, prostě nepovedené... A dokonce paní (Artichoke)přes kterou jsem si šaty obj já, se vyjádřila, že tyhle barevné šaty moc šít neumí..... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, znám ještě jednu nevěstu, které místo vínové výšivky vyšili šaty křiklavě růžovou :-S Ale radši sem nebudu dávat odkaz ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?