Kdo je schopen ušít takové šaty?

Ahoj, ráda bych si nechala ušít šaty, ale nevím zda nejsou příliš složité vyrobit. Chtěla bych šaty- viz. obrázek, akorát by ještě měly mít dlouhé krajkové rukávy. Ráda bych se s cenou vešla do 8 000 Kč. Máte typ na šikovnou švadlenu? Může to být v Praze, Plzni nebo v Brně ? Děkuji!
Odpovědět
Dobrý den, omlouvám se, že pro Vás nemám radu, ale za 8 tis. to podle mne žádná švadlena neušije, od pohledu je použito hodně vrstev látek + krajka (ta bývá hodně drahá, zvlášť ta lepší, co nevypadá jako záclona). Každopádně přeju hodně štěstí v hledání.
Odpovědět
souhlasím s lea212
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus salon Adelle v Praze, paní je moc milá a ochotná, šijí i podle obrázku, ale s cenou nevím.
Odpovědět
Myslím, že do 8 tis se asi tady u nás nevejdete. Podívejte se tady na diskuzi Asapbay a čínští obchodníci. Holky tam šijí u ověřeného číňana Zima, který šije pěkně , kvalitně a do 8 tis.by to vyšlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já už musím reagovat ? Nedá mi to :-) .Šaty se dají ušít , dají se sehnat kvalitní látky za přijatelný ceny momentálně šiju šaty pro jednu nevěstu z Beremese a máme hedvábí i krajku a cena se vejde do 8000 ,- vždy reaguji na požadavek zákaznice jak cenový tak i výběru modelu je to prostě vždy na dohodě a hledání vhodného materiálu .A zrovna tady ty šaty když vidím tak mě hned napadají materiály z kterých by se to dalo ušít a nebudou vypadat lacině .Docela mě mrzí když tu hned někdo píše že se šaty u nás nedají ušít a ušije je jenom Zimo a spol. , těch diskuzí je tu víc a až teď reaguji protože už prostě musím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji paní Holíkovou z Brna, stránky svatebni-sen.cz nechala jsem si přes ní ušít své svatební šaty (foto ve fotoblogu) a byla jsem ohromně spokojená, s cenou by ses vejít mohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem psala aurinecko na ip, že se dají v pohodě do 8000kč ušít.Řeším to spíše z každou nevěstou individuálně takže moje komentáře se tady neobjevují. Salon Vanessa :-)
Odpovědět
také souhlasím s lea212.
Odpovědět
Ušít ty šaty jdou, střihově jsou jednoduché. Problém je, že nevěsta se chce vejít do 8000. Na živůtku je francouzská krajka - metr min. za 2000, na široké sukni je několik vrstev tylu. K tomu připočtěte podklad a podšívku /když pominu spodničku/. Navíc má sukně nejspíše vlečku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka znacky NANAY, navrhuju a siju na miru svatebni saty uz davno. Podle zkousennosti musim rict ze , jenom na kvalitni latky a krajku potrebujete investovat skoro 5ooo. Neverim ze nekdo kvalitne usije vam takove saty za 3 tis :) Nase cena na usiti na miru bude 14ooo + latky.
Odpovědět
Souhlasím se santinou7. Naopak nechápu, proč sem někdo píše svoji nabídku na 14000 plus 5000 za látky, když slečna jasně píše, že se chce vejít do 8 tisíc. Kdyby slečna chtěla platit 20 000, tak to asi napíše ne???!!!! Když nemůžeš pomoci, raději mlč. Omlouvám se tazatelce za "též nepomáhající příspěvek", ale též jsem to už nevydržela nenapsat.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj aurinecko, mě šaty ušila santina7 (první reakce na tvůj dotaz), jsem nadmíru spokojená a cena mě dostala do kolem (v pozitivním slova smyslu). Vřele doporučuji i za cenu cestování.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?