Kde vyzkouset svatebni saty v Praze a okoli

Ahoj damy, chci si nekde v Praze projit salony a vyzkouset par satu - abych videla, jake mi sedi strihy. Bud bude cena za saty rozumna a rovnou je koupim (do 10 tis) nebo si necham nejake usit u svadleny. Ale potrebuji poradit, kam mam zajit? Potrebuji se v tech satech vyfotit, svedkyne je v zahranici a ne vsechny salony to umoznuji. Nasla jsem si vysnene saty http://svatebni-sen.cz/cs/nova-kolekc... nebo by sly i tyto http://svatebni-sen.cz/cs/nova-kolekc..., ale mam sirsi boky a nevim, jestli mi budou sluset. Bohuzel na tento salon hrozne moc lidi tady nadava a ja bych kvuli tomu jeste musela do Brna, takze jsem od toho upustila :-/. Takze prosim o radu kde v Praze vyzkouset nejake podobne saty jako jsou vyse? Nejde mi o luxusni salon, kde budu platit hrozne palky za zkouseni a nebudu se moct fotit... Staci hromada satu na vyber :). Pripadne priznivou cenu pro pripadnou koupi, ne vsechny saty prece musi stat vice nez 25 tisic... Diky moc za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , můžete se podívat k nám do outletu , nabízíme šaty , jak vyřazené ze salonu , v perfektním stavu , nebo zcela nové. Vše do 10 000 Kč k prodeji.
Odpovědět
Zdravím :) za sebe vřele doporučuji salón Te Amo (http://www.teamo.cz/). Výběr šatů je širší než na stránkách, ale zad neodradí množstvím. Vždy se věnují pouze jedné nevěstě, rezervace termínu je bezproblémová, zkoušky zdarma. Šaty doporučí, nasměrují, umí říct, které šaty nesedí (nebo nepůjdou upravit, aby seděly). Ochotně nafotí, v případě nerozhodné nevěsty rádi zašněrují do vybraných šatů opakovaně. Pokud budete mít štěstí a vyberete si šaty z výprodeje (loňské modely), je jejich cena i s úpravou od švadleny velmi příjemná. Já si dnes vyzvedla krajkové šaty 2v1 s vlečkou za 8.500,- (byly 1 půjčené, nezničené). Původně jsem si je chtěla nechat ušít podle fotky, ale i švadlena potvrdila, že levněji je neušije :) Takže pokud chcete mít dojem, že jde vskutku o vás, je tento salon jasnou volbou.
Odpovědět
Mám skvělou zkušenost se salonem Bereniké http://berenike.cz/. Kupovala jsem zde přeprodávané šaty, které má paní majitelka na Sbazaru nebo Facebooku (v nabídce třeba kolem 3-5 tisíc), pak má ještě k dispozici další zcela nové za 9-15 tisíc k prodeji. Prostředí příjemné, paní majitelka úžasná - měla jsem předvybrané dvoje šaty o do obou mě během jedné návštěvy oblékala dvakrát s maximální ochotou. Focení nebyl vůbec problém. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala k nám do Glamor na adrese Věšínova 930/6, 100 00 Praha 10 kousek od metra Strašnická. Na celou nabídku svatebních šatů se můžete podívat na webu.
Odpovědět
Ahojky , já doporučuji salon Bliss v Praze , mám od nich nádherné šatičky za super cenu !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?