Kde v Polsku koupím svatební šaty? V jakém městě?

Zdravím všechny nevěsty:) Holky, poraďte, která z vás má zkušenosti s nákupem svatebních šatů v Polsku? Kde konrétně se tam dají sehnat? V jakém městě? V jakém obchodě? Na burze je asi neseženu, že?:) Budu všem moc vděčná za jakoukoliv pomoc!
Odpovědět
1
2
Ahoj, ja se byla v Polsku taky divat a chtela jsem si tam puvodne vybrat, ale nejak jsem nenasla to, co by mi vyhovovalo. Navic ty slozitosti s pujcenim... je pravda, ze jsem byla jenom v Tesine, ale myslim ze to nestoji za to. U nas je velky vyber a v Polsku neni nic extra uzasneho.
Odpovědět
ja byla v Klodsku a v Nise - na trznicich meli krasny vecerni saty /vetsinou korzet a sukne/- v ruznych barvach, ale treba v bile, champan, ivory by se urcite hodily i jako svatebni . Je pravda, ze jsem je nezkousela /meli je spis v mensich velikostech - nevim jak s vetsimi cisly, ale nepatrala jsem po tom/ a ceny se pohybovali mezi 2500 - 3800kc, /brali koruny/ za to neni ani pujcovny :-) Ale neprohlizela jsem je nejak detailne, nemuzu ti rict, jak kvalitne jsou usity ... a tak :-S
Odpovědět
No já jsem je chtěla spíše koupit, než si je půjčit...takže v tom Těšíně sis nevybrala? ;-( :-.
Odpovědět
Profilova fotka
to je těžký, já vím, že tady mají v půjčovnách kupované šaty i z polska a jsou úžasné a kvalitní, ale odkud přesně je vozí a za jaké ceny ti nepovím. ale dej si bacha, v polsku vyrábí šaty hiodně firem a zdaleka nejsou všechny tak kvalitní. já ¨znám tyto značky : AGNES, a M.B.M.Duber, ty jsou z polska a vyrábí nádherné věci, levnější je ten duber, ale agnes má zase větší výběr a občas se hodně podobá těm španělským a italským kolekcím :-) zkus někde najít na netu jejich originální domovské stránky, určitě tam budou mít i kontakty
Odpovědět
Ahojky holky, taky bych chtěla šaty z Polska. Já slyšela, že tam mají krásné a za super ceny. Prý se tam půjčení nevyplatí, tak jsou prý ceny dobré. Můj přítel pochází kousek od Těšína, takže mi jeho drahá sestřička slíbila, že zajede do Polska a zjistí, jaká a kde je nabídka a za jaké ceny.. Tak jsem zvědavá =-)
Odpovědět
Ahoj holky, jsem tady dnes poprvé a jsem z toho všeho nějak zmatená. Vdávám se už v květnu a narozdíl od vás,které máte svatbu v létě, já ještě nic připraveného ani objednaného nemám. Jenom zamluvený termín na zámku a restauraci, kde bude hostina. S mými šaty bude asi problém, jsem hodně malá/155cm/ a v žádné půjčovně mi šaty nezkrátí, tak jsem se rozhodla si je koupit. Chtěla bych zajet do Polska, ale vůbec nevím do jakého města, na tržnici si je kupovat nechci. Poradí mi někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkné šaty jsem viděla v Zabelkově ( Bohumín), ale je to malé tržiště, takže tam nění až takový výběr. Kupovali jsme tam ale obleky ( tatínci, ženich a bráška) a byli jsme s nima spokojení ( ten stánek je hned u vchodu- je to taková unimo buňka) - obleky jsou kvalitně ušité a z dobrých materiálů a jsou připraveni je i na místě upravit - manželovi upravovali šířku přes zadek).
Odpovědět
v Českém Těšíně je svatební salon Alicja kde se dají koupit šaty, které Ti ušijí na míru ... zkus tam ... měla od nich šaty dcera kolegy z práce a měla fakt nádherné šatičky ... stály myslím šest tisíc ... včetně krátkého kabátku co k tomu měla ...
Odpovědět
Zdravím, všechny které sháníte super šaty za dobrý peníz, navštivte některý salon v Katovicích. :-)
Odpovědět
Ahojky, vzhledem k tomu, že se budu vdávat již podruhé a svatební šaty si kupovat nechci, chystám se 24.2. do Ostravy a pokud nepochodím tam, tak začátkem března do Polska, konkrétně do Klodska. Můžete mi někdo poradit, kde bych pořídila něco v pastelových barvách?Děkuji za brzkou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu vám poradit nákup ve Rzgow. je to sice podstatně dál, ale mají tam skvělý výběr často za velkoobchodní ceny. Centrum se jmenuje Ptak. Mají polské stránky, vypadá to sice jako mega tržnice, ale jsou tam i speciálky jen na svatební šaty, nebo společenské. :-D
Odpovědět
Ahoj pett, jelikož Polsko moc neznám, mohla bys mi poradit, kde Rzgow je ?Jinak děkuji za tip.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojka Nado, je to směr na Lodž, ale když se koukneš do mapy, tak bys měla Rzgow najít. Jejich stránky jsou www.ptak.com.pl Tam je mapka, otvírací doba a jiné info. Je to v polštině, ale dá se. Já doufám že se tam vypravím hned jak bude trochu lepší počasí.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,zítra jsem vyslala mé rodiče do Polska omrknout ke koupi svatební šaty,tak vám pak písnu s jakou dojeli.Půjčovné je dost drahé tak proč si šaty nekoupit za stejný peníze jako je půjčovné.
Odpovědět
Profilova fotka
marselina: tak jak to dopadlo?Napis pak prosim kde rodice byli a jake byly ceny satu.
Odpovědět
Profilova fotka
tak nic moc,byli v polském těšíně a otevírali salon,zrovna když už rodiče museli na vlak,jedu tam ale sama příští týden a budeme kupovat oblek mému nastávajícímu,mají je tam dost levný a pěkný do 3200kč maximálně.Šaty mají prý taky krásné,teda co bylo vidět za výlohou a ozdoby na auta stáli 250-350kč,což tady stojí půjčovné.
Odpovědět
Ahoj holky byla jsem v sobotu v polsku s družičkama na šaty a šly jsme kolem jednoho svatební salónu v Polském Těšíně. Je to po cestě od hranice na tu velkou burzu nemyslím tu dole hned za hranicí u řeky a ta co se jde do toho kopce .. mají tam nádherné šatičky ... nešla jsem dovnitř (mám už vybráno a nechci už koukat po šatech ... pak pořád pochybuju) ... ale přes výlohu a prosklené dveře byly samé krásné modely ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
marselina: tak to tam poradne okoukni, hlavne prodejni ceny(jestli bys mohla omrknout libi se mi satky s hodne bohatou sukni a s korzetem) dik a at si vyberes! Hlavne nam pak nezapomen dat vedet :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jem se dnes vrátila z Polského těšína,byla jsem v jednom salonu kousek od náměstí a šaty tam měli sice krásné ale takové jaké si představuju já tam neměli žádné a když už by byly pěkné pro mě tak byla barva jen v čampáňo.Ceny ke koupi od 6000-10000,záleží jestli chcete šaty uplně nové,nebo třeba již jednou půjčené.Paní ale velmi milá a ochotná a šatičky každé zabalené zvlášť v igelitu,čisté,vyžehlené a nijak zaprané.Dají se tam koupit i figurky na dort za 150kč a ozdoby na auto,kytice ve tvaru srdíčka i s ozdobami na zrcátka,labutě,slony a medvídky.Ceny jsou od 350-450kc.Mě mrzí že jsem si nekoupila ty labutě,byly na nich i prstýnky,a labuťák měl cylinder,fakt pěkný.Rodiče ale do svatby ještě do Polska pojedou,tak je zaukoluju.tak nevěstinky š'tastný výběr,protože já osobně ještě žádné šaty vybrané nemám.ach jo
Odpovědět
Profilova fotka
jo a berou i koruny
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj nevesty! Viete niektra poradit konkretne web stranky, na ktorych si mozem pozriet priamo modely siat v Polsku? Predom dakujem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj holky nemáte nějaký internetový obchod z Polska?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, prosím poraďte, kam v Polsku se tak jezdí na šaty? Jsem z Brna, tak zas ne nějakou dálku... Mám už jedny zamluvený v salonu, ale jsem z toho pořád nějak nešťastná, mám pocit, že to nějak není ono... je v Polsku velký výběr? Má smysl tam jet? Klidně bych do těch šatů 10 000 vrazila, moc se mi líbí třeba ty, jak má magdaog ve svatebním albu, ale ona bohužel na moji zprávu neodpověděla, tak nevím, odkud je má. Budu moc ráda, když mi poradíte, díky moc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Oprašuji diskuzi .... Nemá někdo aktuální informace ohledně koupě sv.šatů v Polsku? Kde? Za kolik? Internetové stránky obchodů? A tak vůůůbec :-D Předem díky!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
treba si jeste na neco vzpomenu... jo www.lilea.com a až najdu CD se zálohou, tak něco dodám...
Odpovědět
jinak stačí do googlu zadat "suknie slubne"
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já měla šaty z Polska - korzet a sukni, myslím, že lépe jsem si vybrat nemohla. Klidně koukněte do alba.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?