Kde v Hradišti nebo Kroměříži koupím svatební šaty?

Přemýšlím, že si svatební šaty koupím nebo nechám ušít vyjde to cenově na stejno jako půjčené. Víte o nějakem obchodě nebo švadleně v Uherském Hradišti nebo Kroměříži?
Odpovědět
Ahoj, já si je nechala šít v Madoře - salon Madora (Mikulov), ale oni šaty dodávají do svatebního salónu Julianna v Kroměříži (ušijí Ti je přes tento salón) a tam se dají koupit i ušitý... A opravdu to ušití stojí plus mínus stejně jako půjčovné a nedá se to srovnat....Když se jim to nepovede, tak si šaty nechají a ušijí Ti nový... Já nemám zrovna 100% dokonalou postavu, a už jsem jela do Mikulova na první zkoušku a šaty padnou jak ulitý...zakryjí všechny nedokonalosti... prostě jsem maximálně spokojená.... A po svatbě je třeba za polovinu prodám. Tak hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem tedy ze Zlína a šaty jsem si nechávala šít na dálku.. Padnou perfektně, paní je mistryně ve svém oboru a kdybys měla zájem, prodávám je.. ;-) Ale to jen tak mimochodem.. Myslím, že ušití svatebních šatů už dneska není takový problém, projeď si internet, třeba i MMB, najdeš tam toho spousty a ceny jsou srovnatelné s půjčovným a nemusíš se o šaty bát.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě je šila taky na dálku Madora,ale přes salon Bonetka v Otrokovicích.... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?