Kde sháníte svatební šaty, které jste viděly na obrázku?

holky, prosím vás, kde sháníte svatební šaty, které jste jen tak někde viděly na obrázku a nemáte potuchy, kde by se daly sehnat? :-( já po jedněch stůňu, ale nemám čeho se chytit!!!! :-|
To chce projít si vícero salonů a určitě narazíš alespoň na velmi podobné, nebo jestli víš jaká je to značka, tak si je takto vyhledej a zaručeně ti vyjede salon, kde je budou mít :-) Držím palečky :-)
@reddie To chce projít si vícero salonů a určitě narazíš alespoň na velmi podobné, nebo jestli víš jaká je to značka, tak si je takto vyhledej a zaručeně ti vyjede salon, kde je budou mít Držím palečky
Profilova fotka
@reddie případně pokud máš obrázek, tak by ti tu mohl někdo pomoci s tou značkou/modelem pokud si nejsi jistá ;) a až tohle budeš vědět, tak stačí už jenom najít salon, který se na danou značku specializuje a určo objevíš :)
Profilova fotka
@reddie nebo zkus strýčka googla :-) Zkopíruj si adresu obrázku, otevři si hledání obrázků v googlu, a v tý liště kam obvykle píšeš co chceš hledat je na konci takovej foťáček,tak na něj klikni....bude tam "zadat URL" tak tam vlož tu adresu, nebo pokud ho máš v pc, tak tak je "vložit obrázek" nebo něco takovýho :-) A ono to najde stejný obrázky na netu ... i když u svatebních šatů nevim jak moc to bude fungovat, protože jsou všechny strašně podobný .. .-)
děkuju dámy, sice se nezadařilo ani tak, ale já to nevzdám :-D
Profilova fotka
já to udělám tak,že šaty zadam švadleně :)
Duplicitna tema http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?