Kde seženu svatební šaty s pevným stahovacím korzetem?

Profilova fotka
Nevestinky - ve kterem salonu v Praze nebo okoli sezenu "formovaci" saty s hodne pevnym korzetem, ktery mi vytvori "pas" ??? Mam rovnou postavu (tnz. pas moc nemam) a prsa mam velky, takze trochu problem... Byla jsem v Adine - tam meli takove jen jedny. Nevite, kam se obratit dal? Dekuji mockrat za tip!!! Uz zacinam byt nervozni, ze nic jeste nemam..... :-/
Odpovědět
Salon Maggie Sottero ? :-)
Odpovědět
Nejdriv si poridte spravnou podprsenku / spravnou velikost/. Je to velice dulezite, protoze velka prsa i pevny korzet spatne udrzi. Hlavne je pradlo dobre zformuje. Pokud byste chtela saty usit a ne pujcit, doporucuji atelier Linie v Praze. Neni to zase az tak drahe, vychazi jako pujcovna. Navic si muzete vybrat strih a material. Pisu z vlastni dobre zkusenosti, take mi sili saty.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikayla Ahoj, měla jsem problém,že jsem před svatbou přibrala a řešila,aby to nebylo poznat a nemohla sehnat správné šaty. Nakonec jsem sehnala a šaty si dokonce koupila:) Koukni na můj bazar, prodávám je, takže kdybys měla zájem, napíšu bližší info, ale rozhodně můžu doporučit:)
Odpovědět
Základ je podle mě pevný korzet jako spodní prádlo. Dobře padnoucí. Vytvaruje postavu a prsa podrží. Tuhle službu vám žádné šaty nikdy neudělají - nejsme ve středověku, kdy se korzetové šaty šily o dost jiným způsobem. Ale na rovinu - pokud máte hodně velká prsa, tak korzetové šaty jsou většinou na škodu... "Rovný" pas podle mě není problém, ten se dá nahnat sukní přestříženou přímo v pase (pokud jste princeznovský typ) a nebo naopak tulipánovou sukní (nebo něco na ten způsob-nabírání v pase).
Odpovědět
@mikayla kromě toho - teď jsem nahlédla do vašeho alba a musím říct, že máte krásnou ženskou postavu - po žádném pasu jsem marně patrála:-)
Odpovědět
Se Sotterkami mám nejlepší zkušenosti, měla jsem na sobě několikery, všechny sedly skvěle. Ty moje držely celý den tak, jak se ráno zašněrovaly, jedinkrát jsem je nemusela popotahovat nahoru nebo rovnat a to i bez podprsenky. :-D
Odpovědět
souhlasím, že základ je dobře sedící prádlo. Jinak pevnější korzety mají ty Sotterky a pak bych řekla, že ještě Nuance půjčuje šaty s dobrým korzetem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Koukni sem....http://www.fler.cz/zbozi?ucat=119195
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?