Kde seženu jednoduché svatební šaty?

ahoj,kde v Praze a okolí seženu úplně jednoduché svatební šaty bez volánů,korálků a jiných ozdob?Děkuji
Odpovědět
Takové šaty prodávám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si je enechám ušít !! Bezkorzetové a jednoduché šaty se snad nikde neprodávají...
Odpovědět
Asi tak :)) Sehnat jednoduché, bezkorzetové, dobře šité šaty bez třpytek, krajek, výšivek a záclon je tady v ČR utopie.
Odpovědět
já také takové prodávám :)
Odpovědět
Jednoduché šaty bez ozdob, ale z krásného materiálu, třeba hedvábného šantungu a krepu vám ráda ušiji na míru. Podívejte se na naše stránky. Cena je téměř vždy menší, než je půjčovné ve většině pražských salonů.
Odpovědět
Profilova fotka
V naší nabídce najdete i jednoduché modely, ale i ušití podle Vašich představ je možné ;-) Více fotek najdete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Jednoduché šatečky měla paní ve studiu Agnes v Praze, kde jsem vybírala svatební šaty já :) Pokud je představa taková, tak by nebylo špatné se tam zajít podívat :) další info případně na studioagnes .cz :)
Odpovědět
Ahoj, podívej se ke mně do bazaru, třeba se ti budou líbit. :) Jsou úplně nové. Jsem taky z Prahy, takže kdyby se ti líbily, napiš mi do IP můžem se domluvit i na vyzkoušení. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Prodáváme bez kabátku, velikost 34-36, na vysokou nevěstu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka, navrhuju a usivam na miru ruzneho typu saty :) Kazda nevesta je unikatni, a kazda ma jiny vkus a predstavy. Nevim jake predstavy mate vy, kdyz rikate "jednoduche saty" ;) Rada vas uvitam na salek caje, uvadime nezavaznou schuzku, spolu probereme veskere detajly. Klidne doneste nejaky fotky satu ktere vam se libi. No aneb rpijdte na Svatebni EXPO 21-22.11 kde mam zajistene prehlidky a moznost vlaste osobne seznamit se na stanku. Budu se tesit na vasi navstevu! NANAY designing with Love
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mela jsem jasno, ze saty ala slehackovy dort nebo ledni medved nechci :-) obesla jsem asi 4 salony v praze a bylo jasno, ze se svoji predstavou neuspeji. Vsude mi vnucovali korzetove saty, bez rukavu, s ohromnou sukni, apod. Nakonec mi je usila kamaradka svadlena a bylo to za hubicku :-) jinak se na ne muzes kouknout do meho alba.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Ahoj..taky tady prodávám jednoduché svatebky..pokud bys měla zájem..koukni..Každý týden jezdí manžel do Prahy..
Odpovědět
Prodávám zde Pronoviasky s guipur krajkou jen okrajově:) jinak ze šifónu http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Dobrý den rozšířili jsme naší nabídku i o šaty a kabelky - psaníčka. U modelů společenských šatů se najdou i jednoduché střihy ve světlých "svatebních" odstínech - vhodné taky na svatbu. Všechny modely šatů, Vám můžeme taky upravit na míru. Profesionální práce designéra a návrháře s 12 letou praxí. Navíc každý model si můžete zkusit on-line? Jak? Víc na našich stránkách...Těšíme se na Vás a přikladáme pár obrázků pro inspiraci...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
Nech si je ušít, to je jistota :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?