Kde sehnat tyto svatební šaty?

Holky, před časem jsem tu brouzdala a líbily se mi tyto sv.šaty. Ještě jsem netušila, že budu zanedlouho požádána o ruku, tak jsem si fotku uložila. Nevíte některá, kde bych sehnala tyto šaty, popřípadě odkaz na tuto nevěstu? Děkuji za pomoc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je nějaká reklamní fotka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle maji v Pardubicích na Pernštýnském nám.Jsou nádherné.
Odpovědět
Pokud chceš přesně tyhle, zkus švadlenu :)
Odpovědět
Profilova fotka
U švadleny nikdy nevíš jak dopadneš... Někdy jsou to pokusy...
Odpovědět
Podobné šaty mají v salonu Maya v Praze :) http://salonmaya.cz/svatebni-saty-puj... Návrhář Tarik Ediz :)
Odpovědět
ušijí Ti je v Madoře v Mikulově
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzn Mohu nabídnout ušití :) A vzhledem k tomu, že se šaty v průběhu několikrát zkouší, tak vždy víte, na čem jste :) Odkaz na tvorbu a více informací na webu (odkaz pod textem), pokud byste se chtěla na něco zeptat, nebojte se mne oslovit.
Odpovědět
sice tam je jiná sukně,ale vršek je stejný a BOŽÍ !!! http://www.salonparis.cz/svatebni-sat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si podobné nechávala šít od slovenské návrhářky a předčily všechny mé očekávání. Musíš se sice změřit podle podrobných instrukcí, ale pak už máš pokoj. Jsem z nich nadšená jsou dokonalé, sedí perfektně, dobrý materiál, sama si vybereš krajku :).... Vejdeš se d 10 000 a můžeš je prodat.
Odpovědět
Holky moc děkuji :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Ahojky, zkus se podívat na www.lemonika.cz, tam jsem asi po 6ti různých salonech konečně vybrala:-). Ať máte krásnou svatbu a pěkné počasí.
Odpovědět
Článek se načítá
Všem moc děkuji..snad si už konečně nějaké vyberu :-)
Odpovědět
Ahoj, i já velmi doporučuji salon Le Monika v Jaroměři. Chtěla jsem se tam jen juknout, ještě než začnu shánět po Praze a tak..na webu i ve skutečnosti nemají mnoho šatů, ale za to jsou to teda pecky. Zamluvila jsem si hned druhé šaty, co jsem měla na sobě a tím moje zkoušení a hledání skončilo :-) Šaty z tohoto salonu jsou neotřelé, hodně krajkové, a přitom působí honosně až pohádkově. Doporučuji :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@miskapop a máš foto?
Odpovědět
Profilova fotka
@lorenn ahoj jaké máš zamluvené ze salonu La Monika? Taky o nich přemýšlím
Odpovědět
Profilova fotka
ano.. kam mám poslat?@aneta888
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mohu Vám šaty ušít. Cena za ušití je 7000 - 9000Kč a za materiál se nevěsty vejdou do 2000 Kč (tedy pokud tam není nějaká mega drahá krajka...:-) Takto je cena konečné a samozřejmě při první schůzce když už vím jaký bude materiál, tak cenu ještě upřesním..... Dále to na zkouškách dělám tak, že když si nevěsta není jistá jak velkou tylovou sukni by si přála, (pokud tylová je) tak na první zkoušku dělám méně vrstev a na další popř. vrstvy přidám. Ale to už je na domluvě a hlavně na zkouškách už se šaty dotvářejí přirozeně...:-) Pokud by jste měla o mou práci zájem, tak se můžete podívat na mé webovky. Svatebky šiji hodně.. Jsem i Pánská krejčová, tak mohu došít i ženich a vlastně sladit kohokoliv ze svatebčanú...emoticon S pozdravem Martina
Odpovědět
@tinakli Dobrý den, možná kdyby jste napsala dříve, tak bych i zájem měla, ale teď už máme svatbu "za pár" takže mám šaty vybrané :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzn Tak to je škoda......ale určitě jste vybrala jak nejlépe jste mohla, tak už se jen těšte...:-) Martina
Odpovědět
Děkuji..moc velký výběr neměli (nebo jsem moc náročná) :-D ale snad se budou ženichovi líbit. Hezký den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?