Kde půjčit či ušít svatební šaty do 10tis od Ostravy po Třinec a okolí???

Prosím poradit,kde zajít se podívat na šaty do 10tis od Ostravy po Třinec o okolí??? Salon Tina Haviřov - sklamáni, nesmi se fotit, Ostrava - Salon Paris,přijemný personál, může se fotit,šaty hezké ale při mem vzrůstu 162cm jen jedny v úvahu ale wow efekt chybí. Salon Karviná Maanba - grrr, 2,5hod zkoušení 4 šatů a jedny horší než druhé :-(:-(:-( Já jsem asi moc náročná...Prosim poraďte...Z salonu kde šaty v Ostravě stojí 40kč jedny zkoušení se cítím strašně pod tlakem a nervozní že za ty penize MUSÍM něco vybrat...
Odpovědět
tohle je fakt hrozné v těch salonech..já tam kvůli tomu ani nechodím..a ačkoliv se platí za zkoušení, i tak je mi vždycky strašně trapné si nějaké hned nevzít. Ale když to je fakt hrůza někdy tam a hlavně člověk přece nemůže padnout hned v prvním salonu na šaty- nebo by to byla velká náhoda... neporadím, ale soucítím. Já si radši šaty nechám ušít.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka byla někde a měla šaty myslím za 10 a byla spokojená, že oproti jiným salónům byly krásně bilé, neseprané. Můžu zjistit kde.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechám šít u http://m.hana-binarova.webnode.cz/fot...
Odpovědět
Byla jsem ve dvou salonech v Praze a naprosto chapu... Nuance uzasny saty vse, pani naprosto profi, nestezuju si, efekt uzasu z satu 0, salon nekde u I.P.Pavlova, katastrofa, slecna/pani mi tvrdila jak mi slusi, ale kozy mi vylejzali, nesluseli apod., chtela jen vydelat ne, ze by chtela radit :-( proto jsem se rozhodla, ze jdu do satu, ktere si vyberu na netu, objednam a prijdou mi, podle mych parametru a podle toho, ze mi slusi A styl :-) na obchazeni salonu nemam nervy, tedy spis na ty prodavacky...
Odpovědět
Zkus v Havířově Vanessu (fotit se může, šijou i na míru), pak nahoře na Bludovičáku je taky jeden a druhý Mirael uprostřed kopce, ale tam jsem nebyla. V Ostravě je ještě třeba Karina (foto ano, šaty hodně levné).
Odpovědět
@clarkaa děkuji za radu,taky uvažuji nad šitím
Odpovědět
@michelle_01 Koukala jsem taky na tu Vanessu...zkusim tam napsat a zajit :-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
@eliye Divala jsi se na Elody.cz?😉
Odpovědět
@blakube Tak jsem koukla na Elody.cz...šaty krásné...jen si netroufnu objednat šaty prez net...ale asi pohledám švadlenu v okolí,to ušití vyjde stejně jak zapůjčení...a na strankách se mi jedny moc líbily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , kdybyste měla cestu do Prahy , po Vánocích do našeho outletu naskladňujeme zcela nové modely , prodejní ceny všech šatů do 10 000 Kč.
Odpovědět
@eliye Zkuste svatební salon: http://www.emmimariage.cz/, sídlí v rodinném domku v Dolní Lutyni, paní je moc skvělá, poradí, navrhne a když to má ve svém, tak určitě budou ceny příznivější než v salonech, kde jsou majitelé v pronájmu.
Odpovědět
Salon Karina Ova-Svinov. Hezké šaty za pohodové ceny a supr paní co poradí, nic nevnucuje a nechá vyzkoušet co si člověk řekne a i vice :-). Stránky mají zaostale, nemají na nich ani pol. šatu co v salonu je třeba se tam podívat osobně.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.nejkrasnejsisaty.cz/svateb... http://www.nejkrasnejsisaty.cz/dlouhe...
Odpovědět
@hanule61 Díky moc, paní jsem kontaktovala. Jen domluvit se na termínu ...pak dám vědět jak jsem dopadla :-)
Odpovědět
@martakuk Děkuji za tip...určitě tam zkusím zavolat a zajet. Pak určitě pisnu jak jsem dopadla :-)
Odpovědět
@clarkaa Kde byla ta kamarádka v tom salonu? :-) Jsem zvědavá...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak emmi mariage
Odpovědět
@clarkaa Tak az na tu dlouhou cekaci dobu...Emmi Miriage budu muset zkusit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eliye kámoška neodepisovala 😀
Odpovědět
@clarkaa já myslela na dlouhou čekací dobu než nás paní z Emmi Miriage objedná na zkoušení satu,bavim se teď o termínech za 3tydny. Jinak si nedovolují mít připomínky když mi pomahaš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eliye 😀😀😀 jo takhle. Tak to si dávají pěkně na čas
Odpovědět
Jak jsem slíbila píšu recenzi na další salony, když už jsem to s kamarádkou absolvovala....Salon Emmi Miriage- šaty nádherne,fotit se mohlo, byla jsem nervózní z košičků, nebylo tam co dat a to nejsem rovna :-D a dostala jsem na zkoušení krásné svatební boticky s 12cm podpadkem a vypadala jsem v tom hezky ale nevydržela bych v těch botách a moc se netvarili na krácení sukně. chápu ze už ji pak moc nevyužijí.:-( jinak paní velmi milá a ochotna. Salon nebo domek s pár šaty Do chomoutu s úsměvem - velmi milá a ochotna paní nás vyfotila vlastním mobilem a fotky zaslala. Byla jsem nadšena z šatů jak na Popelku s zdobeným korzetem ale byly moc objemné. Šaty paní dá ušit na zakázku i nové do 6tyd. Má tam katalog a ceny začínají na 5tis. Třeba někdo jiný vybere... salon Karina Ostrava Svinov - paní mile, volala jsem pro objednání termínu ale můžete přijít kdykoliv. Byly jsme dvě a došly v 16:15 . Zkoušely jiné nevěsty, čekalo se a na me pak moc času nezbylo, třeba přijít dřív. Šaty s cenou 4990 Kč ale na me zas moc saty neměla, sedly jedny a prý pokud ne objednám hned, už nebudou a mam přijít až budu chtít půjčit....bych poslala fotky... abyste viděly co bylo ....pro zasmani
Odpovědět
Salon Vanessa - velice ochotna paní a má opravdu vkus, ve všech šatech jsem vypadala dobře jen potřebovaly úpravy menší větší aby mi seděly. Cena 8000kc za půjčeni a 12tis nové co jsem přemýšlela a salon jak Vaše šaty pak po svatbě půjčí tak Vám dá 4tis a šaty Vás tak nové vyjdou 8tis za pujceni, nebo si je necháte a prodate sama.... Salon Audrey Ostrava - velmi milá obsluha, šaty jiné než všude, paní ochotna upravit šaty na mne, ale pak cena cca 10tis rozhodla... Šaty jsem si dala usit v Polsku v Astoria suknie slubne, cena cca 9tis ušite nové a na me velikost kosicku i délka, mam to blíž jak Havířov Vanessu jinak bych šla tam a vybrala jsem si materiál a dostanu závoj v ceně i bolerko...tolik dojmy :-)
Odpovědět
@eliye Mohu se zeptat, jestli je nutná předem telefonická domluva? A také jak jsem se domlouvaly - česky? Jak dlouho prosím ušítí trvá a kolik zkoušek je třeba? Moc děkuji za info
Odpovědět
@ivuee Do Salonu v Polsku Astoria je nutná předem domluva,pani prosila ať má na nás čas,je tam sama. Ušití trvá dle domluvy ale myslím 3mes aspoň předem. Objednává látky taky tak aby stihala.Mam mít 3zkousky,posilala jsem fotky jak to chci.Ja mluvím polský ale paní je šikovná a jde se domluvit si myslím i český :-) jinak jak bych mohla,pujdu i tlumocit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?