Kde najdu takové elegantní šaty v okolí Ostravy?

Profilova fotka
Nevím jak přesně tento styl nazvat. Potřebovala bych poradit kde se dají takové šaty půjčit na severní Moravě? Nejlépe okolí Ostravy. Prošla jsem už dost salónů ale většinou je nemají, tvrdí že je to starý styl, který nikdo nechce, ale co mám dělat když se v nich cítím nejlépe? Pokud je některá z Vás měla, prosím napište to do diskuze nebo klidně do zprávy. Chtěla bych se podívat jak takové šaty vypadají na fotkách. Pro představivost přikládám fotky, které mám i v albu: Pomalu to rozjíždíme. Děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Souhlasím s kolegyněmi ze svatebních salonů v Ostravě. Tento styl svatebních šatů nevěsty dnes již nevyhledávají. Nicméně musím potvrdit, že i takové šaty se v nabídce světových návrhářů objevují i dnes, zvláště po inspiraci svatebními šaty Kate Middleton. Nevím, jestli chcete šaty z novějších kolekcí, ev. značkové šaty, které by vypadaly takto. Nebo preferujete šaty z kolekce před 15 lety, kdy se tento styl nosil a můžete je najít někde na bazaru, případně v Polsku, které preferuje zdobnější styl šatů. Právě vybíráme nové modely od návrháře Kennetha Winstona pro náš salon a v nabídce šatů jsem viděla šaty, které přikládám. Na první fotografii jsou šaty inspirované Kate Middleton. V salonu je máme s krajkovými rukávy (2.fotka), jsou nádherné. První jsou stejné, jen rukávy nemají. Na dalších 2 fotografiích jsou další šaty podobného typu, taktéž lze objednat jako nové šaty. Pokud byste v Ostravě nesehnala, dejte vědět, můžeme případně tyto šaty pro Vás objednat do našeho salonu. Jen jsme z Prahy :-)
Odpovědět
Zkus salon Radka ve Fulneku, mívali tam takové "staré" modely. :-)
Odpovědět
Popř. nechat si ušít šaty na míru. Tahle možnost je také. :-)
Odpovědět
@bobichicken su tu uplne nadherne saty :-) len asi by mi prekazala ta vlecka :-D ale padla mi sanka z nich ;-)
Odpovědět
myslím, že většina salonů takové šaty už dávno vyřadila. ;-)
Odpovědět
já bych zkusila to Polsko nebo aspoň polského výrobce, oni se fakt v takovémto zdobení a stylu vyžívají.... případně zkus mrknout na emmimarriage.cz, salon v Dolní Lutyni, třeba model Morgan z kolekce diamond 2013 není třeba až tak daleko (nebo tě zaujme něco jiného...) - měla jsem od nich šaty z kolekce 2012 a můžu jen doporučit
Odpovědět
Zkus ještě topnevesta.cz. :-)
Odpovědět
Nebo ještě salon Angelika - na stránkách dole mají takové hladké šaty, možná by se ti líbily. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?