Kde můžu prodat svatební šaty?

Profilova fotka
Ahoj, rada bych se zeptala, jestli nemate tip,kde by koupili svatebni saty. nechci, aby lezely ve skrini na to jsou moc krasny...na bazarek jsem je davala,ale tam je satu spousta a nevim, kolika nevestam se chce chodit po bytech a zkouset saty??? spis bych je rada dala do mensiho salonu, popr. je nekde inzerovala, kde je pristup vice lidem, aby si je vsichni mohli v klidu prohlednout popripade vyzkouset. Mate pro me nejaky tip?Diky,L.
Odpovědět
1
2
Ahoj Barber, zkus je hezky nafotit (lepší je vždycky na postavě), a poslat do do místních svatebních salónů, jestli by neměli zájem... moc jiných možností myslím ani není ;-)
Odpovědět
Myslela jsem poslat ty fotky mailem, samozřejmě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak nevím jestli se ti podaří prodat je do salonu. Když jsem šatičky vybírala, tak jsem se ptala, jestli je nějaká možnost, kdybych si šaty nechala ušít, tak jestli je někdo odkoupí a všude byla odpověď stejná - šaty šité na míru neodkupujou, o půjčení šatů šitých u nás prý není zájem, protože ať se soukromá švadlena snaží jakkoliv, tak prý nemůže dosáhnout výsledku srovnatelného s výrobci, kteří jsou specializovaní jen na svatební šaty. A šaty z ebay, prý v oficiálním salonu půjčovat nesmí, protože jsou to kopie známých návrhářů a to se prý v salonu půjčovat nesmí.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, díky za tip, šaty nejsou ušité, ale koupené od velmi známé návrhářky svatebních šatů v Austrálii-http://www.wendymakin.com/popup.asp?catid=1&productid=256 (salony má iv Británii), ale tady není známá- kvalitní materiál, dokonalý střih, něco jako šaty San Patrick z USA. Salony v Praze mají svoje značky, které nabízejí a nemohou "porušit" smlouvu zastoupením jiné značky. Spíš mě napadá jestli nemáte tip na nějaký mimopražský salon, kde mají kvalitní nabídku od více značek a s kým by se dalo jednat- v Praze je tak trochu centrum všeho a šaty jsou pro ně přeci jen z ulice, ikdyž třeba v salonu CHIC se snažili pomoct, šaty se jim velice líbily,ale nákp jednoho kusu nebyl schválen vedením. Budu ráda za jakýkoli tip na salon nebo i obchod, kde by bylo možné šaty nechat na "předváděčku" a třeba i až později řešit prodej. díky moc,Lucka
Odpovědět
Petro, to mě překvapuje, že si šaty nechtějí nechat. Mně nabízeli v několika salonech, že by mi mohli nechat ušít šaty na míru a stojí to pak stejně, nebo jen trochu víc, než půjčovné a šaty jim zůstanou. Takže takové salony by třeba šaty koupily.
Odpovědět
Ahoj, mám podobnou zkušenost jako Hana - byla jsem se ptát v několika salonech na ušití a leckde mi nabídli, že mi je ušijí za cenu půjčovného a pak si je tam nechají. Ve 2 jsem se dokonce zmínila, že mám doma už jedny koupené šaty, ale jsou mi velké, tak se nabídli, že je koupí. Ale byly to menší salony, žádný "značkový", tak zkusit obejít takové. A já si ty šaty kouila právě tady na bazaru a pak si je šla do bytu zkoušet, vůbec mi to nevadilo. ještě bych určitě dala inzerát na nějaký jiný server (Aukro, atd)
Odpovědět
Profilova fotka
příteli v jednom salonu řekli, že pokud se do jejich velikosti nevlezu, a půjčové bylo kolem 3.000,- tak že pak by pro mě museli nechal šaty ušít. Zaplatila bych celou cenu a pak by si je nechali, to je dobrý, že?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, vsichni! ja mam stejny dotaz. Po svatbe mi zustali nadherne saticky, a je mi lito, ze takove jen viseji ve skrini :-( zkusila jsem dat nekolik inzeratu do ruznych bazaru, ale na fotce bohuzel neni videt cela krasa satecku, tak nevim jestli to nekoho zaujme. Nemate nekdo s tim zkusenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
A z ebay se teda nesmí šaty půjčovat a prodávat?To je škoda ne,jsou krásné..a kdo to pozná....větnamci taky prodávají padělky.Pokud tam není napsaná padělaná značka,tak myslím,že se to smí....nebo ne?
Odpovědět
holky ahoj prosim napiste mi do IP kontakt na salony kde vam povedali ze by saty odkupili, ja mam dvojo satov - jedny su original Valentino - tie som vydrazila na ebayi a druhe su dovezene z Pariza ale uz som napisala sbad do vsetkych salonov na Slovensku a aj do vela v Cechach ale stale nic... a s predajom tu v bazari mam zle skusenosti, vzdy iba dostanem email s otazkou na cenu a ked odpisem tak sa uz viac "zaujemkyne" neozvu, a pritom ich predavam takmer za cenu pozicovneho... moc diky!!!
Odpovědět
I to je důvod proč si šaty půjčím. Starosti s jejich prodejem až mi budou zabírat moc místa ve skříni by mě nebavily :-p
Odpovědět
s tim ale melas podle me pocitat ze je prodas za cenu podobnou pujcovnemu..a ja zadny salony ktery by odkoupily saty jen tak od nekoho teda neznam :-| vetsinou je to tak ze salon saty usije pak zaplati jakoze "pujcovny" v nejake castce a pak si je necha na sklade a pujcuje dal ....
Odpovědět
Článek se načítá
no ved hej to je ta finta ze saty salony kupuju za velmi lacno a uz par pozicani im vrati cenu... ja som ale nechcela saty ktore sa cenou pozicovneho skoro vyrovnali mojim novym satom a pritom su x-krat pouzivane :-( nevadi, ebay to isti, kupila som ich tam a tam aj skoncia vo svete je to bezne, ale ta procedura predaja na ebayi je komplikovanejsia...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no ja zase na ebay nepoviem jedno zle slovo, mam odtial vela skvelych veci, moje plazove svadobne saty boli Valentino, ktore by na slovensku stali 80tisic, ja som ich mala o polovicu lacnejsie, len netreba objednavat u cinskych nespolahlivych predajcov - ale o tom je tu vela inych tem, tak aby som sa vratila k povodnej teme: - este pred svadbou som v jednom salone vyberala doplnky a tam mi slubili ze saty odo mna v oktobnri odkupia, ved ich 2x pozicaju a maju cenu naspat, ale potom ked sa uz malo ist na vec tak sa cukli a uz mi neodpovedali na maily ani nedvihali telefon :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mam stejny problem, take jsem saty nabizela ruznym salonum, ale vetsina tech vetsich salonu, na ktere jsem nasla kontakt na internetu - presne jak pisete - vetsinou vede jen jednu nebo dve znacky a jine znacky treba ani prodavat nemohou. Pripada mi to hloupe, pokud jsou saty hezke, tak by nemel byt problem je pujcit a po dvou pujcenich by se jim naklady za nakup vratily, ale je to zkratka tak jak to je, smlouva je smlouva... Takze jestli se Vam uz nektere podarilo nebo az se Vam nektere podari saty prodat, at uz primo do salonu nebo pres inzerci na internetu, poslete mi prosim tipy! Dekuji!
Odpovědět
Zuzi - my měli veškeré věci na svatbu ušité nebo koupené a dávala jsem inzeráty kam jen to šlo, a všechny věci, které jsem zatím udala, jsem prodala tady přes bazar na BRM. Jinak co si pamatuju jsem zkoušela servery mimibazar, aukro, sbazar, svatba,.... a dál už si to nepamatuju.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,kdybyste měla některá zájem,tak prodávám knihu Svatební album a taky nepoužitý závoj,nakonec ho mít nebudu.dík
Odpovědět
Diky moc za tipy, Blani! Ze je tu na "BRM" bazar jsem si ani nevsimla!!! :-) Jsi zlato, opravdu diky moc, zkusim to!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Holky, obnovuji téma :) taky se teď snažím prodat šaty. Zkusila jsem napsat do nějakých salonů, zda šaty neodkoupí, ale moc tomu nevěřím. Šaty jsou dost objemné, takže bych je chtěla prodat co nejdřív. Jenže když vidím kolik jich tady na bazaru je, tak nevím jaká je vůbec šance. Jak určit cenu? Kolik procent jít dolů z ceny nákupu?
Odpovědět
Profilova fotka
@menak Dobrý den, nabízím Vám možnost komisního prodeje. Více informací Vám ráda napíši mailem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šance na prodej je určité tady jde vše hned pryč a hlavně šaty:-D záleží jestli jsou nové nošené jen jednou nebo už vícekrát jestli nejsou těžené atd....jinak co tu koukam většinou jsou tu šaty za polovinu ceny ....tlusté tady bazar :-);-)
Odpovědět
Profilova fotka
@menak
Odpovědět
Profilova fotka
@vavrinec dobrý den, mohu poprosit o bližší info? taktéž bych ráda prodala svatební šaty....
Odpovědět
Profilova fotka
@prumyslovacka Dobrý den, více informací jsem Vám napsala do IP. Budete-li mít jakýkoliv dotaz, napište, ráda Vám odpovím.
Odpovědět
Nikdy bych šaty nedávala do komise. Taky by se mohlo stát, že si je nejdříve půjčí a pak řeknou ,že už je nechtějí...
Odpovědět
Profilova fotka
@mzurianova Samozřejmě po celou dobu co jsou šaty v komisním prodeji za ně neseme odpovědnost. To znamená, že se smluvně zavazujeme k tomu, že je v případě, že se neprodají, vrátíme ve stejném stavu, jak je zde nevěsty nechaly. To je opět vše zaznamenáno ve smlouvě. V žádném případě se tudíž nepůjčují, jsou v ochranném pytli a zkouší je jen vážní zájemci.Opravdu bychom si nedovolili je mezi tím půjčovat a cokoliv tím riskovat.
Odpovědět
@vavrinec Můžu také poprosit informace o prodeji do zprávy? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@maryrose26 Dobrý večer, více informací Vám napíši do IP ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?