Kde koupit šaty Pronovias za přijatelnou cenu?

Profilova fotka
Ahojky, mám prosbu - neznáte některá z vás nějaký obchod (i eshop, zahraniční, to je prostě úplně jedno), kde by se za rozumnou cenu nechaly vybrat a koupit šaty Pronovias? Zatím nevím jaké konkrétní, líbí se mi jich víc :). Já osobně našla např. millybride.co.uk, kde jsou ceny dosti slušné, ale nemám s ním žádné zkušenosti, tak budu vděčná za každou radu :) Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pokud ti nevadi, ze budes mit na sobe kopii, coz znamena levny material, nekvalitni usiti a mozna budou i podobne, nikoli verohodne, tak je to fuk, pres jaky server je koupis. Osobne pokud bych mela limitovany rozpocet, radsi bych koupila originaly tady na bazaru nebo si nechala usit nejake pekne z kvalitni latky. I ted na bazaru jsou saty Pronovias a dalsi designeri a kdyz to otevres, tak saty vypadaji opravdu lacine a nemaji poradne vymodelovany tvar, krajka je jak vzita od zaclony a o nasitych koralkach uz vubec nemluvim. Ja uplne chapu, ze tu spousta nevest nema penize na rozhazovani, ale porad si myslim radsi jiz jednou noseny original nebo svadlenku, nez radoby original od cinanu.
Odpovědět
Velké značky jako Pronovias, mají pevně danou cenu svých modelů, to znamená, že jejich aktuální kolekci koupíte na celém světě za stejné peníze. Levnější mohou být starší kolekce a použité šaty koupené přímo od nevěst. V Čechách je oficiálním zástupcem této značky Nuance, zeptejte se u nich, můžete levně koupit ve výprodeji nějaký starší model.
Odpovědět
V Adině v Praze mají některé starší modely na prodej... taky se mi šaty od Pronovias hodně líbily, tak jsem tam zamířila. Jenže šaty značky této značky jsou poměrně dlouhé a nedají se moc upravovat a já moc vysoká nejsem. A navíc pokud to jsou klasické áčkové šaty, tak mají dosti bohatou sukni a na focení ok,ale aby v tom pak člověk byl celý den, tak mi to přišlo nepohodlné a navíc nechci,aby partner a všichni museli být na focení "kilometr" ode mě...chce to ale určitě zkusit...já je měla taky jako favoritky...
Odpovědět
Levne sezenes akorat bazarove zbozi. Pokud najdes levne nove, nebude to original. Ja teda vubec nevim, ze by je meli .mimo oficialni web...
Odpovědět
Já jsem své Pronoviasky kupovala v Drážďanech v salonu In Due. Byl to výprodej starší (nenošené) kolekce a ani po té slevě to nebylo zrovna levné. Pokud někde na internetu narazíš na modely za 300 dolarů, jsou to kopie a domů ti rozhodně nepřijde, co vidíš na obrázku. Nejlevnější možnost budou asi šaty, které vyprodávají půjčovny.
Odpovědět
Ta stránka myllibride nejsou prodejci originálních značkových modelů, ale jsou to čínští prodejci kopií. Když se podíváš na kontakty není tam telefon, ani adresa firmy, prostě nic konkrétního. Takhle poznáš čínskou webovku od těch solidních.
Odpovědět
A co se podívat tady co prodávají/váme my již bývalé nevěsty? Podle mě ti každá holka dovolí zajít k ní domů a šaty vyzkoušet...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem ty sva koupila ve vyptodeji v nuanci.Maji tam porad nejake.
Odpovědět
Prodávám tu originál šaty Pronovias z kolekce 2013 http://www.beremese.cz/market/svatebn... neváhejte mne kontaktovat děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Vřele doporučuji náš sezónní výprodej. Pořiďte si pronoviasky, které umíme i jakkoliv upravit (vč.zkrácení!). Všechno dobré přeji.
Odpovědět
Šaty od Pronovias jsou prostě úchvatné, ale ceny nových šílené. Prodávám model Berta 2013. Dejte vědět, pošlu více informací :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si šaty z Nuance na netu prohlížela xkrát...a jsou překrásný....ale ty krajkový co chci, to bude půjčovný tak 15 a výš a to se mi fakt dát nechce :-/
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zkuste specifikovat styl a velikost,nějaké na prodej máme za ceny do 15 tis.
Odpovědět
Prodávám zde na bazaru sve svatebni saty Pronovias. Jedna se o original - koupeny byly v salonu Nuance v Praze a i veskere upravy a cisteni probihalo tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?