Kam pro svatební šaty? Jižní Morava

Dobrý den, Poradíte mi půjčovnu svatebních šatů, nejlépe okolí Brno, Vyskov, ale klidně si dojedu někam dal.
Odpovědět
Kdybych nebyla tlusta urcite bych se vydala do TyMomnety - Tisnov :)). Jinal V Brne je pujcoven spousta :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem pro MOMENTY :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Brně je toho spousta, největší asi Caxa, pokud byste si chtěla nechat šít, rozhodně doporučuji Madoru v Mikulově - mají tam i šaty hotové na podzim ve výprodeji.
Odpovědět
Kolik se tak pohybují ceny v Madore v Mikulově?
Odpovědět
Profilova fotka
Brno - Salon El :) nejlepsi! Nadherne saty, uzasne asistentky a celkove pristup salonu je na 1* :) mela jsem od nich pujcene saty a nemohla jsem si lepe vybrat :)
Odpovědět
@niky555 taky by mě zajímalo, kolik vychází v Madoře ušít zdobné šaty ne uplně obyčejné :-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
@fascialka tak to zalezi na slozitosti, vyber materialu. Nejlepsi je jim poslat predstavu a oni dokazi rict pribliznou cenu. Jinak ja doporucuju Svatka UH, byla jsem u nich zkouset a naprosto spokojena. Nejprve jsem uvazovala prave o Madore, nakonec si budu kupovat u Svatky. Jejich svadlenka mi bude sit na me. Ja se zamilovala do jednech jejich skladanych satu - zvlast sukne, spodni korzet a krajkove bolerko. Maji strasne moc ruznych druhu a moznosti. Takze budu mit jedny jejich😊 teda budu tam delat asi malinke upravy😊
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a na Caxu jsem neslysela moc dobreho. Z meho okoli dve kamaradky byly (neznaji se) a vubec nebyly spokojene tam. A na internetu jsem taky nasla stiznosti. Puvodne jsem chtela jit do Ol, ale nakonec jsem si to rozmyslela. A nejdu tam vubec.
Odpovědět
@ivusska91 Ahoj, moje z Madory stály 19 tisíc se spodnicí a závojem. Tuším že 17,5 pouze šaty. Cena je určitě daná i velikostí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@fascialka To se pohybuje různě, právě dle materiálu a zdobnosti, myslím, že tak 15 000 - 20 000kč. Musela byste se jich zeptat přímo na to, co chcete. Já si šaty nenechala šít, měla jsem je z Madory z výprodeje - nevím, jestli to jsou nevyzvednuté kusy, ale bylo tam cca 20 šatů různého typu a velikostí a ceny od 2 do 5 tis + vám je kdyžtak mírně upraví na míru zdarma (délka sukně, záševky).
Odpovědět
@niky555 a ten vyprodej v Madore stale probiha?
Odpovědět
Profilova fotka
@fascialka Já nevím, vdávala jsem se před rokem a nepracuji tam :-D. Nejlepší se zeptat přímo jich, nebo podívat na stránky...
Odpovědět
Článek se načítá
@fascialka já tam řešila šaty loni v říjnu a už měli dost probrané. Paní řikala, že už ve velkém chystají novou kolekci. Ale určitě bych si zavolala a optala se :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?