Kam nejlépe pro šaty v Praze?

Ahojky, ve kterém salónu v Praze se Vám líbilo nejvíc? A můžete ho doporučit. Děkuji moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se podívat sem: http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla šaty z Maggie Sottero na Vinohradské. Jsou jedny krásnější než druhé, na svatbu je dodají krásně měkoučké a voňavé, jen je potřeba počítat s cenami 10-15 tis. u 90% šatů
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla šaty ze svatebního salónu Maya. Je to na 5.května. Salón je sice menší, ale o to vřelejší je tam obsluha. Spálila jsem se co se týče chování v Nevěstě i Adině. Tady to bylo moc příjemné a skoro rodinné. Dobře poradili a šaty byly krásné a voňavé. Vřele doporučuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj take jsem z Prahy a najit tu hezke saty za normalni penize je podle me nadlicky ukol.. Jestli muzes vydej se do mostu konkretne salon Mia a Delta sidli od sebe 50m a ceny? Prodej satu levnejsi nez pujcovne v Praze ale ne nejake hruzy ale ty stejne saty co mame v praze se tam daji sehnat daleko levneji nebo ja aspon sehnala a koupe satu me vysla o 5 tis min nez pujcovne v Praze..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja byla zatim v Natali...za týden jdem do Anet a pak mam naplánovano Venesis plus jeste asi 2 salony kde si nepamatuju jméno :-D rada bych do 10tis...a chci mořskou pannu s krajkou :) takze uvitam tipy kde maji treba vice satu tohoto typu :)
Odpovědět
Já byla v Natali, cenově vyhovující, vybrala jsem si a teď už se jen těším, až je budu mít na sobě :)
Odpovědět
Prodávám tyto originál Pronoviasky za cenu půjčovného
Odpovědět
podívej se ke mně do alba na šaty Oksana Mukha. cena 12.000 Kč (původní 22.000 Kč), ještě jsou rok a něco v záruce (doklad předám) přidám i dekorace a doplňky zdarma jako kabelku atd. vyzkoušení na P1 kdykoliv.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?