Jsou to ty pravé?

Profilova fotka
Potřebuju poradit. Už před rokem jsem si koupila šaty, byla to láska na první pohled, ale teď mi dojde že jsem v nich uplně tuctová, nehezká, tlustá. Doporučili byste mi koupit nové? Sestra a kamarádka tvrdí, že se mi to jen zdá, že je to takový střih, tak nvm no. Do svatby mám 80 dní
Odpovědět
šaty jsou krásné :-)
Odpovědět
já bych v nich teda problém neviděla...jednoduchost podle mě není vada ( když teda nejde o mozek, ale o šaty).....a jestli vám to vadí, tak se prostě vyřáděte na doplňcích ....vražte si nějakou extra velkou kytku nebo fascinátor do vlasů......měla jsem lehce podobné a šla jsem při focení i do klobouku!!
Odpovědět
Profilova fotka
zajímavé jsou ... pochybovat musíme každá ... tuctová? Podle mě korzetové šaty jsou tuctové ... ale je to můj osobní názor a každý má názor svůj. Já si vybrala šaty, které jsem tady na nikom zatím neviděla ... a dočkala jsem se strašně negativních recenzí a bůh ví čeho ještě ... ale byla to láska na první pohled a pokud se do nich na zkoušce znovu vejdu :D tak jdu do nich! Takže jsem jednoznačně pro Lásku na první pohled a bez pochybností by to asi nebylo ono, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si pro klid duse zajdi na zkousku do nejakeho salonu a uvidis sama, jestli te nejake jine saty nadchnou vic (i vzhledem k cene pujcovneho) a nebo zjistis, ze uz ty prave vlastne doma mas a pripomens si aspon proc to byla laska na prvni pohled ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím že šaty jsou v pohodě. A jenom zvýrazňují tvou postavu, máš ženské křivky za které se nemusíš stydět ;-)
Odpovědět
Tyhle šaty jsou určitě z těch lepších, co se tu objevují, ale nelíbí se mi ten prodloužený korzet, dělá ti to krátké nohy a rozšiřuje to. A taky se mi nezdají hezké ty vlny, co vznikají na sukni. Nejsou špatné, vůbec nevadí, že jsou jednoduché (naopak), ale střih není ideální.
Odpovědět
Co člověk, to názor....Řeknu tedy ten svůj. Jste krásná:) Ale ty šaty se mi na Vás nelíbí. Jsou příliš těžkopádné, viděla bych Vás v nějakém lehčím materiálu, něco jako krajka, hedvábí, aby se zdůraznila Vaše krásná postava, střih také jiný,třeba šaty s ramínky, něco takového lehkého, víc na tělo, nebo naopak rozevlátějšího......Ale píši to jen proto, že sama váháte. A už to, že si v nich připadáte nedobře, bych být Vámi považovala za důvod ke změně:) Ale pokud si je rozhodnete nechat, zapomeňte prosím na vše, co jsem napsala, protože krásná nevěsta budete každopádně:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, me se saty libi a tobe sedi. Nemenila bych je :) Vypadas v nich nezne, tak jak se na nevestu slusi :) @luca1601: zdravim, moc dobre si na Vase fotky i diskuzi pamatuji. Prosim neprekrucujte tu fakta. Ptala jste se na nas nazor a psali jsme Vam, ze saty mate zajimave, ale nesedi Vam strihove pod prsy a u krku. Rozhodne se nejednalo o "strasne negativni recenze a buhvi co jeste". Samozrejme si je nechte, pokud se Vam libi. Problem zde nedelaji nase odpovedi, ale to, ze jste smutna, ze jsme Vam napsali kriticke odpovedi spise nez pochvalne komentare. Preji Vam krasnou svatbu a prosim nehante nas zde a na dalsich diskuzich/komentarich porad dokola ;)
Odpovědět
No, tlustá v nich rozhodně nejsi. Co mi vadí - ač mám taky korzetové šaty - je ten střih. Já je mám do A a tenhle střih, který se rozšiřuje až od "pánve" dolů mi přišel nelichotivý. Jinak se nenech "pobláznit". Taky jsem měla období, kdy se mi moje šaty nelíbily:-) To tady asi skoro každá. A je to i tím, že mi visí ve skříni od prosince...
Odpovědět
Mně se nelíbí to "prostěradlo" okolo pasu :( Některé salony teď nabízejí akční slevy, třeba na něco natrefíš...
Odpovědět
@janadora musis dat na svuj pocit, ne na nase nazory :-) Tady to bude ''co clovek, to nazor''. Na tech satech neni vubec nic spatneho, sedi ti, jsou pekne, vkusne, nevypadavas z nich, tlusta v nich nejsi, a fotka je amaterska, takze se tam samozrejme muze zdat, ze ti zkracuji nohy nebo neco takoveho, ale prodlouzene korzety se me docela libi. Musis dat na svuj pocit :-).. Ja ted na posledni zkousce u svadlenky stala pred zrcadlem a v tu chvili jsem vedela, ze to jsou ''ONY'' a budu se v nich vdavat.. pokud jsi nejsi jista, tak bez jeste neco zkouset, ale za me jsou ty saty pekne a nic tim rozhodne nezkazis.
Odpovědět
Saty jsou krasne a slusi ti....z meho pohledu bych zahodila ty zelene kraviny.....tim ze jsi bleda ti ta zelena vubec neslusi.
Odpovědět
Článek se načítá
V šatech se musíš především cítit Ty. Sto lidí, sto chutí. Já bych si na Tobě představovala jiné. Vrch je krásný, ale jak uvádí nějaká slečna nebo paní o příspěvek výše, nelíbí se mi látka a styl jejího zakoponování v oblasti bříška. Já měla pocit ze svých šatů zcela stejný. V pondělí před svatbou jsem byla na poslední zkoušce a svlékala jsem je se slovy, no v čase bídy, co se dá dělat. V den svatby jsem ze sebe, jako kopletu, byla unešená a připadal jsem si jako nejkrásnější nevěsta na světě, což jsem samozřejmě nebyla, ale pro ten den jsem si ten pocit uchovala. Nakonec mi je všichni šaty chválili. Manželovi jsem úmyslně dala po svatbě k nahlédnutí své fotografie v jiných šatech, i v těch nejpříšernějších mi řekl, že vypadám krásně. Takže asi tak :-D
Odpovědět
Jsou hezké ,ale co se mi nelíbí, jsou ty zelené ozdoby, musela jsem zaostrit, abych zjistila, že to jsou ozdoby, podle me se tam vubec nehodi, a ta kolem krku jakoby dela takovej divnej trojuhelnik....ale jinak pekne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?