Jsou to ty pravé svatební šaty?

Profilova fotka
Od prosince jsem si myslela, že tyto šaty jsou ty pravé pro mě, ale nějak jsem se dneska zadívala na tu fotku a ty šaty mi připadají takové, já nevím :-| ráda bych znala i názor od vás. Na mě se nedívejte, měla jsem těžký den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
za 1) záleží jestli se v nich cítíš dobře, pokud ano, dále nic neřeš, za 2) nejsem odborník, ale zdá se mi, že ty vodorovné volánky tě opticky zmenšují, myslím si že by ti více slušel jednoduchý ačkovy střih, s nějakým zdobením:) ber to taky tak, že jsi neupravená, účes taky udělá hodně, podpatky atd, ta fotka je polovina toho jak to v konečném výsledku bude vypadat:-) a nakonec to bude super:-) já měla objednané šaty od listopadu, teď v pátek sem si pro ně jela a pořád jsou krásné:-) zkus se vyspat a zkusit si je tak za 2 dny....:-) třeba je uvidíš jinak, :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto souhlasím s aisahas. Když člověk není úplně upravený,tak to dojem hodně kazí.Když si tě představím učesanou,namalovanou tak si myslím že to bude vypadat dobře.A přesně-hlavní je, aby ses v nich cítila. Já také stále pozoruji moje vybrané, jestli nejsou takové a makové..pak si říkám že mám vlasy na které mi před salónem spadla hrouda sněhu z baráku a namalovaná také nejsem nějak extra a představím si jak to asi bude vypadat v den svatby a řeknu si, že to snad bude ucházející ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě tenhle styl šatů moc neoslovuje, ale na tobě nejsou špatné. Jen se mi zdá, že tě trošku zmenšují, ale to může být tvou fotkou. Jak píšu, nesjou špatné, jestli se v nich cítíš a jsou pro tebe za nějakou rozumnou cenu, tak jdi do nich....
Odpovědět
Sluší ti-taky jsem si vybrala v tomto salonu a tyto měla na sobě, ale mi tak neslušely-jak píši holky-zkusíš je s botami, účesem, nalíčena a budeš nadšená-jsou jiné než všechny ostatní a tobě sluší, tak se neboj....já jsem taky pořád nervozní a to už je mám vybrané-svatba za 3 týdny a pořád se občas vzbudím a jsem na vážkách;) je to normální
Odpovědět
Profilova fotka
Me se zda,ze te delaji mensi..jestli vahas,podivej se jeste jinde :-)
Odpovědět
Tohle je asi nemoc všech nevěst, rozhodneme se pro šaty, které jsou úžasné a jediné dokonalé a pak nám to hlodá a hlodá :-D Jinak je to focené odspodu, takže zkreslené, bude to ok ;-)
Odpovědět
mně se líbí moc, jsou hezké, za mě ano, dole se mi líbí jak přesahují, výšivka na prsou hezká, doladit šmrnc - učísnout, přimálnout a nevěsta jako fík :)) a pak hlavně jak se v nich taky cítíš to taky hned vypadáš v nich taky líp :))
Odpovědět
Jsi štíhlá, vyber si něco víc přiléhavého a sexy... ;-)
Odpovědět
sice to není můj styl, ale šaty se mi na tobě líbí a sluší ti to v nich, ale záleží na tom, aby ses v nich cítila dobře, abys měla klid, můžeš vyrazit zkusit nějaké další a uvidíš, jestli ti padnou do oka jiné, nebo jestli se utvrdíš, že tyto jsou ty pravé :)
Odpovědět
Šaty se mi moc líbí a jsou slušivé. Jen bych pod ně volila klidně ještě o něco větší spodnici.
Odpovědět
přijde mi, že v nich moc nevynikne tvoje postava, vyzkoušela bych něco užšího
Odpovědět
Šaty ti sluší. Jasně , že bys třeba po dalším hledání našla jiné , které by byly třeba trochu lepší, ale to snad asi každá nevěsta. Myslím, že můžeš být s výběrem spokojená. My ti je tady posuzujeme podle fotky, která je třeba dost zkresluje, pokud jsi byla s nimi v saloně spokojená, tak už to neřeš a těš se na ně. Každopádně budeš krásná nevěsta v krásných šatech.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dej na první dojem. Já si vybrala šaty a když jsem tam pak chodila na zkoušky, přily mi před svatbou už okouné a byla jsem z toho docela nešťastná... Ale nakonec to byly ony. V den D jsem se v nich cítila úžasně. Řekla bych, že je to normální. Tyhle šaty máš každou chvilku na očích a jiné ti přijdou lepší - neokoukané. Jestli jsi si je poprvé vzala na sebe a řekla jsi si, že to jsou ony, tak to jsou ony! ;-)
Odpovědět
Za mě - od pasu nahorů dobré, sukně zvláštně neforemná, hlavně vepředu. Ale možná by ti to v salonu doladili na tvou postavu. Každopádně dej na svůj pocit, ty v nich budeš celej den.
Odpovědět
za mě nesluší.....vyber jiné....
Odpovědět
Nevím, co mi na nich nesedí, ale za mě ne. Hledala bych dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě tam asi vadí ta různorodost....na prsou kamínky??....dole krajka.....uprostřed vpředu sklady a vzadu vlny..... =-) není toho moc?
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s majaha-je toho moc:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě se třeba moc líbí :-)
Odpovědět
za mě ne :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?