Jsou to ty pravé svatební šaty?

Profilova fotka
pred dvema mesici jsem si zamluvila tyto saty.byla jsem z nich cela nadsena.ted me ale hloda cervicek v hlave.pri pohledu na fotky nevim jestli me sedi nebo slusi.poradte.jakykoliv komentar.
Odpovědět
Buď jsou ti velké, nebo nevím. Ideální to není. Nevyfotila by ses i v jiných (pro srovnání)?
Odpovědět
Předpokládám , že budou bez ramínek- ty tam nevypadají dobře. ;-) Jsou to krásné šaty, sluší ti , není na nich nic tak rušivého , abys je musela měnit. Určitě ti budou holky psát , že to a ono by třeba mohlo být lepší , ale to snad u každých šatů se něco najde. Pokud jsi z nich byla nadšená , tak se nenech zviklat.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi přijdou trochu volnější možná. Třeba to bude tím. Ale pravděpodobně je asi nemáš úplně dotažené jako budou na svatbě, tak to možná zkresluje. Ale sukně je parádní. A hodně dělá světlo, venku je ta bílá úplně něco jiného.
Odpovědět
Zepředu jsou moc pekne, zezadu se mi moc nelibi, ale to je jen fotkou :) naživo jsou všechny šaty hezčí :)
Odpovědět
Myslím, že se to stává skoro každé nevěstě, že najednou znejistí. Mně se na tobě líbí, mají fajn střih, trochu víc utáhnout a určitě bez ramínek ;-)
Odpovědět
mně se ty ramínka líbí....a šaty taky
Odpovědět
Profilova fotka
To je v Klatovech, že jo? ... Taky jsem si tam vybrala šaty, ale nedalo mi to a zajela jsem se podívat do Plzně a bylo to jako "nebe a dudy" ;-) Kdyby ses rozhodla, že vyrazíš, vím o super salonu, kde je velmi ochotná slečna a mají opravdu nádherné šaty a ještě za lepší půjčovné ;-)
Odpovědět
Mně se taky líbí. I s ramínkama:o) sluší Ti
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto jsem v Klatovech zkoušela taky a co řikala paní, tak měla než velikost 40, což ty určitě nemáš a moc dobře sešněrovat nešly ... ale jak říká ajdusha, v Plzni je to o něčem jiném. I přístupem!!
Odpovědět
já bzch řekla že jsou...taky bzch bšla do verze bez ramínek a příjdou mi, že ti sedí krásně...veliké mi nepříjdou...ono čím více je budeš pořád řešit, tím více budeš hledat chyby kde nejsou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě ta ramínka "zabíjí" ten krásný korzet. Šaty celkově hezké, jen ta ramínka dolů. ;-)
Odpovědět
Šaty Vám moc sluší! ;-) Jen se přikláním k názorům sundat ramínka a vzadu schovat šněrovací mašli. Přeji Vám krásný svatební den!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vybrané svatební šaty Vám sluší :-) Souhlasím s názorem většiny, že ramínka k nim příliš nesedí, takže raději bez nich. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?